ZWEMCLUB DOL-FIJN

Contactgegevens ZWEMCLUB DOL-FIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMCLUB DOL-FIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMCLUB DOL-FIJN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEEUWSTRAAT 62; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93863758 (+32-93863758) 93863758 (+32-93863758)

Fax (fax): +32 (3) 339-10-37 +32 (3) 339-10-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMCLUB DOL-FIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMCLUB DOL-FIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMCLUB DOL-FIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMCLUB DOL-FIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMCLUB DOL-FIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMCLUB DOL-FIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMCLUB DOL-FIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMCLUB DOL-FIJN
Products information ZWEMCLUB DOL-FIJN

BTW identificatienummer (tax): BE01548217773
Ondernemingsnummer: 9859100341
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 630,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMCLUB DOL-FIJN
(Get full report from official database of BE for ZWEMCLUB DOL-FIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMCLUB DOL-FIJN
Addition kinds of activities for ZWEMCLUB DOL-FIJN

0851. Bosbouwdiensten | Forestry services
263105. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
335503. Aluminium staaf | Aluminum ingot
22111002. Damasks, katoen | Damasks, cotton
22980205. Zachte vezelkoord en touw | Soft fiber cordage and twine
27820101. Accountboeken | Account books
34110102. Drankblikken, metaal: behalve bier | Beverage cans, metal: except beer
36340307. Ventilatoren, uitlaat en ventilatie, elektrisch: huishouden | Fans, exhaust and ventilating, electric: household
36510122. Tape recorders: cassette, cartridge of spoel: huishoudelijk gebruik | Tape recorders: cassette, cartridge or reel: household use
36639910. Ruimte satelliet communicatie apparatuur | Space satellite communications equipment

Werken bij ZWEMCLUB DOL-FIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMCLUB DOL-FIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMCLUB DOL-FIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMCLUB DOL-FIJN. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent broedmeester (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor: * inkomende broedeieren: het ingaan van de broedeieren in de broedmachines en het opstarten van het broedproces * Medeverantwoordelijk voor het broedproces, dit betekent dat je het broedproces mee helpt opvolgen door middel van nauwkeurige opvolging van alle parameters tijdens het broeden * kleine technische storingen probeer je eigenhandig te herstellen en je probeert te anticiperen om storingen zoveel mogelijk te vermijden * Je staat in het voor de dagelijkse opstart en opvolging van onze schouw-overleglijn en je stuurt het team van medewerkers aan die deze machine bedienen.

 • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

 • Bordenbouwer - elektricien (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij bieden een uitdagende en afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf in volle expansie. Je wordt ingezet op verschillende projecten waarbij je telkens van thuis uit naar de werkplaats vertrekt. Elk medewerker van ons krijgt een bestelwagen met tankkaart én eigen materiaal ter beschikking. Uw taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en kablage van elektrische stuur- en regelborden als onderdeel van machines. Je plaatst de onderdelen en elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten elektrische onderdelen en breng je de bedrading en bekabeling aan. Ten slotte test je de kast en werk je ze af.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stokrooie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student administratie (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijke voor de input van gegevens in excel.

 • Student Boekhouding (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: ASAP

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van ons in borsbeek zijn we op zoek naar een student om wekelijks 1 dag te komen helpen. Wat uren en dag betreft is de klant zeer flexibel! Je takenpakket zal vooral bestaan uit de opvolging van de debiteuren en andere boekhoudkundige taken.

 • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Studentenjob

  Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

 • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: SPORTY CREATIEF

  Type: Studentenjob

  Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

 • Etudiant OU non-étudiant, support administratif (LOUVAIN-LA-NEUVE)

  Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Pour l'un de nos clients, basé à Louvain-La-Neuve, nous recherchons un profil administratif, de préférence étudiant(e) en droit pour travailler sur un projet durant 2 semaines, à commencer dès que possible. La mission : - Traduction de site en NL Mettre à jour une liste des acronymes NL Faire des tests sur le site

 • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

  Regio: ERPS-KWERPS

  Bedrijf: BOELS VERHUUR

  Type: Vaste Job

  Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

 • Verantwoordelijke Pijler Tewerkstelling van de Pool Opleiding Werk (SINT-JOOST-TEN-NODE)

  Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Vaste Job

  Werkomgeving : De Polen Opleiding-Werk (POW), zijn het resultaat van een publiek-private samenwerking. Hiermee worden alle opleidings- en tewerkstellingsspelers, waaronder Actiris, Bruxelles Formation, VDAB en de sectoren, verenigd op één plaats. Dit om een volledige waaier aan tools aan te bieden. Doel? Opleidingsmiddelen, -infrastructuur en -materiaal voor werkzoekenden én werknemers bundelen. Naast opleidingen, zullen de POW's zich toeleggen op de erkenning van competenties, het promoten van beroepen, begeleiden en recruteren. Verantwoordelijkheden: Beheer van de organisatie van zijn pijler - Verspreiding van de informatie die nodig is voor de goede werking van zijn pijler - Beheer van de individuele ontwikkeling van de rechtstreekse medewerkers van zijn pijler. Creatie van een goed beeld van zijn pijler - Uitwerking van jaarlijkse activiteitenverslagen en/of studieverslagen. Vertegenwoordiging van Actiris binnen zijn pool en van zijn pool bij externe diensten en partners. Het standpunt van Actiris binnen het directiecomité van de vzw verzekeren en de rol van ambassadeur van de pool opnemen. Bevordering en opvolging van de samenwerkingsverbanden en de complementariteit tussen de andere pijlers/POW's, de dienst Select en de andere diensten van Actiris en de partners - Ontwikkeling en invoering van een operationele strategie voor de verwezenlijking van de doelstellingen van zijn pijler. Activiteiten / taken: Deelnemen aan het Directiecomité van de POW - De werkstromen organiseren en de rollen verdelen - Gedelegeerde projecten beheren en verslag uitbrengen over behaalde resultaten - Nieuwe medewerkers aanwerven en integreren - De vaardigheden van zijn medewerkers ontwikkelen en hen motiveren - Instaan voor de goede werking van de medewerkers - Functie-, tussentijdse en evaluatiegesprekken voeren - De werking van het team optimaliseren - Teamgeest creëren en acties invoeren om deze teamgeest te behouden. De kwaliteit van de dienstverlening aan de werkgevers en werkzoekenden waarborgen - Een netwerk oprichten en de samenwerking met de partners vergemakkelijken - Een proactieve band tot stand brengen tussen de actoren van de pijlers en de externe partners - De samenwerking vergemakkelijken en handhaven met de interne diensten van Actiris die over dezelfde dienstverlening beschikken: dienst Select, agentschappen enz.

 • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Baby-Belle Groep

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

Zoek naar antwoorden van ZWEMCLUB DOL-FIJN in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMCLUB DOL-FIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMCLUB DOL-FIJN. Laat een reactie achter voor ZWEMCLUB DOL-FIJN. ZWEMCLUB DOL-FIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMCLUB DOL-FIJN. Leave a respond for ZWEMCLUB DOL-FIJN. ZWEMCLUB DOL-FIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMCLUB DOL-FIJN op de google maps. Adres en contacten ZWEMCLUB DOL-FIJN
Location of ZWEMCLUB DOL-FIJN on the google maps. Address and contacts of ZWEMCLUB DOL-FIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMCLUB DOL-FIJN ZWEMCLUB DOL-FIJN: IPPA | D & D Consulting BVBA | Defrasnne Bénédicte | ECI | XAVIER CLOSE

Other related companies as ZWEMCLUB DOL-FIJN: IPPA | D & D Consulting BVBA | Defrasnne Bénédicte | ECI | XAVIER CLOSE

ZWEMCLUB DOL-FIJN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMCLUB DOL-FIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01548217773. Het bedrijf ZWEMCLUB DOL-FIJN bevindt zich op het adres: LEEUWSTRAAT 62; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 630,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ZWEMCLUB DOL-FIJN is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMCLUB DOL-FIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMCLUB DOL-FIJN, openstaande posities, locatie van ZWEMCLUB DOL-FIJN op de kaart.

ZWEMCLUB DOL-FIJN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMCLUB DOL-FIJN, company assigned to the tax number BE01548217773. The company ZWEMCLUB DOL-FIJN is located at the address: LEEUWSTRAAT 62; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 630,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ZWEMCLUB DOL-FIJN is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMCLUB DOL-FIJN is not available. You also can look at reviews of ZWEMCLUB DOL-FIJN, open positions, location of ZWEMCLUB DOL-FIJN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMCLUB DOL-FIJN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMCLUB DOL-FIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMCLUB DOL-FIJN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMCLUB DOL-FIJN, employees, financial statistics.