ZWEMCLUB FLIPPER BGJG

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • ZWEMCLUB FLIPPER BGJG
Private companiesMetal Mining • ZWEMCLUB FLIPPER BGJG

Contactgegevens ZWEMCLUB FLIPPER BGJG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMCLUB FLIPPER BGJG: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMCLUB FLIPPER BGJG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOUWIJN 90; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 25823078 (+32-25823078) 25823078 (+32-25823078)

Fax (fax): +32 (71) 529-79-13 +32 (71) 529-79-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMCLUB FLIPPER BGJG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMCLUB FLIPPER BGJG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMCLUB FLIPPER BGJG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMCLUB FLIPPER BGJG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMCLUB FLIPPER BGJG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMCLUB FLIPPER BGJG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMCLUB FLIPPER BGJG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMCLUB FLIPPER BGJG
Products information ZWEMCLUB FLIPPER BGJG

BTW identificatienummer (tax): BE03230773925
Ondernemingsnummer: 8375396728
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 885,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMCLUB FLIPPER BGJG
(Get full report from official database of BE for ZWEMCLUB FLIPPER BGJG)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMCLUB FLIPPER BGJG
Addition kinds of activities for ZWEMCLUB FLIPPER BGJG

326299. Vitreous China tafel en keukengerei, nec | Vitreous china table and kitchenware, nec
22110509. Jean stoffen | Jean fabrics
31719900. Handtassen en portemonnees voor vrouwen, nec | Women's handbags and purses, nec
31990202. Helmen, leer | Helmets, leather
35820100. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
50750110. Luchtbevochtigers, behalve draagbaar | Humidifiers, except portable
86990202. Literatuur-, film- of culturele club | Literary, film or cultural club

Werken bij ZWEMCLUB FLIPPER BGJG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMCLUB FLIPPER BGJG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMCLUB FLIPPER BGJG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMCLUB FLIPPER BGJG. Looking for open vacancies in other companies

 • Aankoopverantwoordelijke (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in productlancering zoeken wij een enthousiaste aankoopverantwoordelijke. Je maakt uitgebreide analyses met betrekking tot de verschillende markten, prijzen, producten en fabrikanten. Je volgt de aankoop en leveringen van de producten nauwgezet op. Ook zorg je ervoor dat de producten voldoen aan alle normen en de vereiste kwaliteiten. Je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen het bedrijf en de leveranciers. Verder rapporteer je over je bezoeken aan buitenlandse leveranciers en buitenlandse beurzen.

 • OPERATOR (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio Gent zoeken we een OPERATOR. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van machines en het opvolgen van GMP regels die eigen zijn aan artikelen die in de farmaceutische industrie gebruikt worden. Daarnaast zal je ook leiding geven aan een team van 2 a 3 mensen.

 • manager construction infrastructure maritime (expat - Benin) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  De Manager Bouwwerken Maritieme Infrastructuur is de coördinator van het team dat de bouw en renovatiewerken van de haven van Cotonou aanstuurt. Dit omvat onder meer volgende taken: - Je beheert de organisatie en uitvoering van meerdere projecten en werven. Je zet je mensen en middelen zo efficiënt mogelijk in en waar nodig treed je op als coach - Je bereidt de planning nauwkeurig op en kijkt er op toe dat deze wordt nageleefd en indien nodig stuur je bij - Je zorgt dat de veiligheids- en milieuvoorschriften op verschillende werven wordt nageleefd - Je staat in voor de budgettering en zorgt ervoor dat de projecten binnen de gestelde termijnen worden gerealiseerd - Je onderhoudt contacten met klanten en onderaannemers Le Manager Construction Infrastructure maritime sera le point focal de l’équipe responsable pour les travaux de rénovation en d’expansion du Port de Cotonou. Cela inclut les tâches suivantes: - Vous gérez l'organisation et l'exécution de plusieurs projets et de chantiers de construction. Vous mettez votre personnel et vos ressources aussi efficacement que possible et, si nécessaire, agissez en tant que coach - Vous préparez le planning avec soin et veillez au respect de celui-ci et, si nécessaire, vous soumettez - Vous vous assurez que les réglementations en matière de sécurité et d'environnement sont respectées dans différents chantiers - Vous êtes responsable de la budgétisation et vous assurez que les projets sont réalisés dans les délais impartis - Vous entretenez des contacts avec les clients et les sous-traitants

 • MOLENMAN-SILOMAN (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in mengvoeders voor de landbouwsector zijn we op zoek naar een SILOMAN/MOLENMAN voor de vestiging te Aalter. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. Je ontvangt de losbon en controleert deze. Je neemt de nodige stalen waarop je een aantal analyses uitvoert en beoordeelt zo de kwaliteit van de goederen. Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. Dit proces verloopt PLC-gestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het produceren (PLC-gestuurd) en het voorraadbeheer van de halffabricaten die door de productie worden gebruikt.

 • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

 • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

 • zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

  Type: Studentenjob

  Zin om in een jong team te werken? Je staat in voor het onthaal van de mensen.

 • Treasury Manager regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

  Type: Vaste Job

  Als Treasury Manager ben je verantwoordelijk voor het thesauriebeheer van de groepsvennootschappen van onze klant. Je staat in voor de dagelijkse cashflow en optimaliseert het thesauriebeleid. Concrete jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van garanties, leasing- en kredietlijnen; Je staat in voor het aansturen van het dagdagelijkse cash management en het internationale betalingsverkeer; Je zorgt voor de aankoop en hedging van vreemde en internationale munten. Je neemt bovendien een adviserende rol op op vlak van betalingspolicies en betalingsverkeer zodat dit efficiënt verloopt; Je kan bepaalde inschattingen maken op basis van jouw cashflow forecasting en speelt hierop in; Je berekent rentes, beheert financieringskosten, vraagt borgen en bankgaranties op en verzorgt de administratie omtrent bankrelaties; Je onderhoudt de huidige relaties met onder andere bankinstellingen en andere betrokken partijen; Je biedt ondersteuning bij de maand- en jaarafsluitingen en staat in voor de kwartaalrapportages op vlak van buitenlandse projecten; Je maakt deel uit van het Finance & Accounting team e, rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

 • Project hoofdverpleegkundige regio Mechelen (contract onbepaalde duur) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: X-Care

  Type: Vaste Job

  Als project hoofdverpleegkundige word je ingeschakeld voor leidinggevende opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,…Voor elk wat wils! We houden rekening met jouw voorkeur en bovendien gaan we op zoek naar opdrachten in jouw regio. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Momenteel zoeken wij een verpleegkundige die als eerste project zal starten als hoofdverpleegkundige in een woon- en zorgcentrum. De verpleegkundige zal voltijds werken (of eventueel 80%) Kom jij ons team versterken?

 • Warehouse Professionals (part-time bijverdienste/op afroep) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: BRADY

  Type: Flexijob

  Voor ons Warehouse team in Zele, zijn wij wij op zoek naar enkele flexkrachten (deeltijds/flexibel). Als flexkracht ben je enkel dagen per week/per maand beschikbaar (naast bijvoorbeeld je studie of zelfstandige activiteit) om ons team te komen versterken. Je werkt samen met andere Warehouse professionals en de Cluster Coordinator. Je kan hier het filmpje bekijken waarin we je een kijkje tonen in ons Warehouse. Verantwoordelijkheden/taken: Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken Goederen en producten ontvangen De levering controleren De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Verpakken en eenvoudige assemblages uitvoeren Beschadigde producten opnieuw conform maken, ... Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Voorraden opvolgen De ontvangst van de producten controleren Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Goederen in opslagzones plaatsen

 • Hulp in zaal (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: SALONS DE LELIE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van ZWEMCLUB FLIPPER BGJG in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMCLUB FLIPPER BGJG in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMCLUB FLIPPER BGJG. Laat een reactie achter voor ZWEMCLUB FLIPPER BGJG. ZWEMCLUB FLIPPER BGJG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMCLUB FLIPPER BGJG. Leave a respond for ZWEMCLUB FLIPPER BGJG. ZWEMCLUB FLIPPER BGJG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMCLUB FLIPPER BGJG op de google maps. Adres en contacten ZWEMCLUB FLIPPER BGJG
Location of ZWEMCLUB FLIPPER BGJG on the google maps. Address and contacts of ZWEMCLUB FLIPPER BGJG

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMCLUB FLIPPER BGJG ZWEMCLUB FLIPPER BGJG: HUYBRECHTS REN? | Donneux C | J.P. DIMMERS | V.D.K. SPAARBANK | KRISTIEN HULSBOSCH

Other related companies as ZWEMCLUB FLIPPER BGJG: HUYBRECHTS REN? | Donneux C | J.P. DIMMERS | V.D.K. SPAARBANK | KRISTIEN HULSBOSCH

ZWEMCLUB FLIPPER BGJG is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMCLUB FLIPPER BGJG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03230773925. Het bedrijf ZWEMCLUB FLIPPER BGJG bevindt zich op het adres: LOUWIJN 90; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 885,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ZWEMCLUB FLIPPER BGJG is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMCLUB FLIPPER BGJG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMCLUB FLIPPER BGJG, openstaande posities, locatie van ZWEMCLUB FLIPPER BGJG op de kaart.

ZWEMCLUB FLIPPER BGJG is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMCLUB FLIPPER BGJG, company assigned to the tax number BE03230773925. The company ZWEMCLUB FLIPPER BGJG is located at the address: LOUWIJN 90; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 885,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ZWEMCLUB FLIPPER BGJG is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMCLUB FLIPPER BGJG is not available. You also can look at reviews of ZWEMCLUB FLIPPER BGJG, open positions, location of ZWEMCLUB FLIPPER BGJG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMCLUB FLIPPER BGJG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMCLUB FLIPPER BGJG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMCLUB FLIPPER BGJG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMCLUB FLIPPER BGJG, employees, financial statistics.