CLUB NEW DANCE

Contactgegevens CLUB NEW DANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLUB NEW DANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLUB NEW DANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LARGE VOIE 101; 4040; HERSTAL, België

Telefoon (phone): 42646932 (+32-42646932) 42646932 (+32-42646932)

Fax (fax): +32 (53) 208-44-81 +32 (53) 208-44-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLUB NEW DANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLUB NEW DANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLUB NEW DANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLUB NEW DANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLUB NEW DANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLUB NEW DANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLUB NEW DANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLUB NEW DANCE
Products information CLUB NEW DANCE

BTW identificatienummer (tax): BE08105682373
Ondernemingsnummer: 6233337402
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 520,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in CLUB NEW DANCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dansscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLUB NEW DANCE
(Get full report from official database of BE for CLUB NEW DANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLUB NEW DANCE
Addition kinds of activities for CLUB NEW DANCE

289500. Carbon zwart | Carbon black
513701. Buitenkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's outerwear
721301. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing
10310201. Calamine mijnbouw | Calamine mining
31110105. Riemleer | Strap leather
35599902. Anodiserende apparatuur | Anodizing equipment
35599928. Afscheidingsapparatuur, magnetisch | Separation equipment, magnetic
37210206. Hang glijders | Hang gliders
50820307. Stellingen | Scaffolding
52119902. Kasten, keuken | Cabinets, kitchen

Werken bij CLUB NEW DANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLUB NEW DANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLUB NEW DANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLUB NEW DANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

  • Hvac Technieker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wereldspeler in het technisch onderhoud gebouwen zoeken we dringend HVAC techniekers. Uw verantwoordelijke staat u in voor het onderhoud en depannage voor zowel ventilatie groepen, elektrische & koeltechnische instalaties U voert de vooropgestelde taken uit binnen de vooropgestelde termijn Waken over uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw collega’s is uw eerste prioriteit U maakt deel uit van een ploeg op een vaste werf U voert uw taken uit op een vakbekwame wijze

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP regio STADEN (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio gent. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 2770129 of mail je CV naar [email protected]

  • Kelner - jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • ADVISORS ENECO (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: IN2COM

    Type: Vaste Job

    Voor de energieleverancier Eneco zijn we op zoek naar commerciële profielen. De Advisors krijgen inkomende oproepen van mensen die meer informatie wensen over de verschillende producten van Eneco. Het is dan aan de Advisors om de potentiële klanten te overtuigen een contract bij Eneco te nemen. Door middel van een aantal gerichte vragen kunnen ze een persoonlijk interessant voorstel doen. We zoeken dus empathische profielen die de behoeften van de prospecten kunnen vaststellen en zo de juiste Eneco producten kunnen voorstellen als oplossingen op maat. Bij Eneco staat klantvriendelijkheid centraal: een beleefde houding en een glimlach in de stem zijn noodzakelijk. Daarnaast volgen de Advisors hun dossiers via outbound campagnes persoonlijk op. Andere outbound activiteiten betreffen het terugbellen van klanten, bellen naar mensen die aangeven te verhuizen en dergelijke. Cold calling behoort niet tot het takenpakket. We zijn op zoek naar collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan en zich constant willen verbeteren waarbij wij hen de nodige ondersteuning en hulp op maat bieden. Er is een initiële opleiding voorzien die wordt aangevuld met workshops en refreshes doorheen de carrière bij in2com.

  • Verpleegkundige voor nachtdienst (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: DE OVERBRON

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum De Overbron vzw is op zoek naar deeltijdse of voltijdse verpleegkundigen voor ons Nederlandstalig, kleinschalig, betaalbaar en familiaal woonzorgcentrum voor ouderen. De Overbron is gelegen aan de rand van Vlaams-Brabant, in Neder-Over-Heembeek, grenzend aan Vilvoorde en Grimbergen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een RVT en een ROB-erkenning. We werken bewust met een ruime personeelsploeg. We hebben een zorgteam dat 50% boven de Vlaamse norm zit. We willen onze bewoners gelukkig maken en daarvoor ook investeren in kwaliteit voor onze bewoners. We willen dat ons personeel tijd kan vrijmaken voor onze bewoners en niet vol stress van hier naar daar moeten hollen omdat er gewoon te weinig zorgpersoneel aanwezig is. Gelukkig personeel zorgt ook voor gelukkige ouderen. U werkt mee aan een gezellige, warme en veilige sfeer voor onze 59 bewoners. We verwachten van onze verpleegkundigen dat ze een excellente zorg verstrekken en medische hulp verlenen aan onze bewoners. Maar we verwachten echt meer dan dat. Het is onze uitdrukkelijke doelstelling dat onze bewoners niet alleen kwaliteitsvolle zorg krijgen, maar bovendien gelukkig kunnen zijn in De Overbron. De functie van verpleegkundige is daarin cruciaal. We zoeken mensen die graag met ouderen samenwerken. We zoeken verpleegkundigen die hun job met liefde vervullen en graag in groep werken. We zoeken warme en zorgzame medewerkers die in een kleinschalig woonzorgcentrum deel willen uitmaken van een enthousiaste en uitgebreide personeelsploeg. Onze nieuwe verpleegkundigen maken deel uit van een ploeg met een ergotherapeut, twee kinesisten, twee hoofdverpleegkundigen, een dagelijks verantwoordelijke, een animator, zes andere verpleegkundigen, negen zorgkundigen, zeven mensen voor de logistiek en het onderhoud en drie mensen voor de techniek en het zakelijk beheer. Er is dus bij ons echt ruimte om tijd te nemen voor een babbel met onze bewoners en om te zorgen voor een goede band met de collega's en bewoners. Wij zijn géén commercieel centrum. We zitten gemiddeld ruim onder de dagprijs van andere woonzorgcentra en toch fors boven de personeelsnorm van de Vlaamse overheid. Alle middelen gaan naar de ondersteuning van onze bewoners en investeringen in personeel en infrastructuur. We willen jullie met open armen ontvangen. We kunnen bieden wat andere centra bieden, maar bovenal kunnen we je een warme werksfeer aanbieden. We kijken met interesse uit naar je kandidatuur.

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

  • begeleider kinderopvang (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OKO & ZO

    Type: Werfreserve

    - De buitenschoolse kinderopvang van vzw OKO&ZO biedt opvang aan in de gemeente Zele. - Je staat in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar. kind - Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Dit gebeurt in een niet-schoolse sfeer. - Je hebt aandacht voor veiligheid, verzorging en hygiëne. - Je informeert de ouders over het verloop van de dag. pvoeder opvoedster - Je werkt samen in een team. kinderbegeleider kinderbegeleidster - Je werkt met grotendeels onderbroken uren: tijdens schooldagen is de opvang open tussen 6u30 en 8u15 en na schooltijd tot 18u.30, ook op woensdagnamiddag. Op schoolvrije dagen en tijdens de vakantieperiodes is de opvang geopend tussen 6u30 en 18u30. Tijdens schooluren is er tijd voor teamvergadering, voorbereidingen en onderhoud van de lokaties.

Zoek naar antwoorden van CLUB NEW DANCE in sociale netwerken
Look for responds of CLUB NEW DANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLUB NEW DANCE. Laat een reactie achter voor CLUB NEW DANCE. CLUB NEW DANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLUB NEW DANCE. Leave a respond for CLUB NEW DANCE. CLUB NEW DANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLUB NEW DANCE op de google maps. Adres en contacten CLUB NEW DANCE
Location of CLUB NEW DANCE on the google maps. Address and contacts of CLUB NEW DANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come CLUB NEW DANCE CLUB NEW DANCE: BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN | MARLEEN DE PLUKKER | MAISON BECKERS | CLAUDE DENIS | Andrew Reets

Other related companies as CLUB NEW DANCE: BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN | MARLEEN DE PLUKKER | MAISON BECKERS | CLAUDE DENIS | Andrew Reets

CLUB NEW DANCE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLUB NEW DANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08105682373. Het bedrijf CLUB NEW DANCE bevindt zich op het adres: LARGE VOIE 101; 4040; HERSTAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 520,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dansscholen. Producten gemaakt in CLUB NEW DANCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLUB NEW DANCE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLUB NEW DANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLUB NEW DANCE, openstaande posities, locatie van CLUB NEW DANCE op de kaart.

CLUB NEW DANCE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLUB NEW DANCE, company assigned to the tax number BE08105682373. The company CLUB NEW DANCE is located at the address: LARGE VOIE 101; 4040; HERSTAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 520,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dansscholen. Products created in CLUB NEW DANCE were not found.
The main activity of CLUB NEW DANCE is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CLUB NEW DANCE is not available. You also can look at reviews of CLUB NEW DANCE, open positions, location of CLUB NEW DANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLUB NEW DANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLUB NEW DANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLUB NEW DANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLUB NEW DANCE, employees, financial statistics.