WTC BREESCH

Contactgegevens WTC BREESCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WTC BREESCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

WTC BREESCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JODENSTRAAT 36; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11688636 (+32-11688636) 11688636 (+32-11688636)

Fax (fax): +32 (83) 191-50-85 +32 (83) 191-50-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WTC BREESCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WTC BREESCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WTC BREESCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WTC BREESCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WTC BREESCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WTC BREESCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WTC BREESCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WTC BREESCH
Products information WTC BREESCH

BTW identificatienummer (tax): BE05049011230
Ondernemingsnummer: 2173614501
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WTC BREESCH
(Get full report from official database of BE for WTC BREESCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor WTC BREESCH
Addition kinds of activities for WTC BREESCH

413199. Intercity en landelijke busvervoer, nec | Intercity and rural bus transportation, nec
20510102. Biscuits, gebakken; | Biscuits, baked; baking powder and raised
22590105. Werk handschoenen, brei | Work gloves, knit
23390400. Vrouwen en missen jassen en jassen, behalve sportkleding | Women's and misses' jackets and coats, except sportswear
35650200. Verpakkings- en verpakkingsmachines | Packing and wrapping machinery
62319900. Beveiliging en commodity exchanges, nec | Security and commodity exchanges, nec
79991124. Decoratie instructie voor taart of gebak | Cake or pastry decorating instruction

Werken bij WTC BREESCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WTC BREESCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WTC BREESCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WTC BREESCH. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

 • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Customer Service Medewerker Export (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP Maritiem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Door dagelijkse klantencontacten de praktische en administrateve afwikkeling van een boeking realiseren in het bedrijfseigen systeem (LARA). * Zorgen voor de nodige informatiedoorstroom en coördinate aan alle betrokken partjen betreffende een boeking (klant, operatons, logistek en intermodaal,..). * Zelfstandig registreren en opvolgen van boekingen volgens de afgesproken tarieven en bijhorende modaliteiten. * Doorgeven van referenties aan de klanten betreffende af te halen of aan te leveren containers. * Regelen van transporten indien gevraagd door de klant. * Door een goede communicate en samenwerking met documentate export een correcte administrateve afwikkeling verzekeren.

 • huishoudhulp Hamme (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

  Regio: BROECHEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

 • magazijnier (ook schoolverlater) (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: WANNIJN

  Type: Vaste Job

  WANNIJN NV is een toonaangevend bedrijf in de wegenbouw en werft aan wegens uitbreiding van haar activiteiten

 • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

 • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Freaks

  Type: Vaste Job

  je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

 • Voorlader - Vrachtwagenchauffeur CE baché (VAC106 Genk) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in zwaar vervoer van coils en staal zijn wij wegens uitbreiding van de activiteiten, op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE met ervaring baché voor de regio Genk. U staat in voor het voorladen van trailers, deze trailers staan op de parking van het bedrijf en dienen binnen gereden te worden om vervolgens terug buiten op de parking geplaatst te worden. U dient als voorlader de lading te zekeren. Er wordt verwacht dat je nieuwe werknemers die opstarten wegwijs maakt. Ook hou je de orde op de parking en ben je stipt. Je zal een 10 trailers per dag voorladen (het laden zelf gebeurd door de fabriek) je dient wel telkens af en aan te koppelen, het dak te openen en de palen te plaatsen. Start 6h 's morgens. Gemiddeld 12h/dag.

 • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

Zoek naar antwoorden van WTC BREESCH in sociale netwerken
Look for responds of WTC BREESCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor WTC BREESCH. Laat een reactie achter voor WTC BREESCH. WTC BREESCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WTC BREESCH. Leave a respond for WTC BREESCH. WTC BREESCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WTC BREESCH op de google maps. Adres en contacten WTC BREESCH
Location of WTC BREESCH on the google maps. Address and contacts of WTC BREESCH

Andere gerelateerde bedrijven als come WTC BREESCH WTC BREESCH: Brinted SA | HENRICUS MANNAERTS | APPLE CENTER-MOUSELAND | BENO?T CASSART | Maes Jeroen

Other related companies as WTC BREESCH: Brinted SA | HENRICUS MANNAERTS | APPLE CENTER-MOUSELAND | BENO?T CASSART | Maes Jeroen

WTC BREESCH is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WTC BREESCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05049011230. Het bedrijf WTC BREESCH bevindt zich op het adres: JODENSTRAAT 36; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 657,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WTC BREESCH is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WTC BREESCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WTC BREESCH, openstaande posities, locatie van WTC BREESCH op de kaart.

WTC BREESCH is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is WTC BREESCH, company assigned to the tax number BE05049011230. The company WTC BREESCH is located at the address: JODENSTRAAT 36; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 657,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WTC BREESCH is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WTC BREESCH is not available. You also can look at reviews of WTC BREESCH, open positions, location of WTC BREESCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WTC BREESCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WTC BREESCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WTC BREESCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WTC BREESCH, employees, financial statistics.