ZORGVLIET

Contactgegevens ZORGVLIET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZORGVLIET: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZORGVLIET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN DEYNSESTRAAT 43; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33254352 (+32-33254352) 33254352 (+32-33254352)

Fax (fax): +32 (63) 207-80-27 +32 (63) 207-80-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZORGVLIET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZORGVLIET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZORGVLIET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZORGVLIET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZORGVLIET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZORGVLIET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZORGVLIET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZORGVLIET
Products information ZORGVLIET

BTW identificatienummer (tax): BE04651580810
Ondernemingsnummer: 1619079589
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 300,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types de Clubs: Volley-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZORGVLIET
(Get full report from official database of BE for ZORGVLIET)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZORGVLIET
Addition kinds of activities for ZORGVLIET

386106. Fotografische verwerkende chemicaliën | Photographic processing chemicals
09120000. vinvis | Finfish
30690100. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
36740000. Halfgeleiders en aanverwante apparaten | Semiconductors and related devices
37149908. Derde assen of zeswielaandrijvingen voor motorvoertuigen | Third axle attachments or six wheel units for motor vehicles
50840901. Reinigingsapparatuur, hoge druk, zand of stoom | Cleaning equipment, high pressure, sand or steam
61410100. Automobiel- en consumentenfinanciering bedrijven | Automobile and consumer finance companies

Werken bij ZORGVLIET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZORGVLIET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZORGVLIET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZORGVLIET. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

 • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

 • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

 • Meubelplaatser (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons in regio Waregem zijn wij op zoek naar een meubelplaatser. We zoeken iemand met kennis van zaken. Bovendien wordt er verwacht van u dat u graag op de baan bent, want u bent verantwoordelijk voor het vervoer en de plaatsing van meubels bij klanten in heel België.

 • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (M/V) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker/ reachtruckchauffeur voor een bedrijf te Dendermonde. Je bestuurt een reachtruck en bent in het bezit van een geldig attest en eventueel ervaring. Je zet bestellingen klaar voor verzending. Je stockeert goederen in het magazijn. Je staat in voor het laden & lossen van vrachtwagens.

 • Technieker - Buitendienst HVAC (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een klantgerichte HVAC-Technieker regio Vlaams-Brabant om het team van onze klant in de verwarmingswereld te versterken. Het is jouw verantwoordelijkheid om de technische uitdagingen die zich in jouw regio voordoen, op een kwaliteitsvolle manier op te lossen: - In bedrijfsstelling van de producten (branders, ketels, warmtepompen). - Herstellingen op installaties. - Uitvoeren van service contracten. - Technische ondersteuning naar klanten (telefonisch of face-2-face). - Verzekeren van de wachtdienst.

 • poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

  Type: Dienstenchequebaan

  Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

 • Poetshulp Arendonk (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudent - websitebeheer/IT (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenomeerde en gespecialiseerde producent van tegels en klinkers.

 • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: t-interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

 • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

 • flexijob (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: LA BOUFFEE

  Type: Flexijob

  enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van ZORGVLIET in sociale netwerken
Look for responds of ZORGVLIET in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZORGVLIET. Laat een reactie achter voor ZORGVLIET. ZORGVLIET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZORGVLIET. Leave a respond for ZORGVLIET. ZORGVLIET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZORGVLIET op de google maps. Adres en contacten ZORGVLIET
Location of ZORGVLIET on the google maps. Address and contacts of ZORGVLIET

Andere gerelateerde bedrijven als come ZORGVLIET ZORGVLIET: FREE RECORD SHOP | Media Music & Management NV | BOULANGER YVES | D. & B. TRAVEL | PubliHost

Other related companies as ZORGVLIET: FREE RECORD SHOP | Media Music & Management NV | BOULANGER YVES | D. & B. TRAVEL | PubliHost

ZORGVLIET is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZORGVLIET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04651580810. Het bedrijf ZORGVLIET bevindt zich op het adres: VAN DEYNSESTRAAT 43; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 300,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Volley-Ball..
De hoofdactiviteit van ZORGVLIET is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZORGVLIET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZORGVLIET, openstaande posities, locatie van ZORGVLIET op de kaart.

ZORGVLIET is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZORGVLIET, company assigned to the tax number BE04651580810. The company ZORGVLIET is located at the address: VAN DEYNSESTRAAT 43; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 300,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Volley-Ball..
The main activity of ZORGVLIET is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ZORGVLIET is not available. You also can look at reviews of ZORGVLIET, open positions, location of ZORGVLIET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZORGVLIET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZORGVLIET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZORGVLIET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZORGVLIET, employees, financial statistics.