WTC BERINGEN VZW

Contactgegevens WTC BERINGEN VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WTC BERINGEN VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

WTC BERINGEN VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VRIJHEIDSLAAN 2; 3803; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11683112 (+32-11683112) 11683112 (+32-11683112)

Fax (fax): +32 (65) 306-84-76 +32 (65) 306-84-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WTC BERINGEN VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WTC BERINGEN VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WTC BERINGEN VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WTC BERINGEN VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WTC BERINGEN VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WTC BERINGEN VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WTC BERINGEN VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WTC BERINGEN VZW
Products information WTC BERINGEN VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09527862548
Ondernemingsnummer: 1232910156
Hoofdstad (capital): 137,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WTC BERINGEN VZW
(Get full report from official database of BE for WTC BERINGEN VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor WTC BERINGEN VZW
Addition kinds of activities for WTC BERINGEN VZW

1321. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
2435. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
306910. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
369401. Batterij laad alternatoren en generatoren | Battery charging alternators and generators
22410104. Kant, korset of schoen: textiel | Laces, corset or shoe: textile
30829902. Buizen, niet-ondersteunde kunststoffen | Tubes, unsupported plastics
35670200. Brandstofovenoven en ovens | Fuel-fired furnaces and ovens
75320405. Tops (canvas of plastic), installatie of reparatie: auto | Tops (canvas or plastic), installation or repair: automotive
89990800. Communicatiediensten | Communication services

Werken bij WTC BERINGEN VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WTC BERINGEN VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WTC BERINGEN VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WTC BERINGEN VZW. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Orderpicker Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Vanuit het distributiecentrum in Olen voorziet CASA al haar winkels van voorraad in heel Europa. CASA beschikt over een gloednieuw magazijn met de nieuwste technologie om het picken te vergemakkelijken. Het distributiecentrum bevindt zich in Olen. Wij zoeken orderpickers die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je maakt de bestellingen klaar voor onze winkels. Je werkt zelfstandig maar ziet je collega's regelmatig passeren. Je bent constant in beweging, je staat niet heel de dag op dezelfde plaats te werken. Er is een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Je werkt met een manuele of electrische transpallet.

 • Administratief bediende tweetalig of drietalig (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het takenpakket kan gaan van eenvoudig encoderen van gegevens tot het up-to-date houden van klantendossiers. Administratieve ondersteuning op verschillende departementen zoals onder andere sales, marketing, customer service. Facturatie, dossiers bijhouden, notuleren, rapporten opmaken, briefwisseling opvolgen, en zoveel meer. Kortom een gevarieerd en uitgebreid aanbod in verscheidene administratieve functies.

 • TIG BUIGLASSER - DAGWERK - REGIO ROESELARE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een TIG-lasser voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal. Je werkt in de werkplaats of op de werven in de buurt. Je vertrekt elke dag met je collega's vanuit het bedrijf in Roeselare.

 • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

 • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Deinze zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Ravels (POPPEL)

  Regio: POPPEL

  Bedrijf: POETSHULP & WERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

 • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Student Barmedewerker M/V (ITTERBEEK)

  Regio: ITTERBEEK

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een leuke bijverdienste? Tijdens de week of tijdens het weekend? Onze leuke klant regio Dilbeek zoekt op sporadische basis extra medewerkers m/v . Taken zijn: Bezoekers ontvangen en gidsen Na de rondleiding de gasten voorzien van dranken Bieren tappen/ uitschenken Afruimen Afwas Frigo's vullen Bij events en feest de opening en sluit verzorgen Kassawerk In de shop de producten verkopen

 • Recruiter Houthalen m/v (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: The Adecco Group

  Type: Vaste Job

  Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun. Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama's, super papa's en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten. We ‘work hard, play hard' en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop. Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen. Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Houthalen. Als Recruiter bij Adecco: Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media. Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie! Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding! Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen Houd je je dossiers up to date.

 • verpleegkundige 3 maanden (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse activiteiten uitoefenen. Zoals het uitdelen en klaarzetten van medicatie, wondzorg toedienen, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen,... 

Zoek naar antwoorden van WTC BERINGEN VZW in sociale netwerken
Look for responds of WTC BERINGEN VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor WTC BERINGEN VZW. Laat een reactie achter voor WTC BERINGEN VZW. WTC BERINGEN VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WTC BERINGEN VZW. Leave a respond for WTC BERINGEN VZW. WTC BERINGEN VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WTC BERINGEN VZW op de google maps. Adres en contacten WTC BERINGEN VZW
Location of WTC BERINGEN VZW on the google maps. Address and contacts of WTC BERINGEN VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come WTC BERINGEN VZW WTC BERINGEN VZW: Remytole SA | B.B.C.PAMA-SPORT SOBADRIE | Heleven D | NEW CARLTON GENT | DIRK SCHEIRLINCK

Other related companies as WTC BERINGEN VZW: Remytole SA | B.B.C.PAMA-SPORT SOBADRIE | Heleven D | NEW CARLTON GENT | DIRK SCHEIRLINCK

WTC BERINGEN VZW is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WTC BERINGEN VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09527862548. Het bedrijf WTC BERINGEN VZW bevindt zich op het adres: VRIJHEIDSLAAN 2; 3803; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 137,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WTC BERINGEN VZW is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WTC BERINGEN VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WTC BERINGEN VZW, openstaande posities, locatie van WTC BERINGEN VZW op de kaart.

WTC BERINGEN VZW is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is WTC BERINGEN VZW, company assigned to the tax number BE09527862548. The company WTC BERINGEN VZW is located at the address: VRIJHEIDSLAAN 2; 3803; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 137,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WTC BERINGEN VZW is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WTC BERINGEN VZW is not available. You also can look at reviews of WTC BERINGEN VZW, open positions, location of WTC BERINGEN VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WTC BERINGEN VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WTC BERINGEN VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WTC BERINGEN VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WTC BERINGEN VZW, employees, financial statistics.