ZEVEKOTEFEESTEN

Contactgegevens ZEVEKOTEFEESTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZEVEKOTEFEESTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZEVEKOTEFEESTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORHOUTSTRAAT 90; 8610; KORTEMARK, België

Telefoon (phone): 51568785 (+32-51568785) 51568785 (+32-51568785)

Fax (fax): +32 (65) 605-84-91 +32 (65) 605-84-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZEVEKOTEFEESTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZEVEKOTEFEESTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZEVEKOTEFEESTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZEVEKOTEFEESTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZEVEKOTEFEESTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZEVEKOTEFEESTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZEVEKOTEFEESTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZEVEKOTEFEESTEN
Products information ZEVEKOTEFEESTEN

BTW identificatienummer (tax): BE02149444580
Ondernemingsnummer: 6387695312
Hoofdstad (capital): 129,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZEVEKOTEFEESTEN
(Get full report from official database of BE for ZEVEKOTEFEESTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZEVEKOTEFEESTEN
Addition kinds of activities for ZEVEKOTEFEESTEN

20510105. Broodjes, broodsoort: vers of bevroren | Buns, bread type: fresh or frozen
25310302. Zitplaatsen, vliegtuigen | Seats, aircraft
26210808. Inpakpapier | Wrapping paper
31990107. Stirrups, hout of metaal | Stirrups, wood or metal
48130203. Eigen online service netwerken | Proprietary online service networks
57190108. Atypische | Metalware
82999912. Prenatale instructie | Prenatal instruction
94410103. Werkloosheidsverzekeringsbureau, overheid | Unemployment insurance office, government

Werken bij ZEVEKOTEFEESTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZEVEKOTEFEESTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZEVEKOTEFEESTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZEVEKOTEFEESTEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Bulkoperator (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

 • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

 • Chauffeur CE + ADR - Internationaal (week) en Nationaal (weekend) (VILVOORDE CARGOVIL)

  Regio: VILVOORDE CARGOVIL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf op Cargovil zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor het internationaal transport van luchtvracht. Je vertrekt vanop Cargovil en je doet verschillende luchthavens aan in Europa. Je startuur is variabel, waardoor een zekere flexibiliteit vereist is. Werkdagen van meer dan 12u zijn geen uitzondering. Contacten met de dispatching verlopen volledig via Transics. Het is mogelijk dat je 1 of meerdere dagen van huis weg bent. Er zijn zowel mogelijkheden voor internationale chauffeurs in de week als voor nationale chauffeurs in het weekend.

 • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

 • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Secretary Plus Management Support

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

 • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u per week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

 • Bijlesgever wiskunde (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • NOA5 kinesitherapeut(e) (Boom) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

  Type: Vaste Job

  Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom.

 • Afwasser FLEXIJOB (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

  Type: Flexijob

  Afwassen, afdrogen met behulp van een volautomaat in doorschuifsysteem. Algemene schoonmaak zaal en keuken. Prestaties op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

Zoek naar antwoorden van ZEVEKOTEFEESTEN in sociale netwerken
Look for responds of ZEVEKOTEFEESTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZEVEKOTEFEESTEN. Laat een reactie achter voor ZEVEKOTEFEESTEN. ZEVEKOTEFEESTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZEVEKOTEFEESTEN. Leave a respond for ZEVEKOTEFEESTEN. ZEVEKOTEFEESTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZEVEKOTEFEESTEN op de google maps. Adres en contacten ZEVEKOTEFEESTEN
Location of ZEVEKOTEFEESTEN on the google maps. Address and contacts of ZEVEKOTEFEESTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ZEVEKOTEFEESTEN ZEVEKOTEFEESTEN: De Cyper | KAPSALON KARINE | Le Clef Magali | GROENTEN- & FRUITHAL | Edouard Rossillon

Other related companies as ZEVEKOTEFEESTEN: De Cyper | KAPSALON KARINE | Le Clef Magali | GROENTEN- & FRUITHAL | Edouard Rossillon

ZEVEKOTEFEESTEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZEVEKOTEFEESTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02149444580. Het bedrijf ZEVEKOTEFEESTEN bevindt zich op het adres: TORHOUTSTRAAT 90; 8610; KORTEMARK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 129,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 657,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van ZEVEKOTEFEESTEN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZEVEKOTEFEESTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZEVEKOTEFEESTEN, openstaande posities, locatie van ZEVEKOTEFEESTEN op de kaart.

ZEVEKOTEFEESTEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZEVEKOTEFEESTEN, company assigned to the tax number BE02149444580. The company ZEVEKOTEFEESTEN is located at the address: TORHOUTSTRAAT 90; 8610; KORTEMARK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 129,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 657,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of ZEVEKOTEFEESTEN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZEVEKOTEFEESTEN is not available. You also can look at reviews of ZEVEKOTEFEESTEN, open positions, location of ZEVEKOTEFEESTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZEVEKOTEFEESTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZEVEKOTEFEESTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZEVEKOTEFEESTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZEVEKOTEFEESTEN, employees, financial statistics.