ZWEMCLUB AQUARIUS

Contactgegevens ZWEMCLUB AQUARIUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMCLUB AQUARIUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMCLUB AQUARIUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 158; 9280; LEBBEKE, België

Telefoon (phone): 52412315 (+32-52412315) 52412315 (+32-52412315)

Fax (fax): +32 (87) 170-29-22 +32 (87) 170-29-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMCLUB AQUARIUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMCLUB AQUARIUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMCLUB AQUARIUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMCLUB AQUARIUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMCLUB AQUARIUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMCLUB AQUARIUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMCLUB AQUARIUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMCLUB AQUARIUS
Products information ZWEMCLUB AQUARIUS

BTW identificatienummer (tax): BE01940429687
Ondernemingsnummer: 1941253662
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMCLUB AQUARIUS
(Get full report from official database of BE for ZWEMCLUB AQUARIUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMCLUB AQUARIUS
Addition kinds of activities for ZWEMCLUB AQUARIUS

282199. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
14990108. Sapphire mijnbouw | Sapphire mining
23290000. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
39991103. Modellen, algemeen, behalve speelgoed | Models, general, except toy
51490505. Water, gedestilleerd | Water, distilled
51699907. Industriële chemicaliën | Industrial chemicals
57190109. Blikwaren | Tinware
73710202. Computer software schrijvers, freelance | Computer software writers, freelance

Werken bij ZWEMCLUB AQUARIUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMCLUB AQUARIUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMCLUB AQUARIUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMCLUB AQUARIUS. Looking for open vacancies in other companies

 • Kok voor een voedingsbedrijf (Geen weekendwerk) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het bereiden van gerechten in grote hoeveelheden. Je bedient de machines en volgt vaste recepturen.

 • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

 • Reachtruckchauffeur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

 • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

 • Tuinier (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

 • onderhoudstechnici (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  – Installatie en het onderhoud aan elektro(mechanische) installaties. – Herstellingen aan de machines en installaties. – Ondersteunen bij geplande revisiewerken. – Ombouwen van machines om de werking te optimaliseren

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Maasmechelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Kelner (LEMBEEK)

  Regio: LEMBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen in Lembeek zijn wij op zoek naar een kelner Je bedient gerechten en dranken. Je houdt toezicht op orde en netheid in de zaal Je ontvangt de klanten Opnemen van bestellingen Stabiel met een plateau kunnen serveren Kassagebruik

 • VERKOPER PLANTEN (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

  Type: Vaste Job

  Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw/ verkoop, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentra-sector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde groene verkoop medewerker die: - stressbestendig is: graag drukte om zich heen hebben - sociaal aangelegd is: klanten ondersteunen met deskundig advies - Klantgericht en klantvriendelijk: Je helpt de klanten op een correcte en klantvriendelijke manier en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. - Flexibel op vlak van taken en weekendwerk: zowel kassa als jouw afdeling (planten) op orde zetten behoort tot jouw gevarieerd takenpakket. - Verantwoordelijkheidszin: bevoorrading van de planten in de winkel, productplacement, merchandising, een uitermate hoge kwaliteit van producten aanbieden, klanten adviseren en overtuigen bij hun aankopen, koppelverkoop stimuleren, de afdeling tot een op en top afdeling laten groeien. - Collegialiteit: inspringen bij collega's, openstaan voor hulp en een vlotte samenwerking met andere collega's. Is deze uitdagende job iets voor jou? Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

 • Allround medewerker automaterialen (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

  Type: Vaste Job

  Als allround medewerker automaterialen draag je verschillende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het ontvangen en controleren van goederen die worden geleverd Je stockeert de wisselstukken Je zorgt er voor dat de mekaniekers goed door kunnen door hen te voorzien van de juiste wisselstukken Daarnaast ontvang je klanten aan de balie en informeer je hen bij aankoop van automaterialen Je bent ook administratief sterk onderlegd en je zorgt voor een juiste facturatie van de wisselstukken Ook maak  je bestekken op. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een allround medewerker automaterialen. Je start op interimbasis voor een periode van ongeveer 2 maanden waarna bij goed functioneren jou een vast contract wordt aangeboden. 

 • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

 • Wervingsreserve leerkracht JAVA (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: GO! Onderwijs

  Type: Werfreserve

  Voor ons opleidingscentrum in Lommel op campus Mercurius zoeken we geïnteresseerde en gemotiveerde leerkrachten Java. Dit is een erg specifieke module binnen ons opleidingsaanbod die niet erg frequent wordt ingericht. Om ervoor te zorgen dat de cursus kan starten zodra zich voldoende cursisten hebben aangemeld, wordt een wervingsreserve aangelegd.

Zoek naar antwoorden van ZWEMCLUB AQUARIUS in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMCLUB AQUARIUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMCLUB AQUARIUS. Laat een reactie achter voor ZWEMCLUB AQUARIUS. ZWEMCLUB AQUARIUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMCLUB AQUARIUS. Leave a respond for ZWEMCLUB AQUARIUS. ZWEMCLUB AQUARIUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMCLUB AQUARIUS op de google maps. Adres en contacten ZWEMCLUB AQUARIUS
Location of ZWEMCLUB AQUARIUS on the google maps. Address and contacts of ZWEMCLUB AQUARIUS

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMCLUB AQUARIUS ZWEMCLUB AQUARIUS: AUTO-ECOLE G. HERODE | C W S | HOVA | LUTGARDE JESPERS | PILAERT GEBRS

Other related companies as ZWEMCLUB AQUARIUS: AUTO-ECOLE G. HERODE | C W S | HOVA | LUTGARDE JESPERS | PILAERT GEBRS

ZWEMCLUB AQUARIUS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMCLUB AQUARIUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01940429687. Het bedrijf ZWEMCLUB AQUARIUS bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 158; 9280; LEBBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
De hoofdactiviteit van ZWEMCLUB AQUARIUS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMCLUB AQUARIUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMCLUB AQUARIUS, openstaande posities, locatie van ZWEMCLUB AQUARIUS op de kaart.

ZWEMCLUB AQUARIUS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMCLUB AQUARIUS, company assigned to the tax number BE01940429687. The company ZWEMCLUB AQUARIUS is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 158; 9280; LEBBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: Associations de Natation..
The main activity of ZWEMCLUB AQUARIUS is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMCLUB AQUARIUS is not available. You also can look at reviews of ZWEMCLUB AQUARIUS, open positions, location of ZWEMCLUB AQUARIUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMCLUB AQUARIUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMCLUB AQUARIUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMCLUB AQUARIUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMCLUB AQUARIUS, employees, financial statistics.