ZWEMCLUB DE MEREL

Contactgegevens ZWEMCLUB DE MEREL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMCLUB DE MEREL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMCLUB DE MEREL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUBENSLAAN 16; 3970; LEOPOLDSBURG, België

Telefoon (phone): 11346280 (+32-11346280) 11346280 (+32-11346280)

Fax (fax): +32 (2) 623-72-30 +32 (2) 623-72-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMCLUB DE MEREL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMCLUB DE MEREL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMCLUB DE MEREL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMCLUB DE MEREL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMCLUB DE MEREL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMCLUB DE MEREL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMCLUB DE MEREL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMCLUB DE MEREL
Products information ZWEMCLUB DE MEREL

BTW identificatienummer (tax): BE07450073242
Ondernemingsnummer: 8571502685
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 848,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMCLUB DE MEREL
(Get full report from official database of BE for ZWEMCLUB DE MEREL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMCLUB DE MEREL
Addition kinds of activities for ZWEMCLUB DE MEREL

229501. Chemisch gecoate en behandelde stoffen | Chemically coated and treated fabrics
261103. Pulpmolens, mechanische en recycling verwerking | Pulp mills, mechanical and recycling processing
899999. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec
20230101. Gebottelde babyformule | Bottled baby formula
38610603. Toners, voorbereid fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Toners, prepared photographic (not made in chemical plants)
39490502. Boogschieten apparatuur, algemeen | Archery equipment, general
76990105. Meteorologische instrument reparatie | Meteorological instrument repair
82210201. Service academie | Service academy

Werken bij ZWEMCLUB DE MEREL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMCLUB DE MEREL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMCLUB DE MEREL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMCLUB DE MEREL. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur HVAC regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar gemotiveerde monteurs van sanitair en centrale verwarming. Motivatie primeert over ervaring! Het belangrijkste is dat je wil werken en bereid bent om de handen uit de mouwen te steken! Technische kennis (van HVAC) is een pluspunt!

 • Service Delivery Support medewerker (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een tijdelijke service delivery support medewerker. - Telefonisch contact opnemen met garages voor informatie te verlenen in verband met levertermijnen van bestelde wagens - Bestelnummers opvragen bij de garages - Verzamelde informatie invoeren in bedrijfseigen programma - Ingave van verkeersboetes Opstart: zo snel mogelijk

 • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (voltijds) (MERENDREE)

  Regio: MERENDREE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • 1 Huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: SDB

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt)? Dit voor ongeveer 19u. Heb je vervoer of kan je je verplaatsen met de bus? Ervaring is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011/61 28 90 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens.

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES OLEN (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: CAVALO

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zingem (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Huishoudhulp (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: t-interim

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp, voor REGIO HALLE: Lembeek, Buizingen, Dworp, Sint-Pieters-Leeuw,..., doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer (wagen - bromfiets) is een must, anders vergoeding vervoerkosten

 • Jobstudent : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: CHOCOLATIER M

  Type: Studentenjob

  Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

 • Enthousiaste, gedreven, Accountant (TERHAGEN)

  Regio: TERHAGEN

  Bedrijf: UniPartners IT - Financial - Engineering Services

  Type: Vaste Job

  Als UniPartners-consultant kies je voor een gevarieerd parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, sectoren, systemen, technologieën en mensen leidt. Je bepaalt zelf welk soort projecten (met een gemiddelde duur van zes maanden tot twee jaar) je doorloopt. We vinden het namelijk erg belangrijk om jouw persoonlijke ambities en groei zoveel mogelijk te ondersteunen. Je werkt tijdelijk intern en operationeel mee in een bedrijf of aan een project. Tijdens het proces bouw je jouw kennis en ervaring steeds verder uit, ook dankzij je persoonlijk opleidingsbudget én gerichte opleidingstrajecten samen met collega’s. Angst voor routine is uit den boze: wanneer die om de hoek loert, zoeken we samen een ander project met nieuwe uitdagingen

 • PROJECTINGENIEUR ELEKTROMECHANICA (BRANDBLUSINSTALLATIES) REGIO ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Projectingenieur Elektromechanica (Brandblusinstallaties) zal je verantwoordelijk zijn voor de engineering van projecten brandblusinstallaties (industriële gebouwen en kantoren) van A tot Z: engineering, tekenwerk, opvolgen werf, ... Een greep uit jouw takenpakket: Hetzelfstandig uitwerken van technische principeschema’s, berekeningen en plannen inzake HVAC, special piping en sanitaire installaties. De verdere uitbreiding tot ontwerpen en tekenen van sprinklerinstallaties, brandveiligheidsinstallaties in het algemeen en elektrische installaties. Je kan steeds rekenen op je ervaren collega's. Het opmaken van aanbestedingsplannen technische installaties. Het opmaken van ramingen en budgetten voor technische installaties. Coördinatie van de uitvoeringsplannen technische installaties in samenwerking met aannemers, leveranciers en mogelijke andere disciplines Het voeren van communicatie terzake met zowel projectingenieurs als aannemers inzake de technische plannen en dossiers. Aanmaak en beheer van technische bestekken in zijn geheel voor de toegewezen projecten. Het up-to-date houden van plannenlijsten, plotten en klasseren van plannen. Opvolging van het uitvoeringsontwerp, opgemaakt door de aannemers Het instrueren van tekenaars bij aannemers/leveranciers inzake de te gebruiken CAD-standaards. Nazicht van as-built dossier van technische aannemers.

 • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van ZWEMCLUB DE MEREL in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMCLUB DE MEREL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMCLUB DE MEREL. Laat een reactie achter voor ZWEMCLUB DE MEREL. ZWEMCLUB DE MEREL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMCLUB DE MEREL. Leave a respond for ZWEMCLUB DE MEREL. ZWEMCLUB DE MEREL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMCLUB DE MEREL op de google maps. Adres en contacten ZWEMCLUB DE MEREL
Location of ZWEMCLUB DE MEREL on the google maps. Address and contacts of ZWEMCLUB DE MEREL

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMCLUB DE MEREL ZWEMCLUB DE MEREL: WILLY VANAUDENAERDE | DETAILLE & BESSELING | TURF SAINT-MARTIN | Struyfs | CORMONT

Other related companies as ZWEMCLUB DE MEREL: WILLY VANAUDENAERDE | DETAILLE & BESSELING | TURF SAINT-MARTIN | Struyfs | CORMONT

ZWEMCLUB DE MEREL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMCLUB DE MEREL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07450073242. Het bedrijf ZWEMCLUB DE MEREL bevindt zich op het adres: RUBENSLAAN 16; 3970; LEOPOLDSBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 848,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ZWEMCLUB DE MEREL is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMCLUB DE MEREL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMCLUB DE MEREL, openstaande posities, locatie van ZWEMCLUB DE MEREL op de kaart.

ZWEMCLUB DE MEREL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMCLUB DE MEREL, company assigned to the tax number BE07450073242. The company ZWEMCLUB DE MEREL is located at the address: RUBENSLAAN 16; 3970; LEOPOLDSBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 848,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ZWEMCLUB DE MEREL is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMCLUB DE MEREL is not available. You also can look at reviews of ZWEMCLUB DE MEREL, open positions, location of ZWEMCLUB DE MEREL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMCLUB DE MEREL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMCLUB DE MEREL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMCLUB DE MEREL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMCLUB DE MEREL, employees, financial statistics.