MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA

Contactgegevens MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Laarstraat 94; 2070; Zwijndrecht, België

Telefoon (phone): 03 252 75 50 (+32-03 252 75 50) 03 252 75 50 (+32-03 252 75 50)

Fax (fax): 03 254 00 38 (+32-03 254 00 38) 03 254 00 38 (+32-03 254 00 38)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA
Products information MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04602691650
Ondernemingsnummer: 7509399414
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA
(Get full report from official database of BE for MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA
Addition kinds of activities for MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA

799906. Skating rink operatie diensten | Skating rink operation services
25410200. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
27549900. Commercieel drukwerk, gravure, nec | Commercial printing, gravure, nec
33990204. Nietjes, nonferrous metaal of draad | Staples, nonferrous metal or wire
92210204. Sheriffs 'kantoor | Sheriffs' office

Werken bij MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • BEDIENDE INTERNAL SALES (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio, dat instaat voor productie van dak- en wandprofielen zijn wij op zoek naar een bediende Internal Sales. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het onthaal en de bediening van klanten. - Je verstrekt de nodige technische informatie over producten. - Je maakt offertes op basis van de vraag van de klant.

  • Verkoper (m/v) eetkamers en salons (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuzes voor hun decoratie.

  • Polyvalent medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze toonaangevende klanten, actief in schrootverwerking, zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Een blik op je takenpakket: Naast het bedienen van kranen, sta je ook in als bulldozerchauffeur en verzorg je het interne vervoer van containers op de site. Als kraanmachinist sta je in voor het laden van de shredder machine, de containers en het schroot bestemd voor transport; Als bulldozerchauffeur sta je in voor het laden van stortbunkers, het opduwen van aangeleverde materialen op de site en laden van vrachtwagens met materialen voor transport; Je staat ook in voor het intern vervoer van containers op de site; Curatief of preventief basisonderhoud aan de machines behoort tot jouw takenpakket.

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

Zoek naar antwoorden van MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA. Laat een reactie achter voor MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA. MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA. Leave a respond for MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA. MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA op de google maps. Adres en contacten MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA
Location of MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA on the google maps. Address and contacts of MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA: FLANDROMEDA HOTEL NV | OSMAN CHATER | FUNةRAILLES SFERRAZZA J. | AMEYS | D & D MEAT PRODUCTS

Other related companies as MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA: FLANDROMEDA HOTEL NV | OSMAN CHATER | FUNةRAILLES SFERRAZZA J. | AMEYS | D & D MEAT PRODUCTS

MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04602691650. Het bedrijf MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA bevindt zich op het adres: Laarstraat 94; 2070; Zwijndrecht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 539,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA, openstaande posities, locatie van MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA, company assigned to the tax number BE04602691650. The company MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA is located at the address: Laarstraat 94; 2070; Zwijndrecht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 539,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Accountants. Products created in MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA were not found.
The main activity of MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA is not available. You also can look at reviews of MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA, open positions, location of MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR BVBA, employees, financial statistics.