YAMA ARASHI BAVIKHOVE

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • YAMA ARASHI BAVIKHOVE
Private companiesGeneral Merchandise Stores • YAMA ARASHI BAVIKHOVE

Contactgegevens YAMA ARASHI BAVIKHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YAMA ARASHI BAVIKHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

YAMA ARASHI BAVIKHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MANDENMAKERSWEG 41; 8531; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56705005 (+32-56705005) 56705005 (+32-56705005)

Fax (fax): +32 (61) 951-76-63 +32 (61) 951-76-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YAMA ARASHI BAVIKHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YAMA ARASHI BAVIKHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YAMA ARASHI BAVIKHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YAMA ARASHI BAVIKHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YAMA ARASHI BAVIKHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YAMA ARASHI BAVIKHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YAMA ARASHI BAVIKHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YAMA ARASHI BAVIKHOVE
Products information YAMA ARASHI BAVIKHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE09435028076
Ondernemingsnummer: 4934753417
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Clubs: Judo.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YAMA ARASHI BAVIKHOVE
(Get full report from official database of BE for YAMA ARASHI BAVIKHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor YAMA ARASHI BAVIKHOVE
Addition kinds of activities for YAMA ARASHI BAVIKHOVE

1629. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
20929910. Garnalen, vers: bereid | Shrimp, fresh: prepared
27210100. Periodieken, alleen publiceren | Periodicals, publishing only
30691600. Rubberband | Rubber tape
94119900. Administratie van educatieve programma's, nv | Administration of educational programs, nec

Werken bij YAMA ARASHI BAVIKHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YAMA ARASHI BAVIKHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YAMA ARASHI BAVIKHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YAMA ARASHI BAVIKHOVE. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker - seizoenswerk eindejaar m/v (WESTROZEBEKE)

  Regio: WESTROZEBEKE

  Bedrijf: Start People Roeselare LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Meehelpen met de vleesbereidingen voor het eindejaarsseizoen: gourmet en fondue schotels, eindejaarsplateau's... Meehelpen op de verpakkingsafdeling

 • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

 • CNC lasersnijmachine late ploeg (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking. De sleutel van dit succes? Het product is altijd van onberispelijke kwaliteit en afgewerkt tot in de puntjes. Bewerkt metaal is vandaag de dag in heel wat sectoren niet meer weg te denken. Dat de bewerking naargelang de sector nogal verschilt is niet meer dan logisch. Onze klant kan het echter allemaal: van basistechnieken als laseren, ponsen, plooien en lassen over poederlakken of natlakken tot geavanceerde afwerkingstechnieken als inserten, draaien, frezen en puntlassen.

 • Administratief bediende ter ondersteuning van het HR departement (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • Het beantwoorden van telefoons • Ondersteuning bieden bij het bijhouden en maken van personeelsdossiers • Dagelijkse controle tikkingen in het tijdsregistratiesysteem ter voorbereiding payroll, etc. • Andere administratieve taken zoals klassement ed.

 • Operator Erembodegem (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Operator heb je deze taken: Aanvraag van nodige grondstoffen bij het magazijn; Instaan voor de bediening van productiemachines voor het stansen van dichtingen uit plastic- of rubberband; Zelfstandig de productieparameters instellen, met behulp van de gegevens op het werkblad; Klaarzetten van de rollen op de machines en wegnemen van de webbing (= gepunchte ‘lege’ rollen); Plaatsen en wegnemen van de dozen aan de machines; Controle uitvoeren op de productie; Instaan voor de verpakking en de etikettering van de dichting; Meerdere persen tegelijkertijd in productie houden, wanneer nodig. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Erembodegem die gespecialiseerd is in de realisatie van kunststofproducten zijn we op zoek naar een Operator.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVERGEM (ZEVERGEM)

  Regio: ZEVERGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Zevergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

 • thuishulp (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  thuishulp i.k.v. dienstencheques in REGIO WORTEGEM-PETEGEM en ANZEGEM bij DCO Kluisbergen vzw

 • Student verkoop (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Studentenjob

  Als student verkoopmedewerker leer je al snel het reilen en zeilen van de winkel kennen. Een greep uit het takenpakket: Kledij opplooien en de winkel op orde houden Assisteren bij de pashokjes Kassawerk

 • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

 • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

 • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: RE-MIND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van YAMA ARASHI BAVIKHOVE in sociale netwerken
Look for responds of YAMA ARASHI BAVIKHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor YAMA ARASHI BAVIKHOVE. Laat een reactie achter voor YAMA ARASHI BAVIKHOVE. YAMA ARASHI BAVIKHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YAMA ARASHI BAVIKHOVE. Leave a respond for YAMA ARASHI BAVIKHOVE. YAMA ARASHI BAVIKHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YAMA ARASHI BAVIKHOVE op de google maps. Adres en contacten YAMA ARASHI BAVIKHOVE
Location of YAMA ARASHI BAVIKHOVE on the google maps. Address and contacts of YAMA ARASHI BAVIKHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come YAMA ARASHI BAVIKHOVE YAMA ARASHI BAVIKHOVE: KAMA MOTOR | Steevens J | HET BURGCENTRUM | MANPOWER | Princes (Des)

Other related companies as YAMA ARASHI BAVIKHOVE: KAMA MOTOR | Steevens J | HET BURGCENTRUM | MANPOWER | Princes (Des)

YAMA ARASHI BAVIKHOVE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YAMA ARASHI BAVIKHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09435028076. Het bedrijf YAMA ARASHI BAVIKHOVE bevindt zich op het adres: MANDENMAKERSWEG 41; 8531; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 278,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Judo..
De hoofdactiviteit van YAMA ARASHI BAVIKHOVE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YAMA ARASHI BAVIKHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YAMA ARASHI BAVIKHOVE, openstaande posities, locatie van YAMA ARASHI BAVIKHOVE op de kaart.

YAMA ARASHI BAVIKHOVE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is YAMA ARASHI BAVIKHOVE, company assigned to the tax number BE09435028076. The company YAMA ARASHI BAVIKHOVE is located at the address: MANDENMAKERSWEG 41; 8531; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 278,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Judo..
The main activity of YAMA ARASHI BAVIKHOVE is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of YAMA ARASHI BAVIKHOVE is not available. You also can look at reviews of YAMA ARASHI BAVIKHOVE, open positions, location of YAMA ARASHI BAVIKHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YAMA ARASHI BAVIKHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YAMA ARASHI BAVIKHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YAMA ARASHI BAVIKHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YAMA ARASHI BAVIKHOVE, employees, financial statistics.