HET BURGCENTRUM

Contactgegevens HET BURGCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET BURGCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET BURGCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURGSTRAAT 24; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92252515 (+32-92252515) 92252515 (+32-92252515)

Fax (fax): +32 (15) 298-49-41 +32 (15) 298-49-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET BURGCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET BURGCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET BURGCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET BURGCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET BURGCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET BURGCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET BURGCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET BURGCENTRUM
Products information HET BURGCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE03449401855
Ondernemingsnummer: 7113067626
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 240,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in HET BURGCENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET BURGCENTRUM
(Get full report from official database of BE for HET BURGCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET BURGCENTRUM
Addition kinds of activities for HET BURGCENTRUM

204100. Bloem- en andere graanmolenproducten | Flour and other grain mill products
594901. Stof slaat stukgoed op | Fabric stores piece goods
22310402. Haarkledij: wol, haarhaar of dergelijke vezels | Haircloth: wool, mohair, or similar fibers
34970000. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
35560404. Maltfabrieken | Malt mills
55990103. Hang glijders | Hang gliders
67269904. Beleggers syndicaten | Investors syndicates

Werken bij HET BURGCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET BURGCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET BURGCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET BURGCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

  • HELPER LASSER AANSLUITING INTERNET EN TV (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het plaatsen van signalisatie en voert de graafwerken uit die noodzakelijk zijn voor het laswerk. Je helpt bij de voorbereiding van laswerken op koperkabels. Je helpt bij werken in verdelers of verdeelkasten, aan kabels, enz. Je helpt de lasser bij het uitvoeren van werken in mangaten of afgesloten ruimtes.

  • Passie voor ICT én klantencontact? Lees zeker verder! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een passie voor ICT en wil je in een internationaal bedrijf werken? Dan is dit dé job voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zoeken wij een medewerker IT. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze eindgebruikers en verantwoordelijk om de problemen in eigen handen te nemen. Er wordt van je verwacht dat je een hoog niveau klantgerichtheid aanbiedt en de eindgebruikers assisteert met hun IT problemen (hardware, netwerk, applicaties, …). Je werkt met ons ticketsysteem en kan prioriteiten correct inschatten. Je volgt jouw tickets op en zorgt ervoor dat de problemen tijdig opgelost geraken. Je staat in verbinding met ons hoofdkantoor in Duitsland om samen problemen op te lossen. Je bent in staat jouw werkprocedure en probleemoplossingen in onze Wiki tool te documenteren. Je volgt stocks op en zal bestellingen aanvragen om onze voorraad op peil te houden. Je kan ons netwerk monitoren en indien nodig problemen (helpen) oplossen. Informatiebeveiliging, servers, PC’s, laptops en smartphones hebben geen geheimen voor jou. Je denkt ook proactief mee met het team en de manager en je doet voorstellen ter optimalisatie van de dienstverlening.

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren metser die juist dat extra tikkeltje pit bezit! Je belandt in een dynamisch bedrijf dat zijn zinnen zet op het specialiseren in verschillende gebieden binnen de metswereld. Samen met de medewerkers zorgt de firma voor een stipte en kwaliteitsvolle uitvoering van de projecten. Jouw takenpakket bestaat uit het metsen van zowel woning- als appartementsbouw. Ben jij een geboren metser en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Schrijnwerk(st)er - houtbewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houthandel te Brugge zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die zelfstandig kan werken, ervaring heeft met laminaat en parketten leggen, deuren kan plaatsen, herstellingen aan parketten kan uitvoeren.

  • ERP-administrator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4jobs Meetjesland

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een ERP-administrator. Ze werken met een ERP-pakket voor het opmaken van offertes én het produceren van ramen en deuren in PVC & Aluminium. Je zorgt voor de verdere ontwikkeling en de goede werking van het pakket om zo een maximale ondersteuning te kunnen bieden aan medewerkers en klanten. Je analyseert hierbij verschillende noden en je bedenkt structurele oplossingen. Je ontwikkelt waar nodig zelf maatwerk en je werkt hierbij nauw samen met de leverancier die het programma ontwikkeld heeft. Deze samenwerking gebeurd in het Duits of Engels.

  • Huishoudhulp Damme M/V (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHULP VOOR MELLE - MERELBEKE (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Melle, Merelbeke.

  • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • Afdelingshoofd PVT / Hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Psychiatrisch Centrum Dr. GUISLAIN

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met de zorgmanager, kernteamleden en medewerkers organiseert en leidt u de afdeling Sprank

Zoek naar antwoorden van HET BURGCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of HET BURGCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET BURGCENTRUM. Laat een reactie achter voor HET BURGCENTRUM. HET BURGCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET BURGCENTRUM. Leave a respond for HET BURGCENTRUM. HET BURGCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET BURGCENTRUM op de google maps. Adres en contacten HET BURGCENTRUM
Location of HET BURGCENTRUM on the google maps. Address and contacts of HET BURGCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come HET BURGCENTRUM HET BURGCENTRUM: RENMANS | MICHEL GELINNE | CLUB NEW DANCE | EVERSTYL | GRAFFITI nv

Other related companies as HET BURGCENTRUM: RENMANS | MICHEL GELINNE | CLUB NEW DANCE | EVERSTYL | GRAFFITI nv

HET BURGCENTRUM is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HET BURGCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03449401855. Het bedrijf HET BURGCENTRUM bevindt zich op het adres: BURGSTRAAT 24; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 240,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in HET BURGCENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HET BURGCENTRUM is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET BURGCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET BURGCENTRUM, openstaande posities, locatie van HET BURGCENTRUM op de kaart.

HET BURGCENTRUM is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is HET BURGCENTRUM, company assigned to the tax number BE03449401855. The company HET BURGCENTRUM is located at the address: BURGSTRAAT 24; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 240,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in HET BURGCENTRUM were not found.
The main activity of HET BURGCENTRUM is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HET BURGCENTRUM is not available. You also can look at reviews of HET BURGCENTRUM, open positions, location of HET BURGCENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET BURGCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET BURGCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET BURGCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET BURGCENTRUM, employees, financial statistics.