ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING

Contactgegevens ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZILVERBERGSTRAAT 5; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34585222 (+32-34585222) 34585222 (+32-34585222)

Fax (fax): +32 (68) 397-24-22 +32 (68) 397-24-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING
Products information ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING

BTW identificatienummer (tax): BE09535827636
Ondernemingsnummer: 4217071533
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 537,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types de Clubs: Tir.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING
(Get full report from official database of BE for ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING
Addition kinds of activities for ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING

1099. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
13899917. Roustabout service | Roustabout service
26780204. Tabletten, type correspondentie: gemaakt van aangekochte materialen | Tablets, correspondence type: made from purchased materials
28330211. Efedrine en derivaten | Ephedrine and derivatives
28340404. Zadels, farmaceutisch | Lozenges, pharmaceutical
31110605. Vellum leer | Vellum leather
31990107. Stirrups, hout of metaal | Stirrups, wood or metal
38250220. Pulse (signaal) generatoren | Pulse (signal) generators
50930100. Afvalpapier en doekmaterialen | Waste paper and cloth materials

Werken bij ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van buitenschrijnwerk, zijn wij op zoek naar een schrijnwerker regio Westerlo. Je gaat mee plaatsen bij klanten. In het atelier sta je mee in voor de voorbereiding van de bestelde goederen.  Je maakt buitendeuren, houten bijgebouwen, speeltoestellen, ...    

 • Metalliseerder (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Bree zijn wij op zoek naar een metalliseerder. Takenpakket: - Je brengt een zinklaag aan op staal - De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak - De zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuitpistool geschoven - Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en dmv een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten

 • Project ingenieur machinebouw (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Whoohoo® Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als project ingenieur ga je samen met de klant het project gaan bepalen. Daarbij bepaal je de scope van het project, technische aspecten, tijdspanne en budget. Je werkt conceptueel het project uit en vertaalt dit ook naar de opmaak van offerte. Bij akkoord ga je het project verder uitwerken tot in de details. Dit doe je in samenwerking met jouw team. Hierover heb je een helicopterview, volg je het nauw op, maar ga je niet de dagdagelijkse coördinatie behandelen. Je volgt het project wel nauw op. Je blijft ook doorheen het project het aanspreekpunt van de klant.

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zoutleeuw/Geetbets (ZOUTLEEUW)

  Regio: ZOUTLEEUW

  Bedrijf: WOON SCHOON

  Type: Dienstenchequebaan

  Woon Schoon is een jong en dynamisch bedrijf gelegen te Runkelen (Sint-Truiden). Voor onze klanten gelegen te Zoutleeuw en Geetbets, zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wil werken. Ervaring is geen vereiste, motivatie en inzet zijn noodzakelijk!

 • Huishoudhulp Gits (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: MAKKIE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student Charcuterie-afdeling (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Wilsele zijn wij nog op zoek naar studenten (m/v) om te helpen op de charcuterie-afdeling. Als jobstudent zal je de bereidingen helpen klaarmaken, de klanten bedienen en de toonbank aanvullen.

 • JOBSTUDENT MAGAZIJNMEDEWERKER SEPTEMBER (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: MALU NV

  Type: Studentenjob

  Je staat samen met je collega's in voor het laden en lossen van containers (bulk goederen) en vrachtwagens. Alsook het palletiseren van de goederen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 8u tot 17u. Geen weekendwerk.

 • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

 • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: VG ELEC

  Type: Vaste Job

  VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

 • Vacature bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: DYNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X)

 • Klinisch psycholoog kinderen (bij voorkeur gedrags-of systeemtherapeut) (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: INTENSO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving We zijn op zoek naar een klinisch psycholoog optie kinderen/jongeren die kan aansluiten in een groepspraktijk voor psychologische begeleiding en psychotherapie. Competenties · Diploma master/licentiaat in de klinische psychologie · Bij voorkeur opleiding gedragstherapie of systeemtherapie bezig of afgerond · Relevante werkervaring met de doelgroep kinderen en jongeren · Zelfstandig kunnen werken: van aanmelding tot therapie-einde een casus kunnen behandelen · Erkend zijn bij de psychologencommissie

 • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: EETHUIS KARL

  Type: Flexijob

  kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING in sociale netwerken
Look for responds of ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING. Laat een reactie achter voor ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING. ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING. Leave a respond for ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING. ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING op de google maps. Adres en contacten ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING
Location of ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING on the google maps. Address and contacts of ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING

Andere gerelateerde bedrijven als come ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING: GEERT BECQUE | Christa | Lombardo Carrosserie BVBA | GEBOERS | JEP Computer Engineering

Other related companies as ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING: GEERT BECQUE | Christa | Lombardo Carrosserie BVBA | GEBOERS | JEP Computer Engineering

ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09535827636. Het bedrijf ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING bevindt zich op het adres: ZILVERBERGSTRAAT 5; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 537,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tir..
De hoofdactiviteit van ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING, openstaande posities, locatie van ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING op de kaart.

ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING, company assigned to the tax number BE09535827636. The company ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING is located at the address: ZILVERBERGSTRAAT 5; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 537,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tir..
The main activity of ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING is not available. You also can look at reviews of ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING, open positions, location of ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZILVERBERG SCHUTTERSVERENIGING, employees, financial statistics.