LIBRAIRIE CHRISTINE

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • LIBRAIRIE CHRISTINE

Contactgegevens LIBRAIRIE CHRISTINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE CHRISTINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE CHRISTINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE EUGبNE MASCAUX 327; 6001; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71437556 (+32-71437556) 71437556 (+32-71437556)

Fax (fax): +32 (61) 944-10-85 +32 (61) 944-10-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE CHRISTINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE CHRISTINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE CHRISTINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE CHRISTINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE CHRISTINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE CHRISTINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE CHRISTINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE CHRISTINE
Products information LIBRAIRIE CHRISTINE

BTW identificatienummer (tax): BE04819122314
Ondernemingsnummer: 8837646484
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in LIBRAIRIE CHRISTINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhandels; Drukkerijen and copyshops; Kantoormateriaal; Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE CHRISTINE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE CHRISTINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE CHRISTINE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE CHRISTINE

3646. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
281911. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
359903. Machine en ander werk winkel werk | Machine and other job shop work
22699903. Gasgaren | Gassing yarn
25310401. Bleacher zitplaatsen, draagbaar | Bleacher seating, portable
30890208. Schotels, kunststoffen, behalve schuim | Dishes, plastics, except foam
31310000. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
73899967. Huurder screening service | Tenant screening service

Werken bij LIBRAIRIE CHRISTINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE CHRISTINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE CHRISTINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE CHRISTINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • Meewerkend Projectmanager (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Arendonk, zoeken wij een Projectmanager. Jouw takenpakket: - Hands on mentaliteit - Administratieve op zich willen nemen. 4u/dag voorzien voor administratief werk: werkorders, planning controleren, … en overige 4u ter opvolging van de techniekers - Je zal de rechterhand van de technisch verantwoordelijke worden - Je hebt 10 jaar ervaring op de werkvloer. Je kan techniekers aansturen die daar reeds 10-20 jaren werken - LMRA (Last Minute Risico Analyse) opmaken + werkvergunningen uitschrijven - Je kan goed met mensen omgaan en krijgt ook respect van je werknemers - Je wil werken in dagdienst Wordt jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature ? Contacteer dan meteen [email protected] of bel ons op het nummer 014/22.23.74

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kluisbergen– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Huishoudhulp regio Eeklo - voltijds / deeltijds (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Productiemedewerker/operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AQUATREAT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een veelzijdige en gemotiveerde productiemedewerker, die punctueel en nauwkeurig in een groep kan werken. Tot het takenpakket behoren: aanmaak van fijnchemicaliën, magazijnbeheer, administratie, manueel afvullen in kleinere verpakkingen, kleine technische herstellingen, eenvoudig onderhoud aan toestellen, kwaliteitscontrole in labo. Een degelijke chemische kennis is vereist.

  • CHAUFFEUR onmiddellijk (Aalter) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: INTERGROW NV

    Type: Vaste Job

    - laden en lossen, zelf klaarzetten bestellingen - ingangscontrole - orde en netheid magazijn - orders picken - optie tot vast!

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE CHRISTINE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE CHRISTINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE CHRISTINE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE CHRISTINE. LIBRAIRIE CHRISTINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE CHRISTINE. Leave a respond for LIBRAIRIE CHRISTINE. LIBRAIRIE CHRISTINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE CHRISTINE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE CHRISTINE
Location of LIBRAIRIE CHRISTINE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE CHRISTINE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE CHRISTINE LIBRAIRIE CHRISTINE: SPORTZAAL GEMEENTESCHOOL | Watlet J | RADIO CONTACT FAMENNE | MARTINE SONET | Steda Cars BVBA

Other related companies as LIBRAIRIE CHRISTINE: SPORTZAAL GEMEENTESCHOOL | Watlet J | RADIO CONTACT FAMENNE | MARTINE SONET | Steda Cars BVBA

LIBRAIRIE CHRISTINE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE CHRISTINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04819122314. Het bedrijf LIBRAIRIE CHRISTINE bevindt zich op het adres: AVENUE EUGبNE MASCAUX 327; 6001; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 741,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhandels; Drukkerijen and copyshops; Kantoormateriaal; Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE CHRISTINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE CHRISTINE is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE CHRISTINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE CHRISTINE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE CHRISTINE op de kaart.

LIBRAIRIE CHRISTINE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE CHRISTINE, company assigned to the tax number BE04819122314. The company LIBRAIRIE CHRISTINE is located at the address: AVENUE EUGبNE MASCAUX 327; 6001; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 741,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhandels; Drukkerijen and copyshops; Kantoormateriaal; Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE CHRISTINE were not found.
The main activity of LIBRAIRIE CHRISTINE is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE CHRISTINE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE CHRISTINE, open positions, location of LIBRAIRIE CHRISTINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE CHRISTINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE CHRISTINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE CHRISTINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE CHRISTINE, employees, financial statistics.