ZVC BAD BOYS

Contactgegevens ZVC BAD BOYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZVC BAD BOYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZVC BAD BOYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VENNESTRAAT 36B; 3201; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16564303 (+32-16564303) 16564303 (+32-16564303)

Fax (fax): +32 (53) 788-38-73 +32 (53) 788-38-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZVC BAD BOYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZVC BAD BOYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZVC BAD BOYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZVC BAD BOYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZVC BAD BOYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZVC BAD BOYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZVC BAD BOYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZVC BAD BOYS
Products information ZVC BAD BOYS

BTW identificatienummer (tax): BE03022857666
Ondernemingsnummer: 7133666992
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types de Clubs: Football en Salle.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZVC BAD BOYS
(Get full report from official database of BE for ZVC BAD BOYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZVC BAD BOYS
Addition kinds of activities for ZVC BAD BOYS

508408. Materialenverwerking machines | Materials handling machinery
20260205. Boerenkaas | Farmers' cheese
20489906. Feed premixes | Feed premixes
34999903. Aquarium accessoires, metaal | Aquarium accessories, metal
36430104. Outlets, elektrisch: gemak | Outlets, electric: convenience
79990601. Curlingbanen | Curling rinks

Werken bij ZVC BAD BOYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZVC BAD BOYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZVC BAD BOYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZVC BAD BOYS. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

 • Monteur Handpallettrucks M/V (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het assembleren van handpallettrucks (100/150 per dag): montage van hendel pomp en frames. Voorbereiden van transport en/of afhalingen voor klanten. De toegeleverde componenten wegzetten en controleren. Uithalen van de componenten uit de rekken voor montage.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • huishoudhulp regio Kortemark/Handzame/Zarren (ZARREN)

  Regio: ZARREN

  Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

  Type: Dienstenchequebaan

  Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Eventueel aangevuld met koken, wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

 • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Nerem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

  Type: Dienstenchequebaan

  Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

 • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

  Regio: MELSBROEK

  Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

  Type: Studentenjob

  Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

 • STUDENT MET KENNIS VAN MEETSTATEN VOOR ADMINISTRATIEVE STUDENTENJOB (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Je maakt hoofdzakelijk de meetstaten op en biedt aanvullend administratieve ondersteuning.

 • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

  Type: Vaste Job

  Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Elektromechanieker :  sta je in voor curatief onderhoud aan de productiemachines los je elektrische, mechanische en PLC-technische storingen op begeleid je externe techniekers bij interventies coördineer je regelmatig verbeterprojecten geef je input over mogelijke verbeteringen aan het machinepark Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Herentals met een 70-tal vaste werknemers

 • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

  Type: Leercontract

  Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

 • begeleider eklas voor kleuters - Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Flexijob

  Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

Zoek naar antwoorden van ZVC BAD BOYS in sociale netwerken
Look for responds of ZVC BAD BOYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZVC BAD BOYS. Laat een reactie achter voor ZVC BAD BOYS. ZVC BAD BOYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZVC BAD BOYS. Leave a respond for ZVC BAD BOYS. ZVC BAD BOYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZVC BAD BOYS op de google maps. Adres en contacten ZVC BAD BOYS
Location of ZVC BAD BOYS on the google maps. Address and contacts of ZVC BAD BOYS

Andere gerelateerde bedrijven als come ZVC BAD BOYS ZVC BAD BOYS: GEMEENTEBESTUUR | Polo International NV | Zeeuws M | R.M. VANDERLINDEN | LA POSTE

Other related companies as ZVC BAD BOYS: GEMEENTEBESTUUR | Polo International NV | Zeeuws M | R.M. VANDERLINDEN | LA POSTE

ZVC BAD BOYS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZVC BAD BOYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03022857666. Het bedrijf ZVC BAD BOYS bevindt zich op het adres: VENNESTRAAT 36B; 3201; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Football en Salle..
De hoofdactiviteit van ZVC BAD BOYS is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZVC BAD BOYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZVC BAD BOYS, openstaande posities, locatie van ZVC BAD BOYS op de kaart.

ZVC BAD BOYS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZVC BAD BOYS, company assigned to the tax number BE03022857666. The company ZVC BAD BOYS is located at the address: VENNESTRAAT 36B; 3201; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Football en Salle..
The main activity of ZVC BAD BOYS is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ZVC BAD BOYS is not available. You also can look at reviews of ZVC BAD BOYS, open positions, location of ZVC BAD BOYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZVC BAD BOYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZVC BAD BOYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZVC BAD BOYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZVC BAD BOYS, employees, financial statistics.