WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS

Contactgegevens WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZAVELVENNESTRAAT 156; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11211685 (+32-11211685) 11211685 (+32-11211685)

Fax (fax): +32 (53) 492-68-28 +32 (53) 492-68-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS
Products information WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS

BTW identificatienummer (tax): BE04578796386
Ondernemingsnummer: 7556915283
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS
(Get full report from official database of BE for WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS
Addition kinds of activities for WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS

373101. Commerciële vrachtschepen, bouw en reparatie | Commercial cargo ships, building and repairing
762903. Elektrische huishoudelijke apparaten reparatie | Electrical household appliance repair
01819900. Sierkwekerijproducten, nec | Ornamental nursery products, nec
37430300. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
50910504. Spa apparatuur en benodigdheden | Spa equipment and supplies
59410202. vuurwapens | Firearms

Werken bij WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier frigo (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

 • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

 • Orderpicker DHL (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

 • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

 • POLYVALENT BETONARBEIDER (M/V) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de productie van betonnen prefab dak elementen. Je verplaatst panelen door middel van een rolbrug. Je staat in voor het afbranden van wapening. Je werkt allround mee en springt bij waar nodig.

 • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

 • Jobstudent ZEB 18+ (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Agilitas Houthalen

  Type: Studentenjob

  Klanten verwelkomen en verder helpen Winkel netjes houden: paskamers opruimen, kleding in de winkel hangen, kleding netjes opplooien,... Kassawerk Kleding labelen

 • Technisch binnendienst medewerker (ECHT)

  Regio: ECHT

  Bedrijf: S.F.A. BENELUX

  Type: Vaste Job

  De zeer gevarieerde taken en werkzaamheden bestaan uit: Telefonisch aanspreekpunt voor installateurs en klanten die hulp nodig hebben bij storingen of montage; Direct contact met de verschillende fabrieken in Frankrijk bij productontwikkeling; Verzorgen van technische trainingen richting onze externe servicepartners; Verder uitbouwen van de kennis-databank en deze toegankelijk maken voor je directe collega’s; In voorkomende projecten op locatie adviseren; Meedenken over kosten-efficiënte oplossingen met een nog hoger serviceniveau.

 • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Talentus Roeselare

  Type: Vaste Job

  Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

 • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

 • Diëtist(e)/Voedingsdeskundige (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

 • Sexuologe (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS in sociale netwerken
Look for responds of WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS. Laat een reactie achter voor WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS. WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS. Leave a respond for WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS. WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS op de google maps. Adres en contacten WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS
Location of WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS on the google maps. Address and contacts of WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS: S.L.T. SA | Immobiliere Immohome SPRL | Gribomont Bruno | A. THUNUS | FRANK ADENS

Other related companies as WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS: S.L.T. SA | Immobiliere Immohome SPRL | Gribomont Bruno | A. THUNUS | FRANK ADENS

WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04578796386. Het bedrijf WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS bevindt zich op het adres: ZAVELVENNESTRAAT 156; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 246,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS, openstaande posities, locatie van WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS op de kaart.

WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS, company assigned to the tax number BE04578796386. The company WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS is located at the address: ZAVELVENNESTRAAT 156; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 246,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS is not available. You also can look at reviews of WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS, open positions, location of WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WSV SAMEN UIT SAMEN THUIS, employees, financial statistics.