EUROPE GYM KB HULSHOUT

Contactgegevens EUROPE GYM KB HULSHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPE GYM KB HULSHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPE GYM KB HULSHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOSSENPUTTEN 62; 2235; HULSHOUT, België

Telefoon (phone): 15224577 (+32-15224577) 15224577 (+32-15224577)

Fax (fax): +32 (58) 720-13-48 +32 (58) 720-13-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPE GYM KB HULSHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPE GYM KB HULSHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPE GYM KB HULSHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPE GYM KB HULSHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPE GYM KB HULSHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPE GYM KB HULSHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPE GYM KB HULSHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPE GYM KB HULSHOUT
Products information EUROPE GYM KB HULSHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE07233367919
Ondernemingsnummer: 8692077636
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Clubs: Kick-Boxing.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPE GYM KB HULSHOUT
(Get full report from official database of BE for EUROPE GYM KB HULSHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPE GYM KB HULSHOUT
Addition kinds of activities for EUROPE GYM KB HULSHOUT

8049. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner
09130204. Garnalen, vangen van | Shrimp, catching of
20989903. Spaghetti, droog | Spaghetti, dry
24999913. Scoops, hout | Scoops, wood
31719902. Portemonnees, vrouwen | Purses, women's
35450307. Cams (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Cams (machine tool accessories)
35540000. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
36210113. Rotoren, voor motoren | Rotors, for motors
50460307. Soda fountain fixtures, behalve gekoeld | Soda fountain fixtures, except refrigerated
73790104. Onderhoud van tekstverwerkingsapparatuur | Word processing equipment maintenance

Werken bij EUROPE GYM KB HULSHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPE GYM KB HULSHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPE GYM KB HULSHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPE GYM KB HULSHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanman Staalfabriek - ArcelorMittal Gent (volcontinusysteem) (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kraanman in de staalfabriek sta je in voor de bevoorrading en transport van de goederen. Je brengt de verschillende grondstoffen en materialen naar de verschillende afdelingen en zorgt voor de afvoer van de afvalbakken. Daarnaast sta je ook nog in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • Poetshulp Balegem 38u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Administratieve bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

  • JOBSTUDENTEN ZORG (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: NOORDDUIN

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends 2018 Voor onze voorziening zoeken we een enthousiaste jobstudenten voor verzorgende, verplegende en/of logistieke taken. Interesse? Solliciteer snel.

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • AANKOPER - WERKVOORBEREIDER - Regio Kalmthout (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Het lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen Het opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melden van bottlenecks Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaar bij het uitwerken van projecten Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen Je beheert de volledige administratie rond het project Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder AutoCad, Stabicad, Dialux,etc klinken je bekend in je oren

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

  • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van EUROPE GYM KB HULSHOUT in sociale netwerken
Look for responds of EUROPE GYM KB HULSHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPE GYM KB HULSHOUT. Laat een reactie achter voor EUROPE GYM KB HULSHOUT. EUROPE GYM KB HULSHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPE GYM KB HULSHOUT. Leave a respond for EUROPE GYM KB HULSHOUT. EUROPE GYM KB HULSHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPE GYM KB HULSHOUT op de google maps. Adres en contacten EUROPE GYM KB HULSHOUT
Location of EUROPE GYM KB HULSHOUT on the google maps. Address and contacts of EUROPE GYM KB HULSHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPE GYM KB HULSHOUT EUROPE GYM KB HULSHOUT: Gerarda | Cooreman Ch | PHILIPS/SQUARE RADIO | CONSTR. M?TAL LA GHETE | PH. DE WISPELAERE

Other related companies as EUROPE GYM KB HULSHOUT: Gerarda | Cooreman Ch | PHILIPS/SQUARE RADIO | CONSTR. M?TAL LA GHETE | PH. DE WISPELAERE

EUROPE GYM KB HULSHOUT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPE GYM KB HULSHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07233367919. Het bedrijf EUROPE GYM KB HULSHOUT bevindt zich op het adres: VOSSENPUTTEN 62; 2235; HULSHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 652,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Kick-Boxing..
De hoofdactiviteit van EUROPE GYM KB HULSHOUT is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPE GYM KB HULSHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPE GYM KB HULSHOUT, openstaande posities, locatie van EUROPE GYM KB HULSHOUT op de kaart.

EUROPE GYM KB HULSHOUT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROPE GYM KB HULSHOUT, company assigned to the tax number BE07233367919. The company EUROPE GYM KB HULSHOUT is located at the address: VOSSENPUTTEN 62; 2235; HULSHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 652,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Kick-Boxing..
The main activity of EUROPE GYM KB HULSHOUT is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPE GYM KB HULSHOUT is not available. You also can look at reviews of EUROPE GYM KB HULSHOUT, open positions, location of EUROPE GYM KB HULSHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPE GYM KB HULSHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPE GYM KB HULSHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPE GYM KB HULSHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPE GYM KB HULSHOUT, employees, financial statistics.