ZITA KYOTEI

Contactgegevens ZITA KYOTEI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZITA KYOTEI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZITA KYOTEI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE H. DELEERS 36; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 23775307 (+32-23775307) 23775307 (+32-23775307)

Fax (fax): +32 (61) 632-72-29 +32 (61) 632-72-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZITA KYOTEI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZITA KYOTEI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZITA KYOTEI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZITA KYOTEI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZITA KYOTEI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZITA KYOTEI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZITA KYOTEI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZITA KYOTEI
Products information ZITA KYOTEI

BTW identificatienummer (tax): BE07982635498
Ondernemingsnummer: 7305603027
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 734,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types de Clubs: Judo.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZITA KYOTEI
(Get full report from official database of BE for ZITA KYOTEI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZITA KYOTEI
Addition kinds of activities for ZITA KYOTEI

249304. Isolatie- en dakmateriaal, gereconstitueerd hout | Insulation and roofing material, reconstituted wood
483299. Radio-omroepzenders, nec | Radio broadcasting stations, nec
07839901. Arborist diensten | Arborist services
28999901. Anti-glare materiaal | Anti-glare material
29119900. Petroleumraffinage, nec | Petroleum refining, nec
33170201. Ketelbuizen (geweven) | Boiler tubes (wrought)
50820404. Mineraalbewerking machines | Mineral beneficiation machinery
76949901. Hermetica reparatie | Hermetics repair

Werken bij ZITA KYOTEI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZITA KYOTEI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZITA KYOTEI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZITA KYOTEI. Looking for open vacancies in other companies

 • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

  Type: Vervanging brugpensioen

  Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

 • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Start People Eeklo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

 • BIJVERDIENSTE- medewerker productie voor hulp in een boekbinderij (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een boekbinderij regio Brugge zoeken wij een polyvalent arbeider voor dagopdrachten. Het bedrijf ligt in Oostkamp, wat wilt zeggen dat je er met eigen vervoer moet kunnen raken. Je staat in voor het helpen stapelen van boeken. Taak: stapelen van boeken opensnijden van dozen met breekmes

 • Call agent Inbound (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

 • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

  Regio: HOFSTADE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Kamermeisje voor hotel in Elewijt (deeltijds + tijdelijk) (WEERDE)

  Regio: WEERDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  We zoeken dringend kamermeisje voor poetsen werkuren: 6 - 14 u Periode: 5 november tot en met 9 november 2018

 • Hulpelectricien (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

 • SCHILDERS/BEHANGERS (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: VANRENTERGHEM

  Type: Vaste Job

  Door de voortdurende groei zijn wij op zoek naar een ervaren schilder-behanger om ons team (van 7 schilders, 2 winkelbediendes en 1 naaister) te versterken. Je staat in voor het uitvoeren van verzorgd (hoofdzakelijk) binnenschilderwerk en eventueel voor het plaatsen van wand- en vloerbekleding en dit voornamelijk in particuliere woningen, kantoren en/of winkels. De werven zijn meestal in de eigen regio.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Bewakingsagenten Evenementen (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: CLOSE PROTECTION SECURITY

  Type: Werfreserve

  Gezocht: Bewakingsagenten voor evenementen in de regio Vlaanderen.

 • Bewakingsagent (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: OBSIN

  Type: Werfreserve

  OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van ZITA KYOTEI in sociale netwerken
Look for responds of ZITA KYOTEI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZITA KYOTEI. Laat een reactie achter voor ZITA KYOTEI. ZITA KYOTEI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZITA KYOTEI. Leave a respond for ZITA KYOTEI. ZITA KYOTEI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZITA KYOTEI op de google maps. Adres en contacten ZITA KYOTEI
Location of ZITA KYOTEI on the google maps. Address and contacts of ZITA KYOTEI

Andere gerelateerde bedrijven als come ZITA KYOTEI ZITA KYOTEI: ROBERT DEVOLDER | MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA | GARAGE BECKERS | M.G. NEVEN | Zum Treffpunkt SA

Other related companies as ZITA KYOTEI: ROBERT DEVOLDER | MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA | GARAGE BECKERS | M.G. NEVEN | Zum Treffpunkt SA

ZITA KYOTEI is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZITA KYOTEI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07982635498. Het bedrijf ZITA KYOTEI bevindt zich op het adres: RUE H. DELEERS 36; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 734,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Judo..
De hoofdactiviteit van ZITA KYOTEI is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZITA KYOTEI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZITA KYOTEI, openstaande posities, locatie van ZITA KYOTEI op de kaart.

ZITA KYOTEI is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZITA KYOTEI, company assigned to the tax number BE07982635498. The company ZITA KYOTEI is located at the address: RUE H. DELEERS 36; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 734,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Judo..
The main activity of ZITA KYOTEI is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZITA KYOTEI is not available. You also can look at reviews of ZITA KYOTEI, open positions, location of ZITA KYOTEI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZITA KYOTEI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZITA KYOTEI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZITA KYOTEI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZITA KYOTEI, employees, financial statistics.