ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN
Private companiesMembership Organizations • ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN

Contactgegevens ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERKENLAAN 39; 1740; TERNAT, België

Telefoon (phone): 25820801 (+32-25820801) 25820801 (+32-25820801)

Fax (fax): +32 (61) 487-92-32 +32 (61) 487-92-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN
Products information ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN

BTW identificatienummer (tax): BE09467712402
Ondernemingsnummer: 3524932861
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN
(Get full report from official database of BE for ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN
Addition kinds of activities for ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN

3873. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts
13819900. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
20150300. Eier verwerking | Egg processing
23260102. Overalls en overalls | Overalls and coveralls
30890308. Fittings voor pijp, kunststof | Fittings for pipe, plastics
34310000. Metaal sanitair | Metal sanitary ware
58120112. Mexicaans restaurant | Mexican restaurant

Werken bij ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur/plaatser (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant te Beveren, een grote speler in garagepoorten, rolluiken, e.d. is op zoek naar ervaren monteurs/plaatsers. Achtergrond of kennis van elektromechanica is mooi meegenomen, doorzettingsvermogen en enthousiasme een must ! Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring opgedaan binnen deze functie

 • Tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een organisatie regio Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller.  Je zal de functie van credit controller A-Z op jouw nemen:  Banken inboeken Rappels sturen Mails mbt openstaande facturen beantwoorden/doorsturen naar de betreffende afdeling/opvolgen Dossiers advocaten voorbereiden Administratieve taken Boekhoudsysteem: Autoline  Stuur bij interesse je cv, alsook een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. 

 • HUISHOUDHULP VOOR EEKLO (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Eeklo.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Poetshulp Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

 • Student doe-het-zelf-zaak (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Student gezocht voor doe-het-zelf-zaak. Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag en 1 dag in de week (10-18u) Je werkt 4 u aan de kassa en 4 u stock.

 • jobstudent zaterdag verkoop (BEVEREN (ROESELARE))

  Regio: BEVEREN (ROESELARE)

  Bedrijf: CALLEWAERT WIM

  Type: Studentenjob

  In de slagerij ben je verantwoordelijk voor het aanvullen van alle verpakkingen en voor de bediening van de klanten.

 • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ACTIVATE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

 • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAMART

  Type: Studentenjob

  Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

 • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

  Type: Vaste Job

  U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

 • Talent Acquisition Partner (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CEGEKA

  Type: Vaste Job

  Om onze grote groei te helpen realiseren zijn we op zoek naar een Senior Talent Acquisition Partner: Ben je een netwerker die energie krijgt van het connecteren met mensen? Heb je ervaring met het beheren van vacatures van A tot Z? Wil je één van onze echte Cegeka ambassadors worden? Dan hebben wij een uitdaging op maat voor jou! Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Je staat in voor de opstart van nieuwe vacatures op basis van een grondig intakegesprek dat je voert met de hiring managers. Aan de hand van je intake ga je als een echte headhunter actief op zoek naar de geschikte (IT) profielen via sociale media en andere rekruteringskanalen. Je doet de eerste selectie op basis van CV en voert competentiegerichte interviews met je kandidaten. Je slaagt erin sterke adviezen te formuleren naar je interne klant en bouwt zo een sterke band op. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken en aanbieden van loonvoorstellen. Je neemt ownership over meerdere vacatures tegelijkertijd en staat dagelijks in contact met je interne klant. Je zorgt voor een correctie registratie van het proces en kan steeds de nodige rapportering aanleveren. Jobbeurzen en andere recruitment events geven je extra energie. Als Talent Acquisition Partner maak je deel uit van het HR-team van Cegeka en je staat samen met hun aan de basis van de groei van Cegeka.

 • Freelance tour guide (workshops) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage school groups (6 to 12 years old and 12 to 18 years old) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the workshops) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

Zoek naar antwoorden van ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN. Laat een reactie achter voor ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN. ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN. Leave a respond for ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN. ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN op de google maps. Adres en contacten ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN
Location of ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN on the google maps. Address and contacts of ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN: Hotspot | COIFFURE FIGARO | MARIA DESCHEPPER | FE. HINCKELEC | Cindy Hairdesign

Other related companies as ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN: Hotspot | COIFFURE FIGARO | MARIA DESCHEPPER | FE. HINCKELEC | Cindy Hairdesign

ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09467712402. Het bedrijf ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN bevindt zich op het adres: BERKENLAAN 39; 1740; TERNAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN, openstaande posities, locatie van ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN op de kaart.

ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN, company assigned to the tax number BE09467712402. The company ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN is located at the address: BERKENLAAN 39; 1740; TERNAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN is not available. You also can look at reviews of ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN, open positions, location of ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMCLUB DE DOLFIJNEN, employees, financial statistics.