ZELEMSE T.C.

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ZELEMSE T.C.
Private companiesCoal Mining • ZELEMSE T.C.

Contactgegevens ZELEMSE T.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZELEMSE T.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZELEMSE T.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MELDERTSESTRAAT 42; 3545; HALEN, België

Telefoon (phone): 13442132 (+32-13442132) 13442132 (+32-13442132)

Fax (fax): +32 (56) 904-37-29 +32 (56) 904-37-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZELEMSE T.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZELEMSE T.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZELEMSE T.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZELEMSE T.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZELEMSE T.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZELEMSE T.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZELEMSE T.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZELEMSE T.C.
Products information ZELEMSE T.C.

BTW identificatienummer (tax): BE01955810546
Ondernemingsnummer: 1807220458
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZELEMSE T.C.
(Get full report from official database of BE for ZELEMSE T.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZELEMSE T.C.
Addition kinds of activities for ZELEMSE T.C.

506301. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment
911101. Uitvoerende vestigingen, nationaal | Executive offices, national
31519901. Handschoenen, leer: jurk of semidress | Gloves, leather: dress or semidress
36359903. Elektrische veegmachine | Electric sweeper
36619907. Telefoonkoorden, aansluitingen, adapters, enz. | Telephone cords, jacks, adapters, etc.
36630108. Pagers (one-way) | Pagers (one-way)

Werken bij ZELEMSE T.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZELEMSE T.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZELEMSE T.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZELEMSE T.C.. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker Media markt (GANSHOREN)

  Regio: GANSHOREN

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Media markt gelegen te Ganshoren zijn we op zoek naar een technieker die aanwezig is in de winkel. Deze persoon (M/V) moet kennis hebben van soft-en hardware van smartphones, computers en tablets. Het is de bedoeling dat je mensen verderhelpt die allerlei problemen hebben met deze appartatuur. We zijn op zoek naar iemand die gebeten is door hard-en software! Je begint met een interim contract met zicht op een vast contract.

 • Kwaliteitscontroleur (2 ploegen) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat aan de slag als eindcontroleur kwaliteit en je werkt hierbij in twee ploegen. Uw takenpakket bestaat uit volgende opdrachten: - Nazien en keuren van geweven en gebreide stukken op afwijkingen en fouten op een nazichttafel. - Invoeren van weefsel/breisel in nazichttafel en aannaaien van stukken. - Bedienen van nazichttafel (voortbewegen weefsel, instellen van meterteller). - Merken van bepaalde fouten op het weefsel of breisel. - Vlekken verwijderen. - Beoordelen en aantekenen van geconstateerde fouten op de kwaliteitskaart (nazicht rapport: aantal, grootte, soort fout etc.).

 • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

 • Tekenaar (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Maaseik zijn wij op zoek naar een Tekenaar van machines en staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit: - Tekenen van staalconstructies - Tekenen van machines - Tekenen met Solid works - Tekenen met Inventor - 3D tekeningen maken

 • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

 • Werfleider woningbouw (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider sta je in voor de volgende zaken: * uitvoeren van werfcontroles. * je communiceert met bouwheer, architect, onderaannemers, ... * opmaken van werfverslagen * ....

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Studenten SUPERMARKT week/weekend (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een supermarkt in Zele, zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis kunnen werken tijdens de week of het weekend. Je kan ingezet worden voor volgende taken : rekken aanvullen, helpen in de beenhouwerij/bakkerij zowel met bereidingen als bediening, alsook kan je aan de kassa ingeschakeld worden Op donderdag zijn er bij onze klant geen mogelijkheden om studenten in te schakelen.

 • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

 • Flexijob Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: LIESENBORGS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Zonhoven. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

 • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Velotel Brugge

  Type: Flexijob

  Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van ZELEMSE T.C. in sociale netwerken
Look for responds of ZELEMSE T.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZELEMSE T.C.. Laat een reactie achter voor ZELEMSE T.C.. ZELEMSE T.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZELEMSE T.C.. Leave a respond for ZELEMSE T.C.. ZELEMSE T.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZELEMSE T.C. op de google maps. Adres en contacten ZELEMSE T.C.
Location of ZELEMSE T.C. on the google maps. Address and contacts of ZELEMSE T.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come ZELEMSE T.C. ZELEMSE T.C.: d'Arnault M | GB CONTACT | Vandeweerdt I | JEAN-PIERRE BALTHASAR | Creacie

Other related companies as ZELEMSE T.C.: d'Arnault M | GB CONTACT | Vandeweerdt I | JEAN-PIERRE BALTHASAR | Creacie

ZELEMSE T.C. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZELEMSE T.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01955810546. Het bedrijf ZELEMSE T.C. bevindt zich op het adres: MELDERTSESTRAAT 42; 3545; HALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 771,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van ZELEMSE T.C. is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZELEMSE T.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZELEMSE T.C., openstaande posities, locatie van ZELEMSE T.C. op de kaart.

ZELEMSE T.C. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZELEMSE T.C., company assigned to the tax number BE01955810546. The company ZELEMSE T.C. is located at the address: MELDERTSESTRAAT 42; 3545; HALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 771,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of ZELEMSE T.C. is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ZELEMSE T.C. is not available. You also can look at reviews of ZELEMSE T.C., open positions, location of ZELEMSE T.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZELEMSE T.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZELEMSE T.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZELEMSE T.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZELEMSE T.C., employees, financial statistics.