X-TREME BOWLING

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • X-TREME BOWLING
Private companiesTobacco Products • X-TREME BOWLING

Contactgegevens X-TREME BOWLING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data X-TREME BOWLING: address, phone, fax, email, website, opening hours

X-TREME BOWLING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE BOUILLON 98; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY, België

Telefoon (phone): 61271767 (+32-61271767) 61271767 (+32-61271767)

Fax (fax): +32 (67) 301-76-37 +32 (67) 301-76-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) X-TREME BOWLING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "X-TREME BOWLING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "X-TREME BOWLING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van X-TREME BOWLING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen X-TREME BOWLING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of X-TREME BOWLING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees X-TREME BOWLING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti X-TREME BOWLING
Products information X-TREME BOWLING

BTW identificatienummer (tax): BE02996490478
Ondernemingsnummer: 2220581054
Hoofdstad (capital): 571,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types de Clubs: Bowling.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor X-TREME BOWLING
(Get full report from official database of BE for X-TREME BOWLING)

Aanvulling soorten activiteiten voor X-TREME BOWLING
Addition kinds of activities for X-TREME BOWLING

0279. Dierspecialiteiten, nec | Animal specialties, nec
506306. batterijen | Batteries
17210304. Schip schilderij | Ship painting
33989901. Vernietiging van metaal | Annealing of metal
35680300. Rijden, kettingen en tandwielen | Drives, chains, and sprockets
39999915. vliegenmeppers | Flyswatters
51399905. Slippers, huis | Slippers, house
73110000. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
73890407. Hosiery pairing | Hosiery pairing
92220201. Juridisch adviesbureau, overheid | Legal counsel office, government

Werken bij X-TREME BOWLING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in X-TREME BOWLING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor X-TREME BOWLING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for X-TREME BOWLING. Looking for open vacancies in other companies

 • Calculator laswerken regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een ervaren calculator laswerken. Jouw taken: De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...)

 • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

 • Preventieadviseur (KOMEN)

  Regio: KOMEN

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een textielbedrijf in de regio van Komen, zijn wij op zoek naar een Preventieadviseur m/v: Functie: - Je bent verantwoordelijk dat al de activiteiten binnen de vestiging verlopen volgens het EHS beleid - Je bewaakt de naleving van veiligheids-, milieu- en gezondheidsprocedures, stelt beleidsondersteunende processen op - Je adviseert de leiding van de vestiging inzake problematieken, risico's en oplossingen

 • Werken als huishoudhulp Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

  Regio: HOEILAART

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

 • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: KIDS CARE NV

  Type: Studentenjob

  Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

 • Technieker databekabeling (geen ervaring vereist) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: THE LAST MILE

  Type: Studentenjob

  Ben je een échte werker en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën, heb je groot technisch inzicht en kan je out-of-the-box denken? Dan is deze vacature misschien wel een match! Je job bestaat voornamelijk uit: Leggen van glasvezelkabels op gevels Spannen van glasvezelkabels aan palen Trekken van buizen in sleuven Doorblazen van kabels in buizen Regelmatig werk je ook mee aan projecten binnen gebouwen (leggen van buizen, kabels) Af en toe dien je ook: Kleinere grondwerken uit te voeren, zoals buizen opsporen, trekputten en straatkasten plaatsen en funderen Werken uit te voeren op ons terrein ((her)ordenen van haspels, overhaspelen van kabels/buis, kleine onderhoudswerken, ...) Mee te werken aan de opbouw en inrichting van ons datacenter De glasvezeltechnieken zullen je aangeleerd worden (verwerken, afmonteren in lades en domes, lassen, ...) en afhankelijk van je enthousiasme, inzet en verworven ervaring op bepaalde vlakken kan je jobinhoud in overleg veranderen naar meer van dit laatste

 • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

 • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Studentenjob

  Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

 • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

Zoek naar antwoorden van X-TREME BOWLING in sociale netwerken
Look for responds of X-TREME BOWLING in social networks

Lees alle opmerkingen voor X-TREME BOWLING. Laat een reactie achter voor X-TREME BOWLING. X-TREME BOWLING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for X-TREME BOWLING. Leave a respond for X-TREME BOWLING. X-TREME BOWLING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie X-TREME BOWLING op de google maps. Adres en contacten X-TREME BOWLING
Location of X-TREME BOWLING on the google maps. Address and contacts of X-TREME BOWLING

Andere gerelateerde bedrijven als come X-TREME BOWLING X-TREME BOWLING: Decastiaux | GEREEDSCHAPPEN LUC NV | PIERRE LALLEMAND | J.M. FABRY | Cuypers J

Other related companies as X-TREME BOWLING: Decastiaux | GEREEDSCHAPPEN LUC NV | PIERRE LALLEMAND | J.M. FABRY | Cuypers J

X-TREME BOWLING is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is X-TREME BOWLING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02996490478. Het bedrijf X-TREME BOWLING bevindt zich op het adres: AVENUE DE BOUILLON 98; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 571,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Bowling..
De hoofdactiviteit van X-TREME BOWLING is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van X-TREME BOWLING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van X-TREME BOWLING, openstaande posities, locatie van X-TREME BOWLING op de kaart.

X-TREME BOWLING is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is X-TREME BOWLING, company assigned to the tax number BE02996490478. The company X-TREME BOWLING is located at the address: AVENUE DE BOUILLON 98; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 571,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Bowling..
The main activity of X-TREME BOWLING is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of X-TREME BOWLING is not available. You also can look at reviews of X-TREME BOWLING, open positions, location of X-TREME BOWLING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over X-TREME BOWLING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf X-TREME BOWLING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about X-TREME BOWLING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company X-TREME BOWLING, employees, financial statistics.