WSC VOORUIT DRIESLINTER

Contactgegevens WSC VOORUIT DRIESLINTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WSC VOORUIT DRIESLINTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

WSC VOORUIT DRIESLINTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EENDENSTRAAT 18; 3350; LINTER, België

Telefoon (phone): 11782733 (+32-11782733) 11782733 (+32-11782733)

Fax (fax): +32 (87) 956-49-85 +32 (87) 956-49-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WSC VOORUIT DRIESLINTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WSC VOORUIT DRIESLINTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WSC VOORUIT DRIESLINTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WSC VOORUIT DRIESLINTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WSC VOORUIT DRIESLINTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WSC VOORUIT DRIESLINTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WSC VOORUIT DRIESLINTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WSC VOORUIT DRIESLINTER
Products information WSC VOORUIT DRIESLINTER

BTW identificatienummer (tax): BE09915679931
Ondernemingsnummer: 7496215820
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WSC VOORUIT DRIESLINTER
(Get full report from official database of BE for WSC VOORUIT DRIESLINTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor WSC VOORUIT DRIESLINTER
Addition kinds of activities for WSC VOORUIT DRIESLINTER

209103. Vis, ingeblikt en genezen | Fish, canned and cured
354205. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
451399. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec
01910000. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
14799904. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
35319910. Wellpoint systemen | Wellpoint systems
35450313. Boren, metaalbewerking | Drill bits, metalworking
35550102. Persen, gravure | Presses, gravure
38610107. Lantaarnplaatjes, gevoelig | Lantern slide plates, sensitized

Werken bij WSC VOORUIT DRIESLINTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WSC VOORUIT DRIESLINTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WSC VOORUIT DRIESLINTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WSC VOORUIT DRIESLINTER. Looking for open vacancies in other companies

 • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

 • Orderpicker (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

 • Machine-operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator ga je als volgt te werk:- Staal uitsnijden bij nieuwe kwaliteiten voor aanmaak referentiestalen- Moederrollen in afrollers brengen- Aannaaien van moederrollen- Controle instelling machines- Stikdiepte instellen- Slechte stukken uitsnijden voor recuperatie

 • Gemotiveerde huishoudhulp(en) Regio Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: ALGEMENE DIENSTENCENTRALE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

  Regio: VEERLE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • interieurverzorgster (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: MARYS

  Type: Dienstenchequebaan

  poetsen, strijken bij particuliere klanten thuis met dienstencheques

 • Inpakker (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Je pakt bestellingen in en zorgt voor een correcte verzending

 • Professioneel schilder (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: COLORA

  Type: Vaste Job

  Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

 • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

 • Verpleegkundige (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: Zorgdragend hart

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Borgloon)

  Regio: Regio Borgloon

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van WSC VOORUIT DRIESLINTER in sociale netwerken
Look for responds of WSC VOORUIT DRIESLINTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor WSC VOORUIT DRIESLINTER. Laat een reactie achter voor WSC VOORUIT DRIESLINTER. WSC VOORUIT DRIESLINTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WSC VOORUIT DRIESLINTER. Leave a respond for WSC VOORUIT DRIESLINTER. WSC VOORUIT DRIESLINTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WSC VOORUIT DRIESLINTER op de google maps. Adres en contacten WSC VOORUIT DRIESLINTER
Location of WSC VOORUIT DRIESLINTER on the google maps. Address and contacts of WSC VOORUIT DRIESLINTER

Andere gerelateerde bedrijven als come WSC VOORUIT DRIESLINTER WSC VOORUIT DRIESLINTER: MAISON ALIMO | Tilman J | LES BRIGITTINES | J.M.A. HIAWADHA | Franckaert BVBA

Other related companies as WSC VOORUIT DRIESLINTER: MAISON ALIMO | Tilman J | LES BRIGITTINES | J.M.A. HIAWADHA | Franckaert BVBA

WSC VOORUIT DRIESLINTER is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WSC VOORUIT DRIESLINTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09915679931. Het bedrijf WSC VOORUIT DRIESLINTER bevindt zich op het adres: EENDENSTRAAT 18; 3350; LINTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WSC VOORUIT DRIESLINTER is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WSC VOORUIT DRIESLINTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WSC VOORUIT DRIESLINTER, openstaande posities, locatie van WSC VOORUIT DRIESLINTER op de kaart.

WSC VOORUIT DRIESLINTER is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is WSC VOORUIT DRIESLINTER, company assigned to the tax number BE09915679931. The company WSC VOORUIT DRIESLINTER is located at the address: EENDENSTRAAT 18; 3350; LINTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WSC VOORUIT DRIESLINTER is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WSC VOORUIT DRIESLINTER is not available. You also can look at reviews of WSC VOORUIT DRIESLINTER, open positions, location of WSC VOORUIT DRIESLINTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WSC VOORUIT DRIESLINTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WSC VOORUIT DRIESLINTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WSC VOORUIT DRIESLINTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WSC VOORUIT DRIESLINTER, employees, financial statistics.