ZANSHIN KARAT?

Contactgegevens ZANSHIN KARAT?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZANSHIN KARAT?: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZANSHIN KARAT?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE MONS 39; 4600; VISE, België

Telefoon (phone): 43794780 (+32-43794780) 43794780 (+32-43794780)

Fax (fax): +32 (81) 719-81-91 +32 (81) 719-81-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZANSHIN KARAT?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZANSHIN KARAT?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZANSHIN KARAT?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZANSHIN KARAT?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZANSHIN KARAT?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZANSHIN KARAT?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZANSHIN KARAT?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZANSHIN KARAT?
Products information ZANSHIN KARAT?

BTW identificatienummer (tax): BE05947143554
Ondernemingsnummer: 7525604248
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types de Clubs: Karat茅.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZANSHIN KARAT?
(Get full report from official database of BE for ZANSHIN KARAT?)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZANSHIN KARAT?
Addition kinds of activities for ZANSHIN KARAT?

736399. Help leveringsdiensten, anders | Help supply services, nec
20990601. Suiker slijpen | Sugar grinding
22629902. Refinishing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Refinishing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
34329903. Plastic armaturen armaturen, montage | Plastic plumbing fixture fittings, assembly
37289909. R en d door fabrikanten, vliegtuigonderdelen en hulpapparatuur | R and d by manuf., aircraft parts and auxiliary equipment
72180202. Vlam- en hittebestendige kledingvoorziening | Flame and heat resistant clothing supply
73490102. Gebouwonderhoud, behalve reparaties | Building maintenance, except repairs
87420405. Overheidsdiensten consultant | Public utilities consultant

Werken bij ZANSHIN KARAT?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZANSHIN KARAT?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZANSHIN KARAT?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZANSHIN KARAT?. Looking for open vacancies in other companies

 • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

 • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

 • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

 • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

 • TIG lasser-samensteller (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: JOBMATCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor het vervaardigen van zeer uiteenlopende constructies zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser.Het samenbouwen van driedimensionale constructies, zowel groot als klein, behoren tot uw taak.

 • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

 • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: COMFORT GROEP

  Type: Dienstenchequebaan

  Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

 • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

  Type: Vaste Job

  Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

 • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Brand Promoters

  Type: Vaste Job

  Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

 • Elektrisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Electrical Design Engineer! Binnen het team van R&D staat u in voor het volledige elektrische ontwerp van productiemachines. U vervaardigt zelfstandig PLC sturingen. U maakt visualisaties met WinCC of andere toepassingen. Vanuit een concept maakt u een volledig ontwerp met de nodige uitvoeringsplannen van de sturingen en kastenbouw. U documenteert en analyseert constructies en machines of schakelingen en installaties of circuits en componenten. U voert tussentijdse en eindverificaties van het eigen werk uit en registreert deze. U signaleert mogelijkheden voor continuering en uitbreiding van werkzaamheden voor opdrachtgevers. U volgt de laatste technologische ontwikkelingen op.

 • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

  Type: Vaste Job

  - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

 • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: BISTRO-OPERA

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van ZANSHIN KARAT? in sociale netwerken
Look for responds of ZANSHIN KARAT? in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZANSHIN KARAT?. Laat een reactie achter voor ZANSHIN KARAT?. ZANSHIN KARAT? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZANSHIN KARAT?. Leave a respond for ZANSHIN KARAT?. ZANSHIN KARAT? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZANSHIN KARAT? op de google maps. Adres en contacten ZANSHIN KARAT?
Location of ZANSHIN KARAT? on the google maps. Address and contacts of ZANSHIN KARAT?

Andere gerelateerde bedrijven als come ZANSHIN KARAT? ZANSHIN KARAT?: LIBRAIRIE CHRISTINE | MICHEL DEGRELLE | FRAGAPANE & CHIANETTA | PATRICK DEMUYNCK | Fiduciaire de Regniessart SPRLU

Other related companies as ZANSHIN KARAT?: LIBRAIRIE CHRISTINE | MICHEL DEGRELLE | FRAGAPANE & CHIANETTA | PATRICK DEMUYNCK | Fiduciaire de Regniessart SPRLU

ZANSHIN KARAT? is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZANSHIN KARAT?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05947143554. Het bedrijf ZANSHIN KARAT? bevindt zich op het adres: ROUTE DE MONS 39; 4600; VISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Karat茅..
De hoofdactiviteit van ZANSHIN KARAT? is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZANSHIN KARAT? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZANSHIN KARAT?, openstaande posities, locatie van ZANSHIN KARAT? op de kaart.

ZANSHIN KARAT? is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZANSHIN KARAT?, company assigned to the tax number BE05947143554. The company ZANSHIN KARAT? is located at the address: ROUTE DE MONS 39; 4600; VISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Karat茅..
The main activity of ZANSHIN KARAT? is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZANSHIN KARAT? is not available. You also can look at reviews of ZANSHIN KARAT?, open positions, location of ZANSHIN KARAT? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZANSHIN KARAT?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZANSHIN KARAT?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZANSHIN KARAT?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZANSHIN KARAT?, employees, financial statistics.