ZWEMCLUB DE LIJSTERS

Contactgegevens ZWEMCLUB DE LIJSTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMCLUB DE LIJSTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMCLUB DE LIJSTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES HUIT HEURES 42; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25218761 (+32-25218761) 25218761 (+32-25218761)

Fax (fax): +32 (19) 758-20-40 +32 (19) 758-20-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMCLUB DE LIJSTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMCLUB DE LIJSTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMCLUB DE LIJSTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMCLUB DE LIJSTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMCLUB DE LIJSTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMCLUB DE LIJSTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMCLUB DE LIJSTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMCLUB DE LIJSTERS
Products information ZWEMCLUB DE LIJSTERS

BTW identificatienummer (tax): BE02759735107
Ondernemingsnummer: 9105163574
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 491,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMCLUB DE LIJSTERS
(Get full report from official database of BE for ZWEMCLUB DE LIJSTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMCLUB DE LIJSTERS
Addition kinds of activities for ZWEMCLUB DE LIJSTERS

308903. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
22990214. Wollen velden, geperst of naaldwond | Wool felts, pressed or needle loom
23429903. Korsetten en geallieerde kledingstukken | Corsets and allied garments
25419903. Telefooncabines, hout | Telephone booths, wood
25910103. Venster schaduwrollen en toebehoren | Window shade rollers and fittings
33990205. Tacks, nonferrous metaal of draad | Tacks, nonferrous metal or wire
35370209. Hoppers, end dump | Hoppers, end dump
38230417. Telemetering instrumenten, industrieel proces type | Telemetering instruments, industrial process type
39999920. Hot tub en spa deksels | Hot tub and spa covers

Werken bij ZWEMCLUB DE LIJSTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMCLUB DE LIJSTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMCLUB DE LIJSTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMCLUB DE LIJSTERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser-samensteller (M/V) (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller (M/V). U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

 • Schrijnwerker met bedrijfswagen (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je vertrekt thuis rechtstreeks naar de werkplaats. Je zal instaan voor 80% buitenschrijnwerk(dakschrijnwerk, ramen/deuren,terrassen,gevelbekleding,..) en 20% binnenschrijnwerk ( parket, gyproc, maatwerk, ingebouwde kasten, winkelinterieur, keukens,...)

 • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

 • Jobstudenten februari en april Mystery Shopping (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Studentenjob

  Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19 en/of van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent tijdens week 2 van januari om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Aalst. Wij zijn op zoek naar 3 gemotiveerde jobstudenten.

 • Student Verkoop (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Studentenjob

  - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

 • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: RALET

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

 • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

  Type: Vaste Job

  Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

 • LOGISTIEK ARBEIDER - MAGAZIJNIER (KOZEN)

  Regio: KOZEN

  Bedrijf: VANBRABANT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een toeleveringsbedrijf voor de fruitteelt met hieraan gekoppeld een tuin- en hobbycenter . Je staat voornamelijk in voor de dienstverlening aan onze fruittelers: Uitwegen van voedings-, meststoffen en zaden Je helpt onze klanten met het inladen van hun producten Laden en lossen van bestel- en vrachtwagens Je staat in om alles netjes te stockeren en te ordenen (zakken, bulkgoederen, ...) Uiteraard hou je ook je werkplek en magazijn proper en netjes Daarnaast kan je op rustigere momenten aan de slag in onze winkel: Winkelrekken vullen Klanten informeren Magazijnstock aanvullen Ook help je onze klanten door: Kleine leveringen uit te voeren Afhalingen te doen met een bestelwagen Om je taak lichter te maken krijg je een heftruck en verreiker ter beschikking!

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

  Regio: HEINDONK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • psycholoog (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de uitbreiding van onze medische praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste psycholoog op zelfstandige basis bij voorkeur een kinderpsycholoog. U heeft gegarandeerd werk weten we uit ervaring. Ook pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Neem zeker een kijkje op www.mcdb.be. We zouden u ook graag opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar kan voor beide partijen een positieve oplossing zijn. Je bestudeert het gevoels- en intellectuele leven en het gedrag van de kinderen / mens. Je analyseert en evalueert fenomenen en je bepaalt de geschikte methoden van psychologische zorg, raadgeving en preventie en past dit toe in de praktijk. Je past therapieën toe via verbale en lichamelijke technieken.

 • Kinderverzorger (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: BABY LOUISE

  Type: Werfreserve

  Je verzorgt de kinderen Je geeft eten, Je speelt met de kinderen, Je voorziet animatie.

Zoek naar antwoorden van ZWEMCLUB DE LIJSTERS in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMCLUB DE LIJSTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMCLUB DE LIJSTERS. Laat een reactie achter voor ZWEMCLUB DE LIJSTERS. ZWEMCLUB DE LIJSTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMCLUB DE LIJSTERS. Leave a respond for ZWEMCLUB DE LIJSTERS. ZWEMCLUB DE LIJSTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMCLUB DE LIJSTERS op de google maps. Adres en contacten ZWEMCLUB DE LIJSTERS
Location of ZWEMCLUB DE LIJSTERS on the google maps. Address and contacts of ZWEMCLUB DE LIJSTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMCLUB DE LIJSTERS ZWEMCLUB DE LIJSTERS: De Vos Schoenen | Franchimont D | Barenbrug-Maes NV | FRUITPALEIS | Studiebureau Festraets

Other related companies as ZWEMCLUB DE LIJSTERS: De Vos Schoenen | Franchimont D | Barenbrug-Maes NV | FRUITPALEIS | Studiebureau Festraets

ZWEMCLUB DE LIJSTERS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMCLUB DE LIJSTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02759735107. Het bedrijf ZWEMCLUB DE LIJSTERS bevindt zich op het adres: RUE DES HUIT HEURES 42; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 491,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ZWEMCLUB DE LIJSTERS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMCLUB DE LIJSTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMCLUB DE LIJSTERS, openstaande posities, locatie van ZWEMCLUB DE LIJSTERS op de kaart.

ZWEMCLUB DE LIJSTERS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMCLUB DE LIJSTERS, company assigned to the tax number BE02759735107. The company ZWEMCLUB DE LIJSTERS is located at the address: RUE DES HUIT HEURES 42; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 491,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ZWEMCLUB DE LIJSTERS is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMCLUB DE LIJSTERS is not available. You also can look at reviews of ZWEMCLUB DE LIJSTERS, open positions, location of ZWEMCLUB DE LIJSTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMCLUB DE LIJSTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMCLUB DE LIJSTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMCLUB DE LIJSTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMCLUB DE LIJSTERS, employees, financial statistics.