WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM
Private companiesInsurance Carriers • WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM

Contactgegevens WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTESTRAAT 268; 3631; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89766867 (+32-89766867) 89766867 (+32-89766867)

Fax (fax): +32 (87) 680-11-13 +32 (87) 680-11-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM
Products information WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM

BTW identificatienummer (tax): BE05580200195
Ondernemingsnummer: 8151824951
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 572,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM
(Get full report from official database of BE for WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM
Addition kinds of activities for WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM

152199. Eengezinswoningbouw, nv | Single-family housing construction, nec
17999907. Ontwateren | Dewatering
20419910. Korenmolen voeden | Wheat mill feed
28190405. Potassiumnitraat en -sulfaat | Potasssium nitrate and sulfate
28699930. Tetraethyl lood | Tetraethyl lead
28799903. Fungiciden, herbiciden | Fungicides, herbicides
35690100. filters | Filters
59999900. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec

Werken bij WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

 • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

  Type: Dienstenchequebaan

  Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Brustem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSTEM)

  Regio: BRUSTEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • DRINGEND: Exclusieve Huishoudhulp te Lembeke (M/V), 10u/week (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gastgezin wonende te Lembeke zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 10u/week bij dit gezin, op maandag en vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Jobstudent - Schoonmaakmedewerker weekend (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Bredene zijn wij op zoek naar een jobstudent voor de schoonmaak (m/v) - Je staat in voor het onderhoud van vakantiewoningen - Je takenpakket bestaat uit : sanitair reinigen, ramen wassen, bedden opmaken, vuilniszakken wegdragen, af en toe een oven uitschrobben, ... - Je wil alles steeds netjes hebben - Je bent flexibel - Je hebt een fiets ter beschikking

 • Studenten interviewers (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: D-Sense

  Type: Studentenjob

  Je doet een tabletbevraging in de luchthaven van Oostende. Je kunt je een aantal dagen vrijmaken in de periode van 24/09/2018 en 31/10/2018.

 • Engineering Manager (Ervaren Stabiliteitsingenieur) regio Kempen (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: People 4 Projects

  Type: Vaste Job

  P4P (People 4 Projects) zoekt in de regio Kempen een Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) (m/v). Functiebeschrijving: Als Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de studiedienst en de tekenkamer en voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je stuurt de stabiliteitsingenieurs (5) en de tekenaars (7) aan en rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur. Jouw takenpakket: Je werkt nauw samen met de interne planning, projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie en met de ondersteunende diensten. Je verzorgt de planning van de engineeringsafdeling en het tekenbureau. Je stuurt je medewerkers van de afdeling engineering en het tekenbureau aan, je motiveert en begeleid hen. Je fungeert voor de stabiliteitsstudies als specialist waar je collega’s raad kunnen komen vragen. Je begeleidt de medewerkers van ingehuurde tekenbureaus. Je staat in voor de betrouwbaarheid van gemaakte studies en tekeningen. Je onderhouden van contacten met klanten (via projectleiding). Je beheert de contacten met externe tekenbureaus. Je biedt ondersteuning aan medewerkers van de calculatie afdeling. Je wordt betrokken in de ontwerpfase en zoekt mee naar alternatieven bij het ontwerpen. Je adviseert de calculators en verkopers in verband met het opstellen van de offertes. Je adviseert de directie inzake investeringen. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers. Je verzorgt de registratie van niet-conformiteiten. Je staat in voor het aannemen van personeel in overleg met de personeelsdienst en de directie.

 • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

 • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

 • Service technieker (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een medewerker die ter plaatste gaat bij de klanten voor nazicht, onderhoud en kleine herstellingen op brandbeveiligingsinstallaties.

 • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

  Type: Flexijob

  U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

Zoek naar antwoorden van WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM in sociale netwerken
Look for responds of WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM. Laat een reactie achter voor WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM. WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM. Leave a respond for WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM. WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM op de google maps. Adres en contacten WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM
Location of WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM on the google maps. Address and contacts of WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM

Andere gerelateerde bedrijven als come WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM: MARIA OTTE | HUIS ARIANE | WETENSCHAPPELIJKE BOEKHANDEL J STORY SCIENTIA BVBA | Braive Instruments | FEDERALE POLITIE

Other related companies as WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM: MARIA OTTE | HUIS ARIANE | WETENSCHAPPELIJKE BOEKHANDEL J STORY SCIENTIA BVBA | Braive Instruments | FEDERALE POLITIE

WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05580200195. Het bedrijf WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM bevindt zich op het adres: GROTESTRAAT 268; 3631; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 572,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM, openstaande posities, locatie van WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM op de kaart.

WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM, company assigned to the tax number BE05580200195. The company WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM is located at the address: GROTESTRAAT 268; 3631; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 572,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM is not available. You also can look at reviews of WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM, open positions, location of WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WTC DE GRENSRIDDERS KOTEM, employees, financial statistics.