LIMOTEC NV

Contactgegevens LIMOTEC NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIMOTEC NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIMOTEC NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteelstr. 39a 8531 Harelbeke - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-65-06-60 32-56-65-06-60

Fax (fax): 32-56-70-44-96 32-56-70-44-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIMOTEC NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIMOTEC NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIMOTEC NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIMOTEC NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIMOTEC NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIMOTEC NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIMOTEC NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIMOTEC NV
Products information LIMOTEC NV

BTW identificatienummer (tax): BE07637390136
Ondernemingsnummer: 1474884033
Hoofdstad (capital): 586,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 869,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in LIMOTEC NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical & Electronic Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIMOTEC NV
(Get full report from official database of BE for LIMOTEC NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIMOTEC NV
Addition kinds of activities for LIMOTEC NV

7521. Auto parkeren | Automobile parking
203501. Geurstoffen en sauzen, behalve tomaat en droog | Seasonings and sauces, except tomato and dry
799704. Buitenveldclubs | Outdoor field clubs
966100. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
28330300. antibiotica | Antibiotics
35539908. Patroonmakersmachines, houtbewerking | Pattern makers' machinery, woodworking
39499912. Schaatsen en delen, roller | Skates and parts, roller
57350102. Videobanden, vooraf opgenomen | Video tapes, prerecorded
59630204. Voedseldienst, mobiel, behalve koffie-wagen | Food service, mobile, except coffee-cart
73891600. Mailing en messenger services | Mailing and messenger services

Werken bij LIMOTEC NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIMOTEC NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIMOTEC NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIMOTEC NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhoudkundig medewerker / dossierbeheerder te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in het centrum van Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Na een interne opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig gaat werken zodat je kan groeien tot dossierbeheerder. Zo zal je instaan voor een gevarieerd takenpakket & heb je rechtstreeks contact met je klanten/dossiers: - inboeken van aan- en verkoopfacturen; - opmaken en verwerken van BTW aangiftes; - Personen- en vennootschapsbelasting; - afsluiten van balansen.

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • Groenarbeider m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

  • Vliegende verko(o)p(st)er FULLTIME - regio Waregem/Kortrijk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen gepsecialiseerd in bloemen en planten zijn wij op zoek naar flexibel ingestelde verko(o)p(st)ers. Dit voor de regio Waregem/Kortrijk. Voor deze functie sta je in voor het verkopen en verzorgen van bloemen en planten. Je bent commercieel ingesteld en enige ervaring in deze sector is een must. Je bent in het bezit van een eigen wagen en rijbewijs want het kan gebeuren dat je soms verandert van winkel.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • Junior administratief bediende (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • combinatiejob verzorgkundige -werken in het WZC en de Thuiszorg (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Wil je deeltijds of voltijds werken en ben je gepassioneerd door de zorg voor ouderen en hulpbehoevenden? Heb je zin in een uitdagende job waar je alle zorgaspecten combineert en toch met een vast uurrooster werkt? Zorg Leuven gaat de zorguitdaging verder aan en gaat op zoek naar de perfecte mix van verzorgenden en zorgkundigen. ‘Verzorgkundigen’, zeg maar, gemotiveerde en flexibele medewerkers gebeten door zorg, die de functies van verzorgende en zorgkundige willen combineren. Je zal dus zowel in de thuiszorg als in de woonzorgcentra tewerkgesteld worden. Zo draai je je hand er niet voor om, om bijvoorbeeld ’s morgens de bewoners van een woonzorgcentrum bij te staan en in de namiddag mensen thuis te begeleiden. Mogelijke vaste uurroosters: WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 16u30-20u30 = 7u/dag WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 11:00-15u00 = 7u/dag WZC 7u15-12u51 en Thuiszorg van 13u30-15u30 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling Thuiszorg 11u45-15u45 en WZC van 16u30-20u06 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling

  • Store Support zoekt nieuwe mystery shoppers! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STORE SUPPORT BVBA

    Type: Flexijob

    Wil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om organisaties en hun medewerkers te verbeteren door ze feedback te geven? Dan is mystery shoppen wat voor jou! Bij mystery shopping doe je je voor als klant en word je ingezet om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerkers te verbeteren. Je kunt bij ons opdrachten uitvoeren in verschillende branches. Mystery shoppen heeft een incidenteel karakter. Een mystery shopper is: Kritisch, analytisch, klantgericht, objectief, heeft commercieel inzicht en haalt motivatie uit het observeren van organisaties en hun medewerkers. Een mystery shopper heeft: Goede communicatieve vaardigheden Goede beheersing van het Nederlands (in woord en geschrift) Kennis van Frans en/of Engels is een meerwaarde Een smartphone (pré) En is 18 jaar of ouder

Zoek naar antwoorden van LIMOTEC NV in sociale netwerken
Look for responds of LIMOTEC NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIMOTEC NV. Laat een reactie achter voor LIMOTEC NV. LIMOTEC NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIMOTEC NV. Leave a respond for LIMOTEC NV. LIMOTEC NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIMOTEC NV op de google maps. Adres en contacten LIMOTEC NV
Location of LIMOTEC NV on the google maps. Address and contacts of LIMOTEC NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LIMOTEC NV LIMOTEC NV: Van Den Heuvel | DIDIER BASTON | Casa Nova | A. PI?RART | PAUL NELIS

Other related companies as LIMOTEC NV: Van Den Heuvel | DIDIER BASTON | Casa Nova | A. PI?RART | PAUL NELIS

LIMOTEC NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIMOTEC NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07637390136. Het bedrijf LIMOTEC NV bevindt zich op het adres: Kasteelstr. 39a 8531 Harelbeke - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 586,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 869,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electrical & Electronic Equipment. Producten gemaakt in LIMOTEC NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIMOTEC NV is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIMOTEC NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIMOTEC NV, openstaande posities, locatie van LIMOTEC NV op de kaart.

LIMOTEC NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIMOTEC NV, company assigned to the tax number BE07637390136. The company LIMOTEC NV is located at the address: Kasteelstr. 39a 8531 Harelbeke - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 586,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 869,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electrical & Electronic Equipment. Products created in LIMOTEC NV were not found.
The main activity of LIMOTEC NV is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LIMOTEC NV is not available. You also can look at reviews of LIMOTEC NV, open positions, location of LIMOTEC NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIMOTEC NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIMOTEC NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIMOTEC NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIMOTEC NV, employees, financial statistics.