ZAAL NIKOLAAS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • ZAAL NIKOLAAS
Private companiesMetal Mining • ZAAL NIKOLAAS

Contactgegevens ZAAL NIKOLAAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAAL NIKOLAAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAAL NIKOLAAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JACHTWEG 1; 9255; BUGGENHOUT, België

Telefoon (phone): 52354178 (+32-52354178) 52354178 (+32-52354178)

Fax (fax): +32 (3) 175-81-75 +32 (3) 175-81-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAAL NIKOLAAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAAL NIKOLAAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAAL NIKOLAAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAAL NIKOLAAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAAL NIKOLAAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAAL NIKOLAAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAAL NIKOLAAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAAL NIKOLAAS
Products information ZAAL NIKOLAAS

BTW identificatienummer (tax): BE06656585693
Ondernemingsnummer: 9218322753
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAAL NIKOLAAS
(Get full report from official database of BE for ZAAL NIKOLAAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAAL NIKOLAAS
Addition kinds of activities for ZAAL NIKOLAAS

39440311. Dominoes | Dominoes
49320000. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
49530204. Straatafval systemen | Street refuse systems
59490207. Weven goederen en benodigdheden | Weaving goods and supplies
59849900. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec
81110217. Will, estate en trustrecht | Will, estate and trust law
91990100. Overheidsadministratie | General government administration

Werken bij ZAAL NIKOLAAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAAL NIKOLAAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAAL NIKOLAAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAAL NIKOLAAS. Looking for open vacancies in other companies

 • Bakker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als voltijdse bakker in een zeer toonaangevende zaak.

 • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

 • Schilder (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Je hebt kennis van plamuren, vlies kleven/behangen, vinyl,... * Je hebt oog voor detail * Je hebt geen hoogtevrees * Je bent een harde werker en enorm gemotiveerd * Je bent onmiddellijk beschikbaar

 • Allround medewerker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend familiebedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een allround winkelmedewerker om mee te helpen op de verschillende afdelingen. Je zal instaan voor: - stocktellingen - controleren van leveringen - rayons aanvullen - klanten bedienen - kassawerk op piekmomenten

 • Wegenwerker M/V (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als wegenwerker mag je je bij deze klant verwachten aan onderstaand takenpakket: Het leggen van rioleringen waterafvoer en andere leiding stelsels; Je plaatst en herstelt inritten voetpaden parkeerterreinen stapelplaatsen; Je plaatst straatkolken riooldeksels en geprefabriceerde elementen; Je kan ook instaan voor ander algemeen voorkomend werk in de wegenbouw. Je maakt weg verhardingen in diverse materialen.

 • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

 • Dakwerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in je eigen regio en de omgeving

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES TIELT - PITTEM - EGEM (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

 • Swapper België (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SWAPFIETS BELGIE

  Type: Studentenjob

  Vacature: Swapper PART-TIME · (Gent-Leuven-Antwerpen) Ken jij de stad op je duimpie? Ben jij die multitasker die een klant vriendelijk te woord kan staan terwijl je een hellingproef doet voor een stoplicht? Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij een snelgroeiende startup? Zoek dan niet verder! Het is onze missie om te zorgen dat fietsen alleen maar voordelen heeft. Hoe dan? Swapfiets is voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets. Jij krijgt van ons een fiets en wij zorgen ervoor dat 'ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Wij zorgen ervoor dat er binnen 12 uur een werkende fiets voor je deur staat. Dus nooit meer gedoe met je fiets! Jij bent verantwoordelijk voor de "te gekke" service die Swapfiets levert. Dit ga je doen: Het uitvoeren van Swaps Het uitvoeren van on site repairs Het opnemen van aangifte in geval van diefstal of vernieling Het uitvoeren van preventief onderhoud aan Swapfietsen Dit maakt jou beter dan goed: Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs Het is handig als je minimaal 1.75 m lang bent (om fietsen van de auto te kunnen tillen) Je kent de algemene voorwaarden van Swapfiets uit je hoofd Je hebt affiniteit met fietstechniek Je bent de vrolijkheid zelve Wil je dit? Kan gewoon! We zoeken momenteel alleen Swappers in: Leuven Antwerpen Gent Solliciteer nu! https://www.jobs-swapfiets.be/swapper-belgie/nl

 • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

  Type: Werfreserve

  In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

 • Enthousiaste Stagiair(e) - regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Wie zijn wij? Robert Half (1948) is wereldwijd marktleider op het gebied van gespecialiseerde arbeidsbemiddeling en telt meer dan 9.900 medewerkers verspreid over ruim 350 kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de Azi?-Pacific regio. Wat ga je doen? Algemeen kantoorbeheer: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten zowel telefonisch als per mail. Je staat in voor een professioneel en warm onthaal van kandidaten en klanten. Je beheert de kandidaten- en klantendatabank en staat in voor het volledige beheer van onze dossiers van A tot Z. Je staat in voor een optimaal klassement van documenten. Business ondersteuning: Je biedt ondersteuning aan de consultants, sales assistants en managers bij het optimaal verwerken van kandidatendossiers. Je beheert de algemene mailbox en verwerkt binnenkomende kandidaturen en vacatures. Je bent verantwoordelijk voor het online adverteren op de verschillende websites. Je stuurt gerichte mailings uit naar klanten en beheert de reacties. Mogelijke projecten: Je doet een marktonderzoek naar online visibiliteit. Je ontwikkelt een tool om tijdens het interview de talen van onze kandidaten te testen voor onze 3 divisies. Je analyseert onze bestaande klanten- en kandidatenmailings en past deze aan volgens de noden van de markt. Je doet een onderzoek naar de belangen van studenten op de arbeidsmarkt en hoe wij hieraan tegemoet kunnen komen. Je werkt een handleiding uit voor onze tool 'e-learning' en presenteert deze ook aan alle collega's. Je ontwikkelt een nieuwe archiveringsmethode van A-Z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van ZAAL NIKOLAAS in sociale netwerken
Look for responds of ZAAL NIKOLAAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAAL NIKOLAAS. Laat een reactie achter voor ZAAL NIKOLAAS. ZAAL NIKOLAAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAAL NIKOLAAS. Leave a respond for ZAAL NIKOLAAS. ZAAL NIKOLAAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAAL NIKOLAAS op de google maps. Adres en contacten ZAAL NIKOLAAS
Location of ZAAL NIKOLAAS on the google maps. Address and contacts of ZAAL NIKOLAAS

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAAL NIKOLAAS ZAAL NIKOLAAS: Boulanger T | HUIS TIRE | R?SID. L?ON D'ANDRIMONT | AKOESTISCHE PIANO'S DESMET | JOHNY MERCKAERT

Other related companies as ZAAL NIKOLAAS: Boulanger T | HUIS TIRE | R?SID. L?ON D'ANDRIMONT | AKOESTISCHE PIANO'S DESMET | JOHNY MERCKAERT

ZAAL NIKOLAAS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAAL NIKOLAAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06656585693. Het bedrijf ZAAL NIKOLAAS bevindt zich op het adres: JACHTWEG 1; 9255; BUGGENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van ZAAL NIKOLAAS is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAAL NIKOLAAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAAL NIKOLAAS, openstaande posities, locatie van ZAAL NIKOLAAS op de kaart.

ZAAL NIKOLAAS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZAAL NIKOLAAS, company assigned to the tax number BE06656585693. The company ZAAL NIKOLAAS is located at the address: JACHTWEG 1; 9255; BUGGENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of ZAAL NIKOLAAS is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAAL NIKOLAAS is not available. You also can look at reviews of ZAAL NIKOLAAS, open positions, location of ZAAL NIKOLAAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAAL NIKOLAAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAAL NIKOLAAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAAL NIKOLAAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAAL NIKOLAAS, employees, financial statistics.