ZVC INTERFORZA GENT

Contactgegevens ZVC INTERFORZA GENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZVC INTERFORZA GENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZVC INTERFORZA GENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAUWSTRAAT 97; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93550284 (+32-93550284) 93550284 (+32-93550284)

Fax (fax): +32 (61) 971-74-79 +32 (61) 971-74-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZVC INTERFORZA GENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZVC INTERFORZA GENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZVC INTERFORZA GENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZVC INTERFORZA GENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZVC INTERFORZA GENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZVC INTERFORZA GENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZVC INTERFORZA GENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZVC INTERFORZA GENT
Products information ZVC INTERFORZA GENT

BTW identificatienummer (tax): BE02257385253
Ondernemingsnummer: 4000640869
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 764,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Clubs: Football en Salle.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZVC INTERFORZA GENT
(Get full report from official database of BE for ZVC INTERFORZA GENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZVC INTERFORZA GENT
Addition kinds of activities for ZVC INTERFORZA GENT

283302. Alkaloïden en andere botanische producten | Alkaloids and other botanical based products
358902. Commerciële schoonmaakapparatuur | Commercial cleaning equipment
20990200. Bakpoeder en frisdrank, gist en andere ontlastingmiddelen | Baking powder and soda, yeast, and other leavening agents
23920103. Kussens, bed: gemaakt van aangekochte materialen | Pillows, bed: made from purchased materials
35240100. Gras- en tuin trekkers en uitrusting | Lawn and garden tractors and equipment
35520206. Jacquard loom onderdelen en bijlagen | Jacquard loom parts and attachments
39520300. Potloden en leidingen, waaronder artiesten ' | Pencils and leads, including artists'
72990401. Babysit bureau | Babysitting bureau

Werken bij ZVC INTERFORZA GENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZVC INTERFORZA GENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZVC INTERFORZA GENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZVC INTERFORZA GENT. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnmedewerker VASTE VROEGE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de vaste vroege shift. Je zal dus elke dag in hetzelfde uurrooster werken, namelijk van 6.00u tot 13.48u. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn

 • Productiemedewerker drainagebuizen - Dagwerk - Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de machine , controleren van de parameters, onderhoud van de machine en het opvolgen van het productieproces.

 • All round medewerker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

 • Lader/Losser (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

 • Intern Account - Commercieel backoffice Duits (m-v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal actief bedrijf zijn we op zoek naar een Intern account ter ondersteuning van de commerciële dienst en de vertegenwoordigers. Specifiek kom je op de afdeling 'DACH' terecht. Dit brengt met zich mee dat de focus hier op klantenbinding ligt tegenover het harde commerciële onderhandelen met klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen klantenportefeuille Je behandelt hun vragen, problemen en helpt hen mee te zoeken naar een geschikte oplossing die leidt tot een win-win situatie Je voert onderhandelingen in prijszetting, binnen de vooropgestelde onderhandelingsmarge, eventueel in samenspraak met de betrokken sales mensen in the fiel. Je bouwt klantenrelaties op en je behandelt die niet-alledaagse situaties Op termijn zijn er eventueel groeimogelijkheden (zoals commerciële buitendienst, key account,...

 • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

 • Huishoudheld Wingene-Zwevezele gezocht! Uren bespreekbaar! (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

 • Jobstudenten Mecancien vrachtwagens! (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Hooglede zoeken we gemotiveerde studenten automechanica die graag tijdens het jaar wat willen bijverdienen en ervaring willen opdoen. Je staat in voor het stellen van de juiste diagnose. Je gaat zelfstandig of met begeleiding te werk bij het uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ...) Je staat in voor het klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ...) je staat in voor het onderhoud van de werkplaats.

 • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

  Type: Vaste Job

  Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

 • Developers (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: WE FIX-IT

  Type: Vaste Job

  Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

 • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: STAD BERINGEN

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

 • POETSHULP (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AMFORA

  Type: Flexijob

  Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van ZVC INTERFORZA GENT in sociale netwerken
Look for responds of ZVC INTERFORZA GENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZVC INTERFORZA GENT. Laat een reactie achter voor ZVC INTERFORZA GENT. ZVC INTERFORZA GENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZVC INTERFORZA GENT. Leave a respond for ZVC INTERFORZA GENT. ZVC INTERFORZA GENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZVC INTERFORZA GENT op de google maps. Adres en contacten ZVC INTERFORZA GENT
Location of ZVC INTERFORZA GENT on the google maps. Address and contacts of ZVC INTERFORZA GENT

Andere gerelateerde bedrijven als come ZVC INTERFORZA GENT ZVC INTERFORZA GENT: Moorthamer Eddy BVBA | CHRISTEA'S | Outline | CHRISTOPHE DELAVIGNETTE | Consultas NV

Other related companies as ZVC INTERFORZA GENT: Moorthamer Eddy BVBA | CHRISTEA'S | Outline | CHRISTOPHE DELAVIGNETTE | Consultas NV

ZVC INTERFORZA GENT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZVC INTERFORZA GENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02257385253. Het bedrijf ZVC INTERFORZA GENT bevindt zich op het adres: PAUWSTRAAT 97; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 764,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Football en Salle..
De hoofdactiviteit van ZVC INTERFORZA GENT is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZVC INTERFORZA GENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZVC INTERFORZA GENT, openstaande posities, locatie van ZVC INTERFORZA GENT op de kaart.

ZVC INTERFORZA GENT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZVC INTERFORZA GENT, company assigned to the tax number BE02257385253. The company ZVC INTERFORZA GENT is located at the address: PAUWSTRAAT 97; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 764,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Football en Salle..
The main activity of ZVC INTERFORZA GENT is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZVC INTERFORZA GENT is not available. You also can look at reviews of ZVC INTERFORZA GENT, open positions, location of ZVC INTERFORZA GENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZVC INTERFORZA GENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZVC INTERFORZA GENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZVC INTERFORZA GENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZVC INTERFORZA GENT, employees, financial statistics.