ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB
Private companiesMiscellaneous Retail • ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB

Contactgegevens ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUIKERSESTEENWEG 3; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11682811 (+32-11682811) 11682811 (+32-11682811)

Fax (fax): +32 (55) 417-13-96 +32 (55) 417-13-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB
Products information ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB

BTW identificatienummer (tax): BE09971710205
Ondernemingsnummer: 8936523437
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB
(Get full report from official database of BE for ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB
Addition kinds of activities for ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB

335102. Koper en buislegering buis en buis | Copper and copper alloy pipe and tube
371302. Specialiteiten motorvoertuig lichamen | Specialty motor vehicle bodies
514802. Groenten | Vegetables
22990705. Wollen toppen, kammen en omzetten | Wool tops, combing and converting
35560503. Pluimvee verwerkende machines | Poultry processing machinery
36610105. modems | Modems
39310201. Banjos en onderdelen | Banjos and parts
76990801. Reparatie van laboratoriuminstrumenten | Laboratory instrument repair

Werken bij ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

 • Administratief medewerker (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket zal uit twee delen bestaan; -  enerzijds zal je eenvoudige aanbestedingen voorbereiden - anderzijds zal je enkele administratieve taken uitvoeren:        ° klasseren;        ° scannen;        ° briefwisseling;        ° bestellingen;        ° orderbevestigingen;        ° meehelpen aan de praktische voorbereidingen van evenementen (badges maken, voor het promomateriaal zorgen,...);        ° ...

 • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

 • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

 • STRIJKSTER (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  Strijken zit je in het bloed, je bent klantvriendelijk én werkt graag in een familiale sfeer? Wil je graag een job waar het evenwicht tussen werk en gezin mooi in evenwicht is? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste én ervaren strijkster! (combinatie met poetsen kan zeker).

 • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: YOUR FREETIME

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

 • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: DRIX

  Type: Studentenjob

  Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

 • VRACHTWAGENBESTUURDER CE (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: MALLANTS

  Type: Vaste Job

  Ons bedrijf levert beton en bouwmaterialen bij de bouw van woningen, appartementen en grote projecten. Voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan zoeken we een chauffeur CE.

 • Docent FYSICA (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FULL MARKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal als docent fysica individuele begeleiding bieden aan studenten van het hoger onderwijs (zowel universitair als hoge school). Ook begeleid je leerlingen van het secundair onderwijs voor het vak fysica. Meer info: http://full-marks.be/vacatures/

 • Flexi Job keuken (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: ARTHE

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een ervaren kok die ons regelmatig kan bijstaan tijdens drukkere momenten. Je helpt bij de mis en place en de bereiding van de gerechten.

 • Creatieve KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: LEO Pancakes

  Type: Flexijob

  We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je ondersteunt de kok. Je bent creatief en je hebt fantasie voor de presentaties van de pancakes. Je staat ook in voor de afwas en het onderhoud van de keuken.

Zoek naar antwoorden van ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB in sociale netwerken
Look for responds of ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB. Laat een reactie achter voor ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB. ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB. Leave a respond for ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB. ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB op de google maps. Adres en contacten ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB
Location of ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB on the google maps. Address and contacts of ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB: Bergsportvereniging Provincie Antwerpen VZW | Au Bon Repos NV-SA | Verhoestraete Fl | CORNELIS | K. COOLEN

Other related companies as ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB: Bergsportvereniging Provincie Antwerpen VZW | Au Bon Repos NV-SA | Verhoestraete Fl | CORNELIS | K. COOLEN

ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09971710205. Het bedrijf ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB bevindt zich op het adres: LUIKERSESTEENWEG 3; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 878,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB, openstaande posities, locatie van ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB op de kaart.

ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB, company assigned to the tax number BE09971710205. The company ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB is located at the address: LUIKERSESTEENWEG 3; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 878,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB is not available. You also can look at reviews of ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB, open positions, location of ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZUID-LIMBURGESE WIELERCLUB, employees, financial statistics.