ZUTEND. HARTENVRIENDEN

Contactgegevens ZUTEND. HARTENVRIENDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZUTEND. HARTENVRIENDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZUTEND. HARTENVRIENDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ASSERWEG 124; 3690; ZUTENDAAL, België

Telefoon (phone): 89611909 (+32-89611909) 89611909 (+32-89611909)

Fax (fax): +32 (10) 300-62-57 +32 (10) 300-62-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZUTEND. HARTENVRIENDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZUTEND. HARTENVRIENDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZUTEND. HARTENVRIENDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZUTEND. HARTENVRIENDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZUTEND. HARTENVRIENDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZUTEND. HARTENVRIENDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZUTEND. HARTENVRIENDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZUTEND. HARTENVRIENDEN
Products information ZUTEND. HARTENVRIENDEN

BTW identificatienummer (tax): BE03349151611
Ondernemingsnummer: 4933105468
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZUTEND. HARTENVRIENDEN
(Get full report from official database of BE for ZUTEND. HARTENVRIENDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZUTEND. HARTENVRIENDEN
Addition kinds of activities for ZUTEND. HARTENVRIENDEN

17310202. Energie beheerscontroles | Energy management controls
34639902. Aluminium smeedstukken | Aluminum forgings
35599914. Lampen maken machines, gloeiend | Lamp making machinery, incandescent
50850301. Hydraulische en pneumatische zuigers en ventielen | Hydraulic and pneumatic pistons and valves
51930201. Bloemen, vers | Flowers, fresh

Werken bij ZUTEND. HARTENVRIENDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZUTEND. HARTENVRIENDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZUTEND. HARTENVRIENDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZUTEND. HARTENVRIENDEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent technieker M/V (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De polyvalent techieker is het eerste aanspreekpunt van de technische dienst om technische werkzaamheden te analyseren en te verhelpen, hoofdzakelijk onderhouds- en controlewerken. Hij/zij staat mee voor het onderhoud in en om de gebouwen. De technieker werkt onder de leiding van het technisch diensthoofd. Er wordt een algemene technische basiskennis verwacht m.b.t elektriciteit, sanitair, verwarming, schrijnwerkerij en tuinonderhoud zodat werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. De polyvalente technieker zal mee deel uitmaken van de wachtdienst. - De werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten controleren - Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren. - Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen. - Mechanische stukken en onderdelen lassen - Domein: elektriciteit en elektrotechniek - Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

 • Stoffeerder (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Munsterbilzen zijn we op zoek naar een stoffeerder. Je zal instaan voor het bekleden en stofferen van het binnenwerk van de bedden, boxsprings, zetels enz..

 • Schrijnwerker Binnendienst M/V (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons in Overpelt zijn we op zoek naar een schrijnwerker om hun team te versterken. Je beschikt over de basiskennis in de schrijnwerkerij. Je helpt ondersteunend naar de collega's en daarnaast dien je ook machines te kunnen bedienen zoals een opdeelzaag, een schaaf en een toupie. Dit zal volledig aangeleerd worden.

 • Administratief bediende schadedossiers (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende schadedossiers ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je indexeert de briefwisseling in de schadedossiers op een correcte manier Je verzorgt de opening van nieuwe dossiers Je voert algemene administratieve taken uit

 • Lasser (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

 • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

 • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studierelevante bijbaan customer service - Wielsbeke - min 1.5 dagen (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je graag ervaring opdoen als student in een internationale firma? Wil je meedraaien op de "after sales" afdeling? Ben je beschikbaar om minimum 1.5 dagen per week te werken? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Je komt terecht in een bedrijf in Wielsbeke waar je een tweetal dagen meedraait op de afdeling. Je staat in voor volgende taken: registratie van klachten mails behandelen allerhande administratie

 • Brandertechnicus (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Onderhoud & herstelling van mazout- en gasketels, opstart nieuwe installaties bij particulieren en nieuwbouw. Een diagnose kunnen stellen van defecten en storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) en deze kunnen oplossen. Defecte onderdelen kunnen vervangen of herstellen.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Wij zoeken zelfstandige monteurs met reeds ervaring in het plaatsen van garagepoorten! (GREMBERGEN)

  Regio: GREMBERGEN

  Bedrijf: VACO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze groeiende KMO legt zich reeds 15 jaar toe op de productie en plaatsing van poorten en hekken. Wij werken zowel voor particuliere als industriële klanten in de regio. Wij leveren steeds maatwerk en streven ernaar om met de beste materialen te werken. Om onze klanten de vereiste kwaliteit te kunnen blijven garanderen kijken wij uit naar extra collega’s voor ons montageteam: Jouw uitdaging: Als monteur ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het plaatsen van garagepoorten. A tot Z betekent: · Ophangsystemen aanbrengen · Motoren bevestigen en regelen · Aanbrengen van elektrische bedradingen · Assemblage · Eventueel de oude poort uitbreken bij renovatie · Plaatsen en aansluiten van toebehoren, dit zowel mechanisch als elektrisch · De werking uitleggen aan de klant · … Onze monteurs leveren eveneens service en voeren herstellingen uit op de geplaatste installaties: · De werking van het materiaal en de kritieke punten controleren · Mechanische onderdelen schoonmaken, bijstellen, smeren, aandraaien, … · Opvolggegevens van interventies registreren · Defecte onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen · Technische ondersteuning bieden aan collega’s · Luisteren naar de behoeften van de klant en extra werkzaamheden uitvoeren indien nodig · …

Zoek naar antwoorden van ZUTEND. HARTENVRIENDEN in sociale netwerken
Look for responds of ZUTEND. HARTENVRIENDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZUTEND. HARTENVRIENDEN. Laat een reactie achter voor ZUTEND. HARTENVRIENDEN. ZUTEND. HARTENVRIENDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZUTEND. HARTENVRIENDEN. Leave a respond for ZUTEND. HARTENVRIENDEN. ZUTEND. HARTENVRIENDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZUTEND. HARTENVRIENDEN op de google maps. Adres en contacten ZUTEND. HARTENVRIENDEN
Location of ZUTEND. HARTENVRIENDEN on the google maps. Address and contacts of ZUTEND. HARTENVRIENDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ZUTEND. HARTENVRIENDEN ZUTEND. HARTENVRIENDEN: Lorge Jean & Cie SA | Decq Orthopedie bvba | KRIBBE | IMMO ANTWERPEN | G. EECKHOUT

Other related companies as ZUTEND. HARTENVRIENDEN: Lorge Jean & Cie SA | Decq Orthopedie bvba | KRIBBE | IMMO ANTWERPEN | G. EECKHOUT

ZUTEND. HARTENVRIENDEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZUTEND. HARTENVRIENDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03349151611. Het bedrijf ZUTEND. HARTENVRIENDEN bevindt zich op het adres: ASSERWEG 124; 3690; ZUTENDAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van ZUTEND. HARTENVRIENDEN is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZUTEND. HARTENVRIENDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZUTEND. HARTENVRIENDEN, openstaande posities, locatie van ZUTEND. HARTENVRIENDEN op de kaart.

ZUTEND. HARTENVRIENDEN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZUTEND. HARTENVRIENDEN, company assigned to the tax number BE03349151611. The company ZUTEND. HARTENVRIENDEN is located at the address: ASSERWEG 124; 3690; ZUTENDAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of ZUTEND. HARTENVRIENDEN is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZUTEND. HARTENVRIENDEN is not available. You also can look at reviews of ZUTEND. HARTENVRIENDEN, open positions, location of ZUTEND. HARTENVRIENDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZUTEND. HARTENVRIENDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZUTEND. HARTENVRIENDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZUTEND. HARTENVRIENDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZUTEND. HARTENVRIENDEN, employees, financial statistics.