ZAVENTEM SPORTCLUB

Contactgegevens ZAVENTEM SPORTCLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAVENTEM SPORTCLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAVENTEM SPORTCLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIJVERHEIDSSTRAAT 29; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27201839 (+32-27201839) 27201839 (+32-27201839)

Fax (fax): +32 (86) 926-72-72 +32 (86) 926-72-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAVENTEM SPORTCLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAVENTEM SPORTCLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAVENTEM SPORTCLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAVENTEM SPORTCLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAVENTEM SPORTCLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAVENTEM SPORTCLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAVENTEM SPORTCLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAVENTEM SPORTCLUB
Products information ZAVENTEM SPORTCLUB

BTW identificatienummer (tax): BE04711730957
Ondernemingsnummer: 8327056884
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 623,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAVENTEM SPORTCLUB
(Get full report from official database of BE for ZAVENTEM SPORTCLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAVENTEM SPORTCLUB
Addition kinds of activities for ZAVENTEM SPORTCLUB

253103. Voertuigmeubilair | Vehicle furniture
339899. Metalen hittebehandeling, nec | Metal heat treating, nec
344902. Metalen gipsbasis | Metal plaster bases
17420102. Fresco werk | Fresco work
22950303. Afdichting of isolatieband voor pijp: gecoate glasvezel | Sealing or insulating tape for pipe: coated fiberglass
26759901. Chipboard, geplakt, doodgesneden: uit gekochte materialen | Chip board, pasted, die-cut: from purchased materials
35699907. Centrifuges, industrieel | Centrifuges, industrial
36440202. Raceways | Raceways
62219901. Commodity brokers, contracten | Commodity brokers, contracts

Werken bij ZAVENTEM SPORTCLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAVENTEM SPORTCLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAVENTEM SPORTCLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAVENTEM SPORTCLUB. Looking for open vacancies in other companies

 • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

 • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

 • Poederlakker -2 ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker.

 • Cnc Draaier/ Freeser (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Heist zijn wij op zoek naar een cnc draaier/frezer mv. Onze klant is gespecialiseerd in machines voor de voedingsindustrie, interne transportsystemen,  automatisatie, ... ​

 • Vorkliftchauffeur ochtend - deeltijds (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast sta je mee in voor een goede verwerking van de sortering. Je wordt ook ingezet als handlanger in het magazijn om daar de pakjes te helpen sorteren.

 • Contract Manager (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Stegmann HR solutions

  Type: Vaste Job

  Je beheert alle contracten van A tot Z. Je sluit ook nieuwe contracten af met dienstenleveranciers. Je voert marktstudies uit en lanceert nieuwe tenders op de markt indien nodig.Je houdt hiermee rekening met alle randvoorwaarden zoals veiligheids-, kwaliteits- en milieu eisen, TCO, leveringstermijnen, ... Je rapporteert aan het afdelingshoofd aankoop en materiaalbeheer.

 • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: OLEON

  Type: Vaste Job

  Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

 • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: PARETO

  Type: Vaste Job

  Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

 • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

  Type: Vaste Job

  Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Reservation en Office Manager (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HERBERT FOUNDATION

  Type: Zelfstandige activiteit

  Herbert Foundation is op zoek naar een freelance Reservation en Office Manager. Het betreft gevarieerde coördinerende en administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het vrijwilligersteam (gidsen en toezichters), het opmaken van de planning en de opvolging van de bijhorende administratie. Je ben verantwoordelijk voor het aansturen van de baliemedewerker. Je beheert de reservaties van groepsbezoeken en de inschrijvingen voor events. Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke werking van de balie (kassa afrekeningen, facturatie groepsbezoeken, kostenstaten vrijwilligers). Je behoudt een overzicht op het budget van de balie (inkomsten, uitgaves) en de bezoekersaantallen. Als Office Manager sta je in voor het beheer van de voorraad en stock van bureaubenodigdheden, het plaatsen van bestellingen, het opvolgen van internationale verzendingen en het superviseren van de netheid van de Ontvangst en tentoonstellingsruimte.

 • opdiener - opdienster voor het weekend (HULSTE)

  Regio: HULSTE

  Bedrijf: POPULIERENHOF

  Type: Flexijob

  Bestellingen opnemen, klanten bedienen, afruimen, betalingen ontvangen.

Zoek naar antwoorden van ZAVENTEM SPORTCLUB in sociale netwerken
Look for responds of ZAVENTEM SPORTCLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAVENTEM SPORTCLUB. Laat een reactie achter voor ZAVENTEM SPORTCLUB. ZAVENTEM SPORTCLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAVENTEM SPORTCLUB. Leave a respond for ZAVENTEM SPORTCLUB. ZAVENTEM SPORTCLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAVENTEM SPORTCLUB op de google maps. Adres en contacten ZAVENTEM SPORTCLUB
Location of ZAVENTEM SPORTCLUB on the google maps. Address and contacts of ZAVENTEM SPORTCLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAVENTEM SPORTCLUB ZAVENTEM SPORTCLUB: CHRISTIANE DUVINAGE | Bumatec SPRL | SPORTZAAL KINROOI | Leclercq I | CARROSSERIE C.M.S.

Other related companies as ZAVENTEM SPORTCLUB: CHRISTIANE DUVINAGE | Bumatec SPRL | SPORTZAAL KINROOI | Leclercq I | CARROSSERIE C.M.S.

ZAVENTEM SPORTCLUB is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAVENTEM SPORTCLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04711730957. Het bedrijf ZAVENTEM SPORTCLUB bevindt zich op het adres: NIJVERHEIDSSTRAAT 29; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 623,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van ZAVENTEM SPORTCLUB is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAVENTEM SPORTCLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAVENTEM SPORTCLUB, openstaande posities, locatie van ZAVENTEM SPORTCLUB op de kaart.

ZAVENTEM SPORTCLUB is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZAVENTEM SPORTCLUB, company assigned to the tax number BE04711730957. The company ZAVENTEM SPORTCLUB is located at the address: NIJVERHEIDSSTRAAT 29; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 623,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of ZAVENTEM SPORTCLUB is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAVENTEM SPORTCLUB is not available. You also can look at reviews of ZAVENTEM SPORTCLUB, open positions, location of ZAVENTEM SPORTCLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAVENTEM SPORTCLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAVENTEM SPORTCLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAVENTEM SPORTCLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAVENTEM SPORTCLUB, employees, financial statistics.