HAPPY DAYS REIZEN

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • HAPPY DAYS REIZEN
Private companiesReal Estate • HAPPY DAYS REIZEN

Contactgegevens HAPPY DAYS REIZEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAPPY DAYS REIZEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAPPY DAYS REIZEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSPLEIN 1; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 92581313 (+32-92581313) 92581313 (+32-92581313)

Fax (fax): +32 (69) 998-74-23 +32 (69) 998-74-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAPPY DAYS REIZEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAPPY DAYS REIZEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAPPY DAYS REIZEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAPPY DAYS REIZEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAPPY DAYS REIZEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAPPY DAYS REIZEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAPPY DAYS REIZEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAPPY DAYS REIZEN
Products information HAPPY DAYS REIZEN

BTW identificatienummer (tax): BE04107482910
Ondernemingsnummer: 9735504150
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in HAPPY DAYS REIZEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAPPY DAYS REIZEN
(Get full report from official database of BE for HAPPY DAYS REIZEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAPPY DAYS REIZEN
Addition kinds of activities for HAPPY DAYS REIZEN

348399. Ammunitie, met uitzondering van handvuurwapens, nec, nec | Ammunition, except for small arms, nec, nec
508702. Was- en stomerijapparatuur en benodigdheden | Laundry and dry cleaning equipment and supplies
20460207. Afkortingen, maïsolie gebaseerd | Shortenings, corn oil based
50450102. Keying apparatuur | Keying equipment
59619921. Gereedschap en hardware, postorder | Tools and hardware, mail order
79991111. Judo instructie | Judo instruction

Werken bij HAPPY DAYS REIZEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAPPY DAYS REIZEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAPPY DAYS REIZEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAPPY DAYS REIZEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Allround medewerker textiel (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon dient stoffen te snijden, te verpakken en naar het magazijn te brengen. Kandidaat is ook verantwoordelijk voor het stockbeheer.

 • Credit Control (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

 • ERVAREN ONDERHOUDSMEDEWERKER (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal transportbedrijf zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de kwalitatieve schoonmaak en het onderhoud van bedrijfsgebouwen. Je zorgt dat deze op iedere moment van de dag proper zijn. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van vergaderruimtes, poetsen van de fitness, planten water geven, vuilzaken leegmaken op de bureaus, koffie maken en afwassen ... Je gaat boodschappen doen indien nodig.

 • Administratief medewerker staalontvangst (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: AGO JOBS & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een laboratorium in Turnhout zijn wij dringend op zoek naar een administratief bediende voor staalontvangst. Je zorgt voor een kwaliteitsvolle administratief van de stalen. Je taken zijn: - Uitpakken van stalen - Verwerking van gegevens - Verwerking doorsturen van stalen - Contact met klanten - preventief onderhoud van toestellen

 • HUISHOUDHULP VOOR EEKLO (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Eeklo.

 • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Poetshulp Werchter (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudent - Taxichauffeur (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: TAXI MARC

  Type: Studentenjob

  Zoeken verschillende job-studenten om zaterdagavond taxi te rijden. Het vervoeren van personen naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Knokke.

 • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

  Type: Vaste Job

  Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

 • Teamleader (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

 • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • KAMERMEISJE / KAMERJONGEN FLEXI/EXTRA (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOTEL PATRITIUS

  Type: Flexijob

  Heb jij oog voor netheid en detail, dan ben jij de werknemer die wij zoeken. Ons kleinschalig boetiek hotel is op zoek naar mensen om ons team te versterken. Jij staat in voor de verzorging van de kamers, badkamers, algemene ruimten, keuken. Jij kan eventueel ook ingezet worden in de F&B.

Zoek naar antwoorden van HAPPY DAYS REIZEN in sociale netwerken
Look for responds of HAPPY DAYS REIZEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAPPY DAYS REIZEN. Laat een reactie achter voor HAPPY DAYS REIZEN. HAPPY DAYS REIZEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAPPY DAYS REIZEN. Leave a respond for HAPPY DAYS REIZEN. HAPPY DAYS REIZEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAPPY DAYS REIZEN op de google maps. Adres en contacten HAPPY DAYS REIZEN
Location of HAPPY DAYS REIZEN on the google maps. Address and contacts of HAPPY DAYS REIZEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HAPPY DAYS REIZEN HAPPY DAYS REIZEN: TREND - RENT | ROBERT VAN UFFELEN | RESTAURANT BYBLOS | Francken E | Kempeners

Other related companies as HAPPY DAYS REIZEN: TREND - RENT | ROBERT VAN UFFELEN | RESTAURANT BYBLOS | Francken E | Kempeners

HAPPY DAYS REIZEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAPPY DAYS REIZEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04107482910. Het bedrijf HAPPY DAYS REIZEN bevindt zich op het adres: DORPSPLEIN 1; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 660,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in HAPPY DAYS REIZEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAPPY DAYS REIZEN is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAPPY DAYS REIZEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAPPY DAYS REIZEN, openstaande posities, locatie van HAPPY DAYS REIZEN op de kaart.

HAPPY DAYS REIZEN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAPPY DAYS REIZEN, company assigned to the tax number BE04107482910. The company HAPPY DAYS REIZEN is located at the address: DORPSPLEIN 1; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 660,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in HAPPY DAYS REIZEN were not found.
The main activity of HAPPY DAYS REIZEN is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HAPPY DAYS REIZEN is not available. You also can look at reviews of HAPPY DAYS REIZEN, open positions, location of HAPPY DAYS REIZEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAPPY DAYS REIZEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAPPY DAYS REIZEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAPPY DAYS REIZEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAPPY DAYS REIZEN, employees, financial statistics.