WTC DAMIAAN - TREMELO

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • WTC DAMIAAN - TREMELO
Private companiesHealth Services • WTC DAMIAAN - TREMELO

Contactgegevens WTC DAMIAAN - TREMELO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WTC DAMIAAN - TREMELO: address, phone, fax, email, website, opening hours

WTC DAMIAAN - TREMELO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOBELBERG 2; 3220; HOLSBEEK, België

Telefoon (phone): 16447603 (+32-16447603) 16447603 (+32-16447603)

Fax (fax): +32 (67) 163-65-50 +32 (67) 163-65-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WTC DAMIAAN - TREMELO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WTC DAMIAAN - TREMELO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WTC DAMIAAN - TREMELO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WTC DAMIAAN - TREMELO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WTC DAMIAAN - TREMELO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WTC DAMIAAN - TREMELO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WTC DAMIAAN - TREMELO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WTC DAMIAAN - TREMELO
Products information WTC DAMIAAN - TREMELO

BTW identificatienummer (tax): BE02341430664
Ondernemingsnummer: 1661102294
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 578,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WTC DAMIAAN - TREMELO
(Get full report from official database of BE for WTC DAMIAAN - TREMELO)

Aanvulling soorten activiteiten voor WTC DAMIAAN - TREMELO
Addition kinds of activities for WTC DAMIAAN - TREMELO

373102. Militaire schepen, bouw en reparatie | Military ships, building and repairing
28340500. Drugs die optreden op het maagdarm- of genitourinaire systeem | Drugs acting on the gastrointestinal or genitourinary system
31110502. Voering leer | Lining leather
33990000. Primaire metalen producten | Primary metal products
35419901. Centreren machines | Centering machines
48999902. Missile tracking via telemetrie en fotografie | Missile tracking by telemetry and photography
50310306. Ramen, alle materialen | Window frames, all materials
50499905. Religieuze benodigdheden | Religious supplies
92299900. Openbare orde en veiligheid, nec, nec | Public order and safety, nec, nec

Werken bij WTC DAMIAAN - TREMELO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WTC DAMIAAN - TREMELO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WTC DAMIAAN - TREMELO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WTC DAMIAAN - TREMELO. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien dagploeg (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je staat in voor volgende taken: montage en demontage machienonderdelen, afregelen van machines, onderhoud van pompen... Je staat ook voor preventief onderhoud en revisies.

 • Lasgroepmedewerkers (Assen) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent vertrouwd met meerdere soorten laswerk (halfautomaten, menggas, robotlassen) en je hebt inzicht in lasdraadvariaties en draadgeleiders. Je stelt zelfstandig lastoestellen en werkposten met behulp van hecht-, las- of afstelmallen. Je controleert de eerste producten volgens tekening en brengt waar nodig correcties aan. Buiten het lassen sta je ook in voor een aantal nevenbewerkingen (opstarten/stoppen, procescontrolemetingen, ingrijpen bij storingen, snijbranden, afwerken, slijpen, schuren, monteren).

 • Storingstechnieker (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zoekt storingen aan machines mee op. Als je de storing gevonden hebt, ga je ze verhelpen. Het is ook de bedoeling dat je preventieve onderhoudswerkzaamheden uitvoert.

 • Magazijnier - Verkoper (m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je beschikt over een zeer goede kennis van sanitair en verwarming en je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten - Je beantwoordt de vragen van de klanten en geeft hen de nodige inlichtingen - Je bent de contactpersoon voor de leveranciers - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop aan de balie en het stockbeheer

 • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

 • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

 • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

  Type: Studentenjob

  EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

 • jobstudent zaterdag verkoop (BEVEREN (ROESELARE))

  Regio: BEVEREN (ROESELARE)

  Bedrijf: CALLEWAERT WIM

  Type: Studentenjob

  In de slagerij ben je verantwoordelijk voor het aanvullen van alle verpakkingen en voor de bediening van de klanten.

 • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

 • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

Zoek naar antwoorden van WTC DAMIAAN - TREMELO in sociale netwerken
Look for responds of WTC DAMIAAN - TREMELO in social networks

Lees alle opmerkingen voor WTC DAMIAAN - TREMELO. Laat een reactie achter voor WTC DAMIAAN - TREMELO. WTC DAMIAAN - TREMELO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WTC DAMIAAN - TREMELO. Leave a respond for WTC DAMIAAN - TREMELO. WTC DAMIAAN - TREMELO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WTC DAMIAAN - TREMELO op de google maps. Adres en contacten WTC DAMIAAN - TREMELO
Location of WTC DAMIAAN - TREMELO on the google maps. Address and contacts of WTC DAMIAAN - TREMELO

Andere gerelateerde bedrijven als come WTC DAMIAAN - TREMELO WTC DAMIAAN - TREMELO: ENTREPRISES MAES ET CIE SA | JOZEF COENE | Pauwels R | E. RICHOUX | GEMLIK

Other related companies as WTC DAMIAAN - TREMELO: ENTREPRISES MAES ET CIE SA | JOZEF COENE | Pauwels R | E. RICHOUX | GEMLIK

WTC DAMIAAN - TREMELO is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WTC DAMIAAN - TREMELO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02341430664. Het bedrijf WTC DAMIAAN - TREMELO bevindt zich op het adres: NOBELBERG 2; 3220; HOLSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 578,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WTC DAMIAAN - TREMELO is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WTC DAMIAAN - TREMELO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WTC DAMIAAN - TREMELO, openstaande posities, locatie van WTC DAMIAAN - TREMELO op de kaart.

WTC DAMIAAN - TREMELO is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is WTC DAMIAAN - TREMELO, company assigned to the tax number BE02341430664. The company WTC DAMIAAN - TREMELO is located at the address: NOBELBERG 2; 3220; HOLSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 578,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WTC DAMIAAN - TREMELO is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WTC DAMIAAN - TREMELO is not available. You also can look at reviews of WTC DAMIAAN - TREMELO, open positions, location of WTC DAMIAAN - TREMELO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WTC DAMIAAN - TREMELO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WTC DAMIAAN - TREMELO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WTC DAMIAAN - TREMELO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WTC DAMIAAN - TREMELO, employees, financial statistics.