WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE

Contactgegevens WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLOEMENHOF 7; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55313215 (+32-55313215) 55313215 (+32-55313215)

Fax (fax): +32 (14) 960-46-84 +32 (14) 960-46-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE
Products information WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE

BTW identificatienummer (tax): BE02177734375
Ondernemingsnummer: 1159027099
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE
(Get full report from official database of BE for WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE
Addition kinds of activities for WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE

17310402. Gesloten circuit televisie installatie | Closed circuit television installation
32970202. Cement, magnesia | Cement, magnesia
36990501. Elektrische heksladers | Electric fence chargers
50630204. Richtingen en racewegen | Conduits and raceways
96619900. Ruimteonderzoek en -technologie, nec | Space research and technology, nec

Werken bij WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren metser/bekister (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een heel ervaren metser/bekister  Werven over heel Vlaanderen 

 • Chauffeur kleine vrachtwagen bouw (4asser + kraan (14m) (M/V) (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Oostende zijn we op zoek naar chauffeur voor de kleine vrachtwagen bouw (4asser) + kraan (14m). Je laadt en lost de bouwmaterialen door middel van de kraan. Je werkt meestal op de werven van particulieren, soms op werven voor bedrijven. Je rijdt in de regio West-Vlaanderen.

 • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

 • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

 • Dispatcher (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je ondersteunt de planner in zijn dagelijkse activiteiten en je zorgt voor de administratieve opvolging en afhandeling van alle transportdossiers. Je hebt dagelijks veelvuldig contact met onze klanten inzake hun transportopdrachten, terugmeldingen, extra kosten, …). Je volgt de chauffeurs continue op en ziet toe op het naleven van de rij- en rusttijden. Je maakt het kostendossier aan en zorgt voor de dagelijkse aanmeldingen. Je houdt verschillende lijsten up-to-date.

 • E-Plan Tekenaar met finesse DIRECT VAST! (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationale onderneming, actief binnen de fabricatie en verdeling van halffabrikaten, kijken we uit naar een ervaren E-plan tekenaar. Hierbij zal U werken in de afdeling Engineering binnen een actieve rol als ontwerper/tekenaar.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Klinkerlegger (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: Konvert Construct Bree

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen in Maaseik is Konvert Construct op zoek naar een klinkerlegger met ervaring. Je takenpakket bestaat uit: - Aanleggen van opritten en grote terreinen - Grondwerken, bedding maken - Met de knikmops rijden

 • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 4711 BRUGES

  Type: Studentenjob

  4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

 • Psycholoog 38u (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: DE DRIE STROMEN

  Type: Vaste Job

  Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

 • Werfleider Interieur Exterieur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Heb jij een oog voor detail en wil je elk project op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in je bloed? Dan is de functie van werfleider zeker iets voor jou! Jouw taken; - je coördineert en leidt interieur- en exterieurprojecten van opmeting tot afrekening. - je bewaakt continu onze hoge afwerkingsgraad. - je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - je zorgt voor coaching en planning van uw team.

 • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

Zoek naar antwoorden van WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE in sociale netwerken
Look for responds of WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE. Laat een reactie achter voor WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE. WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE. Leave a respond for WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE. WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE op de google maps. Adres en contacten WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE
Location of WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE on the google maps. Address and contacts of WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE

Andere gerelateerde bedrijven als come WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE: G.D. Cleaning BVBA | LIBRAIRIE PAHAUT | GARAGE BRAMO | DMD Auto BVBA | Euregio.Net AG

Other related companies as WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE: G.D. Cleaning BVBA | LIBRAIRIE PAHAUT | GARAGE BRAMO | DMD Auto BVBA | Euregio.Net AG

WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02177734375. Het bedrijf WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE bevindt zich op het adres: BLOEMENHOF 7; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 856,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE, openstaande posities, locatie van WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE op de kaart.

WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE, company assigned to the tax number BE02177734375. The company WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE is located at the address: BLOEMENHOF 7; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 856,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE is not available. You also can look at reviews of WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE, open positions, location of WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WTC F. VAN KERREBROECK - OUDENAARDE, employees, financial statistics.