YACHTING CLUB COCKERILL

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • YACHTING CLUB COCKERILL
Private companiesOil and Gas Extraction • YACHTING CLUB COCKERILL

Contactgegevens YACHTING CLUB COCKERILL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YACHTING CLUB COCKERILL: address, phone, fax, email, website, opening hours

YACHTING CLUB COCKERILL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ST BERNARDSESTEENWEG 987C7; 2660; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38275449 (+32-38275449) 38275449 (+32-38275449)

Fax (fax): +32 (55) 196-93-16 +32 (55) 196-93-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YACHTING CLUB COCKERILL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YACHTING CLUB COCKERILL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YACHTING CLUB COCKERILL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YACHTING CLUB COCKERILL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YACHTING CLUB COCKERILL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YACHTING CLUB COCKERILL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YACHTING CLUB COCKERILL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YACHTING CLUB COCKERILL
Products information YACHTING CLUB COCKERILL

BTW identificatienummer (tax): BE08378692626
Ondernemingsnummer: 6104248046
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts).

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YACHTING CLUB COCKERILL
(Get full report from official database of BE for YACHTING CLUB COCKERILL)

Aanvulling soorten activiteiten voor YACHTING CLUB COCKERILL
Addition kinds of activities for YACHTING CLUB COCKERILL

6324. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
179199. Structurele stalen erectie, nec | Structural steel erection, nec
721202. Garment pressen | Garment pressing
20829905. Portier (alcoholische drank) | Porter (alcoholic beverage)
26550203. Blikjes, samengesteld: folie-vezels en andere: van gekochte vezel | Cans, composite: foil-fiber and other: from purchased fiber
34790209. Inzameling, met inbegrip van porselein, van metaalproducten | Enameling, including porcelain, of metal products
35599905. Cementmachines | Cement making machinery
62110202. Investeringsbankiers | Investment bankers

Werken bij YACHTING CLUB COCKERILL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YACHTING CLUB COCKERILL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YACHTING CLUB COCKERILL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YACHTING CLUB COCKERILL. Looking for open vacancies in other companies

 • Metser (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

 • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268091 / 463 C (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Beveren-Waas zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kortrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een poetsvrouw of poetsman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

 • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

 • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Studentenjob

  'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

 • Jobstudent shop/belegde broodjes zat/zon/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SERVICESTATION GENT

  Type: Studentenjob

  wij zijn op zoek naar jobstudenten voor onze shop met supermarktgedeelte en belegde broodjes. Uw takenpakket bestaat oa uit; het beleggen van broodjes, kassawerk, shop aanvullen en proper houden.

 • KELNER STUDENT (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

  Type: Studentenjob

  wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

 • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

   Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

 • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

 • ARCHITECTE COLLABORATEUR INDEPENDANT (H/F) (Regio Charleroi)

  Regio: Regio Charleroi

  Bedrijf: FOREM

  Type: Zelfstandige activiteit

  SL + Architectes recrute actuellement 2 Architectes collaborateurs (PAS DE STAGIAIRE) Votre mission : Assurer des missions d'architecture au sein de nos bureaux. Vos fonctions : Vous élaborez des projets d'architecture et de construction (bâtiments industriels, immeubles de bureaux, infrastructures publiques, rénovations, immeubles mixtes, logements, villas, appartements, etc...). Vous êtes responsable de plusieurs projets et donc chargé du suivi administratif et technique des dossiers.

Zoek naar antwoorden van YACHTING CLUB COCKERILL in sociale netwerken
Look for responds of YACHTING CLUB COCKERILL in social networks

Lees alle opmerkingen voor YACHTING CLUB COCKERILL. Laat een reactie achter voor YACHTING CLUB COCKERILL. YACHTING CLUB COCKERILL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YACHTING CLUB COCKERILL. Leave a respond for YACHTING CLUB COCKERILL. YACHTING CLUB COCKERILL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YACHTING CLUB COCKERILL op de google maps. Adres en contacten YACHTING CLUB COCKERILL
Location of YACHTING CLUB COCKERILL on the google maps. Address and contacts of YACHTING CLUB COCKERILL

Andere gerelateerde bedrijven als come YACHTING CLUB COCKERILL YACHTING CLUB COCKERILL: C.E.P.E.S. | ROGER HAEGEMAN | COIFFURE MARIELLE | Branders Thomas | PIRON NORBERT

Other related companies as YACHTING CLUB COCKERILL: C.E.P.E.S. | ROGER HAEGEMAN | COIFFURE MARIELLE | Branders Thomas | PIRON NORBERT

YACHTING CLUB COCKERILL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YACHTING CLUB COCKERILL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08378692626. Het bedrijf YACHTING CLUB COCKERILL bevindt zich op het adres: ST BERNARDSESTEENWEG 987C7; 2660; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 320,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts)..
De hoofdactiviteit van YACHTING CLUB COCKERILL is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YACHTING CLUB COCKERILL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YACHTING CLUB COCKERILL, openstaande posities, locatie van YACHTING CLUB COCKERILL op de kaart.

YACHTING CLUB COCKERILL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is YACHTING CLUB COCKERILL, company assigned to the tax number BE08378692626. The company YACHTING CLUB COCKERILL is located at the address: ST BERNARDSESTEENWEG 987C7; 2660; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 320,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts)..
The main activity of YACHTING CLUB COCKERILL is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of YACHTING CLUB COCKERILL is not available. You also can look at reviews of YACHTING CLUB COCKERILL, open positions, location of YACHTING CLUB COCKERILL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YACHTING CLUB COCKERILL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YACHTING CLUB COCKERILL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YACHTING CLUB COCKERILL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YACHTING CLUB COCKERILL, employees, financial statistics.