Y.C.C.

Contactgegevens Y.C.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Y.C.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Y.C.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDKAMP 4; 2660; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38275848 (+32-38275848) 38275848 (+32-38275848)

Fax (fax): +32 (19) 375-96-77 +32 (19) 375-96-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Y.C.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Y.C.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Y.C.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Y.C.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Y.C.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Y.C.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Y.C.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Y.C.C.
Products information Y.C.C.

BTW identificatienummer (tax): BE09805267333
Ondernemingsnummer: 4922668457
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts).

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Y.C.C.
(Get full report from official database of BE for Y.C.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Y.C.C.
Addition kinds of activities for Y.C.C.

363400. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
511201. Schrijfinstrumenten en benodigdheden | Writing instruments and supplies
07210402. Corn detasseling diensten | Corn detasseling services
51929902. Tijdschriften | Magazines
82999909. Hypnose school | Hypnosis school
83610104. Kinderdorpen | Children's villages

Werken bij Y.C.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Y.C.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Y.C.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Y.C.C.. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  we zoeken een polyvalente metaalbewerker een lasser die heel flexibel is om ons team te versterken. Ben jij onze hardwerkende kandidaat aarzel dan niet ons te contacteren

 • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

 • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Gavere (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Studenten belader gezocht regio Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Studentenjob

  Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Of je wordt ingezet op de huis-aan-huis afdeling en gaat samen met je collega's in de omliggende gemeentes het afval ophalen. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Puurs, maar er zijn ook opstartplaatsen in Antwerpen of Lier

 • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DE WITTEKOP

  Type: Studentenjob

  Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

 • Jobstudent ZEB Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent bij ZEB, zorg je ervoor dat de winkel eraltijd netjes bijligt en dat de klanten met raad en daad bijgestaan worden. Alsstudent sta je zelfverzekerd in jouw schoenen en durf je de klant aan tespreken in de winkel. Daarnaast begeleid je de klant bij het afronden van hunaankopen door een goede service aan de kassa. Het opplooien van dekledingstukken en meehelpen in de stock hoort tevens tot je dagtaak. Bedrijfsprofiel: ZEB heeft zich van een oorspronkelijke jeansstore,ontwikkeld tot één van de grootste modeketens op de Belgische markt.Ondertussen herbergen zij meer dan 70 diverse merken. Met hun expertise endeskundige uitleg proberen ze iedere klant bij te staan in de zoektocht naarhun eigen look.

 • Tractorbestuurders CE - landbouwsector (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: BUYSSE GEERT

  Type: Vaste Job

  Ons kleine familiebedrijf zoekt tractorbestuurders met aanhangwagen. Je taak bestaat voor 95% uit grondverzet. Op de werven staat je ook in voor het contact met de klanten. Je komt terecht in een boerderij omgeving, dus het is wel belangrijk dat je enige voeling met de landbouwsector hebt.

 • Meubelmonteur/chauffeur m/v (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Buggenhout zijn wij op zoek naar een meubelmonteur/chauffeur om op te starten in januari 2019: als meubelmonteur/chauffeur dien je samen met een collega meubelen te leveren en te monteren bij onze klanten thuis.

 • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: ZAMEX

  Type: Vaste Job

  Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

 • Zelfstandig Ergotherapeut(e) /Psychomotorisch Therapeut(e) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te vervolledigen zijn we op zoek naar een ergotherapeut(e) of Psychomotorisch Therapeut(e): doelgroep zowel kinderen als volwassenen. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij kinderen en/of volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot multidisciplinair overleg

 • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: DE WATERGROEP

  Type: Werfreserve

  Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

Zoek naar antwoorden van Y.C.C. in sociale netwerken
Look for responds of Y.C.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Y.C.C.. Laat een reactie achter voor Y.C.C.. Y.C.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Y.C.C.. Leave a respond for Y.C.C.. Y.C.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Y.C.C. op de google maps. Adres en contacten Y.C.C.
Location of Y.C.C. on the google maps. Address and contacts of Y.C.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come Y.C.C. Y.C.C.: FLVANGROOTLOON T & O NV | LIMOTEC NV | RUNNERSWORLD | MERCATOR | CONTINENTAL CLEAN

Other related companies as Y.C.C.: FLVANGROOTLOON T & O NV | LIMOTEC NV | RUNNERSWORLD | MERCATOR | CONTINENTAL CLEAN

Y.C.C. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Y.C.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09805267333. Het bedrijf Y.C.C. bevindt zich op het adres: ZANDKAMP 4; 2660; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts)..
De hoofdactiviteit van Y.C.C. is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Y.C.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Y.C.C., openstaande posities, locatie van Y.C.C. op de kaart.

Y.C.C. is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Y.C.C., company assigned to the tax number BE09805267333. The company Y.C.C. is located at the address: ZANDKAMP 4; 2660; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts)..
The main activity of Y.C.C. is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Y.C.C. is not available. You also can look at reviews of Y.C.C., open positions, location of Y.C.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Y.C.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Y.C.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Y.C.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Y.C.C., employees, financial statistics.