YETI SKI CLUB

Contactgegevens YETI SKI CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YETI SKI CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

YETI SKI CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DR?VE OLYMPIQUE 11; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25207757 (+32-25207757) 25207757 (+32-25207757)

Fax (fax): +32 (10) 259-66-79 +32 (10) 259-66-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YETI SKI CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YETI SKI CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YETI SKI CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YETI SKI CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YETI SKI CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YETI SKI CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YETI SKI CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YETI SKI CLUB
Products information YETI SKI CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE08452026367
Ondernemingsnummer: 6268768310
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 362,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types de Clubs: Ski.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YETI SKI CLUB
(Get full report from official database of BE for YETI SKI CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor YETI SKI CLUB
Addition kinds of activities for YETI SKI CLUB

20340102. Soep poeders | Soup powders
22210306. Pongee, kunstmatige vezel en zijde | Pongee, manmade fiber and silk
35450104. Briefpennen (meten en meten) | Letter pins (gauging and measuring)
39499915. Trampolines en apparatuur | Trampolines and equipment
67980000. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
81110215. Effectenwetgeving | Securities law

Werken bij YETI SKI CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YETI SKI CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YETI SKI CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YETI SKI CLUB. Looking for open vacancies in other companies

 • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

 • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

 • Calculator (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

 • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

 • Student Verkoper (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een grote bloemen- en plantenzaak te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen in de bloemenzaak.  Je staat in voor het opmaken van bloemstukken en het inpakken van cadeautjes. Je bent vlot in de omgang met klanten en geeft hen advies. Verder sta je in voor het kassawerk en zorg je voor de orde en netheid binnen de winkel. Je ondersteunt de collega's waar nodig. 

 • Student kassier/aanvuller M/V voor supermarkt (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Lummen zijn we op zoek naar een student- kassier voor in het weekend. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar ook in de winkel zelf. Als er niemand aan de kassa staat, ga je aanvullen in de winkel in de omgeving van je kassa.

 • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Financieel analyst/Controller (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een auditkantoor gelegen te regio Sint-Denijs-Westrem zijn we op zoek naar een master student. Je zal ingezet worden voor een studierelevante bijbaan met uitzicht op een vast contract bij afstuderen. Je zal ingezet worden om bij klanten langs te gaan en om financiële analyses te verrichten, je zal werkvoorbereidingen doen en tellingen. Je zal ingezet worden tijdens het academiejaar en dit gedurende 2 of 3 dagen per week

 • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Baby-Belle Groep

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van YETI SKI CLUB in sociale netwerken
Look for responds of YETI SKI CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor YETI SKI CLUB. Laat een reactie achter voor YETI SKI CLUB. YETI SKI CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YETI SKI CLUB. Leave a respond for YETI SKI CLUB. YETI SKI CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YETI SKI CLUB op de google maps. Adres en contacten YETI SKI CLUB
Location of YETI SKI CLUB on the google maps. Address and contacts of YETI SKI CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come YETI SKI CLUB YETI SKI CLUB: MAX STRIPZOLDER | El-Moussaoui S | Domecki R | Louesse E | W. THYS

Other related companies as YETI SKI CLUB: MAX STRIPZOLDER | El-Moussaoui S | Domecki R | Louesse E | W. THYS

YETI SKI CLUB is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YETI SKI CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08452026367. Het bedrijf YETI SKI CLUB bevindt zich op het adres: DR?VE OLYMPIQUE 11; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 362,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Ski..
De hoofdactiviteit van YETI SKI CLUB is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YETI SKI CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YETI SKI CLUB, openstaande posities, locatie van YETI SKI CLUB op de kaart.

YETI SKI CLUB is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is YETI SKI CLUB, company assigned to the tax number BE08452026367. The company YETI SKI CLUB is located at the address: DR?VE OLYMPIQUE 11; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 362,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Ski..
The main activity of YETI SKI CLUB is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of YETI SKI CLUB is not available. You also can look at reviews of YETI SKI CLUB, open positions, location of YETI SKI CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YETI SKI CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YETI SKI CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YETI SKI CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YETI SKI CLUB, employees, financial statistics.