WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL

Contactgegevens WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STADIUMLAAN 3; 8210; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50209609 (+32-50209609) 50209609 (+32-50209609)

Fax (fax): +32 (84) 756-94-50 +32 (84) 756-94-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL
Products information WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL

BTW identificatienummer (tax): BE08229553222
Ondernemingsnummer: 9814605712
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 288,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL
(Get full report from official database of BE for WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL
Addition kinds of activities for WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL

34999910. Boor stands | Drill stands
35550200. Drukplaten | Printing plates
35599934. Tabaksproducten machines | Tobacco products machinery
35890201. Auto wasmachines | Car washing machinery
36790302. oscillatoren | Oscillators
37310108. Zeilschepen, commercieel: bouw en reparatie | Sailing vessels, commercial: building and repairing
37990000. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
52610000. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
79480102. Raceautomaten | Race car drivers
82999916. Overlevingskool | Survival school

Werken bij WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Management assistant deeltijds (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zoek je een job als assistente, organiseer je graag evenementen, en wil je terecht komen in de mediawereld? Grijp dan jouw kans want voor onze klant in Vilvoorde zoeken we een Management assistant deeltijds. Je zorgt voor het time management en het agendabeheer van de Manager en voorziet ruimte in de agenda om lopende projecten af te handelen en op te volgen, en plant de meetings van de Manager in. Verder overleg je zeer veel met andere afdelingen en beheer je de opleidingen en het opleidingsbudget van het team (inclusief bezoek aan congressen, inschrijvingen, reizen en hotels boeken, ...). Je bereidt ook meetings en presentaties voor en maakt verslagen van de meetings zelf. Verder organiseer je team evenementen zoals teambuildings, opleidingsdagen, nieuwjaarlunches, ... Je bent ook verantwoordelijk voor het behandelen van de mails en het klassement van de Manager. Verder maak je een canvas van jaarlijks terugkerende meetings en workflows (zoals bijvoorbeeld het jaarplan) en maak je een draaiboek voor ad hoc situaties aangaande collega's (bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, verhuis, ziekte collega, ...)

 • Sorteerder Beton 2 ploegen (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een betonbedrijf in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een sorteerder in 2 ploegen. Je taken bestaan uit het uit sorteren van klinkers. Vb beschadigde stukken eruit doen.

 • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

 • Chauffeur CE (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een grote speler in de houtsector, zoeken wij een Chauffeur CE ( M/V)   Je belevert klanten, vertrekkende vanuit Beringen  Je staat ook in voor leveringen voor de filialen van het bedrijf  Je lost de goederen met een kooiaap/heftruck  Je staat het team bij in het laden van de andere vrachtwagens 

 • Logistiek/Commercieel bediende m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: je staat in voor de orderverwerking je maakt verzendnota's op je verzorgt de facturatie je bezorg maandelijkse forecasts aan belangrijke klanten je stelt prijslijsten op en volgt deze verder op je geeft ondersteuning aan de externe sales je geeft ondersteuning aan andere interne diensten je helpt jouw collega's in geval van grote drukte

 • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wortel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEL)

  Regio: WORTEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEDELGEM (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Zedelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Bijverdienste tijdens de week als magazijnier bij Conway: dag of late ploeg NL of ENG (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

  Type: Studentenjob

  Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Je wordt aan de hand van een koptelefoon met computerstem of met LED lichtjes naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Op de ene afdeling doe je dit al wandelend, op de andere met een elektrische transpallet.

 • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

 • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ECS

  Type: Werfreserve

  Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

 • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Halle zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

Zoek naar antwoorden van WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL in sociale netwerken
Look for responds of WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL. Laat een reactie achter voor WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL. WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL. Leave a respond for WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL. WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL op de google maps. Adres en contacten WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL
Location of WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL on the google maps. Address and contacts of WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL: DE HOUWER-SCHELFHOUT | PASCAL GUSTIN | FE. VERCAIGNE | JOZEF VLOEBERGHS | Jobscape NV

Other related companies as WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL: DE HOUWER-SCHELFHOUT | PASCAL GUSTIN | FE. VERCAIGNE | JOZEF VLOEBERGHS | Jobscape NV

WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08229553222. Het bedrijf WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL bevindt zich op het adres: STADIUMLAAN 3; 8210; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 288,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL, openstaande posities, locatie van WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL op de kaart.

WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL, company assigned to the tax number BE08229553222. The company WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL is located at the address: STADIUMLAAN 3; 8210; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 288,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL is not available. You also can look at reviews of WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL, open positions, location of WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WTC DE KOLAARDTRAPPERS-GISTEL, employees, financial statistics.