WTC HET DRAAIEND WIEL

Contactgegevens WTC HET DRAAIEND WIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WTC HET DRAAIEND WIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

WTC HET DRAAIEND WIEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUPINESTRAAT 15; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11688779 (+32-11688779) 11688779 (+32-11688779)

Fax (fax): +32 (4) 211-42-44 +32 (4) 211-42-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WTC HET DRAAIEND WIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WTC HET DRAAIEND WIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WTC HET DRAAIEND WIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WTC HET DRAAIEND WIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WTC HET DRAAIEND WIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WTC HET DRAAIEND WIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WTC HET DRAAIEND WIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WTC HET DRAAIEND WIEL
Products information WTC HET DRAAIEND WIEL

BTW identificatienummer (tax): BE09115325927
Ondernemingsnummer: 8363586425
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WTC HET DRAAIEND WIEL
(Get full report from official database of BE for WTC HET DRAAIEND WIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor WTC HET DRAAIEND WIEL
Addition kinds of activities for WTC HET DRAAIEND WIEL

251106. Houtbanken en kisten, behalve bedstoelen | Wood stands and chests, except bedside stands
09129914. Whiting, vangen van | Whiting, catching of
32960101. Glasvezel isolatie | Fiberglass insulation
33130000. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
35450317. Meters (gereedschapstoebehoren) | Gauges (machine tool accessories)
36340204. Ijsbrekers, elektrisch | Ice crushers, electric
39619903. Rozenkransen en kleine religieuze artikelen, behalve edelmetaal | Rosaries and small religious articles, except precious metal

Werken bij WTC HET DRAAIEND WIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WTC HET DRAAIEND WIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WTC HET DRAAIEND WIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WTC HET DRAAIEND WIEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Productie medewerker (M/V) (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een vooraanstaande producent van betongoed te Kapelle op den Bos, zijn wij op zoek naar enthousiaste productie arbeiders. Je dagdagelijkse taken zijn onderandere het stellen van bekistingsmallen voor het maken van prefab-betonelementen. Eveneens het plaatsen van wapeningskorven en het storten van beton.

 • Schilder Pontons/schepen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aangenaam familiebedrijf dat gespecialiseerd is in scheepsherstellingen zijn we op zoek naar iemand die instaat voor het schilderen van de schepen en de pontons. Als hier niet voldoende te doen is, of het weer laat dit niet toe zal je ook gevraagd worden om af en toe wat onderhoudswerken te doen.

 • Monteerders (tijdelijke opdracht met opstart oktober) (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt zelfstandig & in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren

 • MONTEUR (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

 • Technieker garage M/V (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar een eerste job of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als technieker in een garage? Voor een gekende garage in regio Waregem zijn we op zoek naar een polyvalent technieker M/V Als technieker sta je in voor verschillende taken. Eerst ben je verantwoordelijk voor het stellen van een correcte en grondige diagnose. Daarnaast zal je instaan voor het onderhoud aan de wagens. Je voert verschillende herstellingswerken uit, dit kan zowel mechanisch als elektrisch zijn. Je zal daarna een grondige kwaliteitscontrole van de gedane werken uitvoeren. Indien nodig zal je ook instaan voor het bestellen van nodige onderdelen van de wagens.

 • Verkoper Winkelbediende - fashion (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een ambitieuze verkoper m/v? Wens jij te werken in Nieuwpoort? Hou je van stijlvolle kledij en volg je de laatste mode op de voet? Dan hebben wij een job voor jou! Als verkoper m/v in een casual, maar klassevolle kledingzaak in Nieuwpoort sta jij in voor de verkoop van kledij. Je benadert de klant op het juiste moment om zijn /haar behoeften te achterhalen. Je informeert en geeft advies aan de klant. Je rekent correct af aan de kassa. Je zorgt dat de winkel netjes ligt.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

  Regio: KOOLKERKE

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • CONSULENTEN (M/V) IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: CARE AND GLAM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een job maar je bent op zoek naar een extra inkomen? Je hebt affeniteit met de health en beauty sector Je geeft klanten het juiste advies en de juiste begeleiding zodat je een lange termijnrelatie opbouwt Je bent leergierig en weet van aanpakken Opleiding of ervaring spelen geen rol

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) DENDERMONDE (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

  Regio: WAVRE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van WTC HET DRAAIEND WIEL in sociale netwerken
Look for responds of WTC HET DRAAIEND WIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor WTC HET DRAAIEND WIEL. Laat een reactie achter voor WTC HET DRAAIEND WIEL. WTC HET DRAAIEND WIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WTC HET DRAAIEND WIEL. Leave a respond for WTC HET DRAAIEND WIEL. WTC HET DRAAIEND WIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WTC HET DRAAIEND WIEL op de google maps. Adres en contacten WTC HET DRAAIEND WIEL
Location of WTC HET DRAAIEND WIEL on the google maps. Address and contacts of WTC HET DRAAIEND WIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come WTC HET DRAAIEND WIEL WTC HET DRAAIEND WIEL: QUINT | SKOEBIDOEKE | Braet & Demeulemeester Consultants VOF | Chrispel CVBA | PHARMACIE MA CAMPAGNE

Other related companies as WTC HET DRAAIEND WIEL: QUINT | SKOEBIDOEKE | Braet & Demeulemeester Consultants VOF | Chrispel CVBA | PHARMACIE MA CAMPAGNE

WTC HET DRAAIEND WIEL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WTC HET DRAAIEND WIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09115325927. Het bedrijf WTC HET DRAAIEND WIEL bevindt zich op het adres: LUPINESTRAAT 15; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 671,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WTC HET DRAAIEND WIEL is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WTC HET DRAAIEND WIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WTC HET DRAAIEND WIEL, openstaande posities, locatie van WTC HET DRAAIEND WIEL op de kaart.

WTC HET DRAAIEND WIEL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is WTC HET DRAAIEND WIEL, company assigned to the tax number BE09115325927. The company WTC HET DRAAIEND WIEL is located at the address: LUPINESTRAAT 15; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 671,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WTC HET DRAAIEND WIEL is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WTC HET DRAAIEND WIEL is not available. You also can look at reviews of WTC HET DRAAIEND WIEL, open positions, location of WTC HET DRAAIEND WIEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WTC HET DRAAIEND WIEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WTC HET DRAAIEND WIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WTC HET DRAAIEND WIEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WTC HET DRAAIEND WIEL, employees, financial statistics.