WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM

Particuliere bedrijvenOpenbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid • WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM
Private companiesPublic Finance, Taxation and Monetary Policy • WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM

Contactgegevens WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOMPANISTRAAT 8; 3271; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, België

Telefoon (phone): 13771709 (+32-13771709) 13771709 (+32-13771709)

Fax (fax): +32 (71) 341-55-95 +32 (71) 341-55-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM
Products information WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM

BTW identificatienummer (tax): BE03868255615
Ondernemingsnummer: 2659484863
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM
(Get full report from official database of BE for WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM
Addition kinds of activities for WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM

7241. Kapper winkels | Barber shops
7383. Nieuws syndicaten | News syndicates
506305. Elektrische alarmen en signaalapparatuur | Electric alarms and signaling equipment
13219908. Productie van aardgas vloeistoffen | Natural gas liquids production
20150803. Turkije, verwerkt: gekookt | Turkey, processed: cooked
27540703. Uitnodigingen: gravure printing | Invitations: gravure printing
34299906. Ijskisten of koelers, draagbaar, behalve schuimplastic | Ice chests or coolers, portable, except foam plastic
63119904. Begrafenisverzekering | Funeral insurance

Werken bij WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

  Regio: KERKHOVE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

 • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

 • Vloerder (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je job bestaat uit vloeren, cementeren, fiaencen, chappen. Je werkt hoofdzakelijk bij particulieren, communiceert met de klanten en werkt zelfstandig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Herenelderen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Bottelare (BOTTELARE)

  Regio: BOTTELARE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Jobstudent (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

 • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

 • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Jobtoolz

  Type: Vaste Job

  Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

 • Franchisenemer Beauty Business | O-Vl (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent schoonheidsspecialiste van opleiding of je weet door ervaring zo goed als alles over verzorging? En je wenst een eigen zaak op te starten of uit te baten? Je kan werken met een (beperkt) aantal personeelsleden onder jouw vleugels? Bij dit succesvol concept word je uitgebreid ondersteund vanuit de hoofdzetel, op allerlei vlak. Je eigen kapitaalsinbreng is relatief beperkt!

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM in sociale netwerken
Look for responds of WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM. Laat een reactie achter voor WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM. WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM. Leave a respond for WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM. WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM op de google maps. Adres en contacten WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM
Location of WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM on the google maps. Address and contacts of WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM: COIFFURE ANNE | DE KRUIMEL | FRANCIS DENOYER | EUROPE GYM KB HULSHOUT | RAYMOND VOISIN

Other related companies as WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM: COIFFURE ANNE | DE KRUIMEL | FRANCIS DENOYER | EUROPE GYM KB HULSHOUT | RAYMOND VOISIN

WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03868255615. Het bedrijf WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM bevindt zich op het adres: KOMPANISTRAAT 8; 3271; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 141,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM, openstaande posities, locatie van WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM op de kaart.

WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM, company assigned to the tax number BE03868255615. The company WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM is located at the address: KOMPANISTRAAT 8; 3271; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 141,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM is not available. You also can look at reviews of WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM, open positions, location of WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WTC DE KROEME GEDON - OKSELAAR-ZICHEM, employees, financial statistics.