WSC ZWALM SPORTIEF

Contactgegevens WSC ZWALM SPORTIEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WSC ZWALM SPORTIEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

WSC ZWALM SPORTIEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BORSTENKOUTER 100; 9630; ZWALM, België

Telefoon (phone): 55498823 (+32-55498823) 55498823 (+32-55498823)

Fax (fax): +32 (10) 962-42-36 +32 (10) 962-42-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WSC ZWALM SPORTIEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WSC ZWALM SPORTIEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WSC ZWALM SPORTIEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WSC ZWALM SPORTIEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WSC ZWALM SPORTIEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WSC ZWALM SPORTIEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WSC ZWALM SPORTIEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WSC ZWALM SPORTIEF
Products information WSC ZWALM SPORTIEF

BTW identificatienummer (tax): BE08304534912
Ondernemingsnummer: 1286193847
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WSC ZWALM SPORTIEF
(Get full report from official database of BE for WSC ZWALM SPORTIEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor WSC ZWALM SPORTIEF
Addition kinds of activities for WSC ZWALM SPORTIEF

8713. Surveying services | Surveying services
721801. Wasmachines voor industriële apparatuur | Industrial equipment launderers
26210306. Filter papier | Filter paper
27969900. Plattegronddiensten, nv | Platemaking services, nec
36340307. Ventilatoren, uitlaat en ventilatie, elektrisch: huishouden | Fans, exhaust and ventilating, electric: household
37990000. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
38279904. Correctors: percentage, wind, roll (brandbeheersapparatuur) | Correctors: percentage, wind, roll (fire control equipment)
70320302. Jachtkamp | Hunting camp

Werken bij WSC ZWALM SPORTIEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WSC ZWALM SPORTIEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WSC ZWALM SPORTIEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WSC ZWALM SPORTIEF. Looking for open vacancies in other companies

 • Aankoper - Stad Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

 • Customer Service medewerker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GO4JOBS Bornem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten; - invullen en opvolgen van tenders; - geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten; - prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende; - nauwe samenwerking met operationeel import en export team.

 • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

 • Chauffeur CE (M/V) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Langemark zijn we op zoek naar een chauffeur CE! Deze klant is gespecialiseerd in het leveren van stookolie. Als chauffeur CE sta je in voor het bevoorraden van particulieren regio West-Vlaanderen. Opstarten om 8u 's morgens.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

  Regio: WEZEMAAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudelijke Hulp (regio Zulte) (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Uikhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UIKHOVEN)

  Regio: UIKHOVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gemotiveerde huishoudhulp (m/v) regio BXL (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw/Brussel, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v).

 • Studenten inpakker chocoladebedrijf (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Malle zijn wij op zoek naar studenten die doorheen de week een centje willen bijverdienen. - Je functie zal bestaan uit het inpakken van chocolade pralines. - We zoeken studenten die doorheen het jaar kunnen werken. - Werkuren: 7u-15:30u

 • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: AUSY Consulting

  Type: Vaste Job

  Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

 • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: GOM HOBOKEN

  Type: Vaste Job

  Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

Zoek naar antwoorden van WSC ZWALM SPORTIEF in sociale netwerken
Look for responds of WSC ZWALM SPORTIEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor WSC ZWALM SPORTIEF. Laat een reactie achter voor WSC ZWALM SPORTIEF. WSC ZWALM SPORTIEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WSC ZWALM SPORTIEF. Leave a respond for WSC ZWALM SPORTIEF. WSC ZWALM SPORTIEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WSC ZWALM SPORTIEF op de google maps. Adres en contacten WSC ZWALM SPORTIEF
Location of WSC ZWALM SPORTIEF on the google maps. Address and contacts of WSC ZWALM SPORTIEF

Andere gerelateerde bedrijven als come WSC ZWALM SPORTIEF WSC ZWALM SPORTIEF: EURO LEATHER | L'Hair du Temps | BLOKKER | BERTIN DE COCK | Carovis F

Other related companies as WSC ZWALM SPORTIEF: EURO LEATHER | L'Hair du Temps | BLOKKER | BERTIN DE COCK | Carovis F

WSC ZWALM SPORTIEF is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WSC ZWALM SPORTIEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08304534912. Het bedrijf WSC ZWALM SPORTIEF bevindt zich op het adres: BORSTENKOUTER 100; 9630; ZWALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WSC ZWALM SPORTIEF is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WSC ZWALM SPORTIEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WSC ZWALM SPORTIEF, openstaande posities, locatie van WSC ZWALM SPORTIEF op de kaart.

WSC ZWALM SPORTIEF is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is WSC ZWALM SPORTIEF, company assigned to the tax number BE08304534912. The company WSC ZWALM SPORTIEF is located at the address: BORSTENKOUTER 100; 9630; ZWALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WSC ZWALM SPORTIEF is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WSC ZWALM SPORTIEF is not available. You also can look at reviews of WSC ZWALM SPORTIEF, open positions, location of WSC ZWALM SPORTIEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WSC ZWALM SPORTIEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WSC ZWALM SPORTIEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WSC ZWALM SPORTIEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WSC ZWALM SPORTIEF, employees, financial statistics.