WSC MALEIZEN - OVERIJSE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • WSC MALEIZEN - OVERIJSE
Private companiesDepository Institutions • WSC MALEIZEN - OVERIJSE

Contactgegevens WSC MALEIZEN - OVERIJSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WSC MALEIZEN - OVERIJSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WSC MALEIZEN - OVERIJSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KANNUNIKSTEEN 34; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26873699 (+32-26873699) 26873699 (+32-26873699)

Fax (fax): +32 (55) 734-21-87 +32 (55) 734-21-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WSC MALEIZEN - OVERIJSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WSC MALEIZEN - OVERIJSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WSC MALEIZEN - OVERIJSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WSC MALEIZEN - OVERIJSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WSC MALEIZEN - OVERIJSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WSC MALEIZEN - OVERIJSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WSC MALEIZEN - OVERIJSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WSC MALEIZEN - OVERIJSE
Products information WSC MALEIZEN - OVERIJSE

BTW identificatienummer (tax): BE05297302246
Ondernemingsnummer: 6438507080
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 182,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WSC MALEIZEN - OVERIJSE
(Get full report from official database of BE for WSC MALEIZEN - OVERIJSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WSC MALEIZEN - OVERIJSE
Addition kinds of activities for WSC MALEIZEN - OVERIJSE

20649907. Fudge (snoep) | Fudge (candy)
23710106. Jassen, vacht | Jackets, fur
28510400. Removers en schoonmakers | Removers and cleaners
33150203. Papierklemmen, staal | Paper clips, steel
36340512. Tandenborstels, elektrisch | Toothbrushes, electric
50130205. Gereedschap en uitrusting, auto | Tools and equipment, automotive
58120307. Fastfood restaurant, ketting | Fast-food restaurant, chain
63119902. Welwillend verzekeringsverenigingen | Benevolent insurance associations
73891700. Makelaarsdiensten | Brokers' services

Werken bij WSC MALEIZEN - OVERIJSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WSC MALEIZEN - OVERIJSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WSC MALEIZEN - OVERIJSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WSC MALEIZEN - OVERIJSE. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker inkomende goederen + magazijn - Dagploeg in Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een familiebedrijf is op zoek naar een extra medewerker. Je werkt in een kleine productiehal. Je werkt als medewerker 'receptie': dit is het onthaal goederen die binnen komen. Je controleert wat binnenkomt en labelt deze producten Je controleert de geleverde goederen met een kweekstaaf, laat de testcomputer deze analyuseren maar jij leest de resultaten en onderneemt actie indien nodig (doorgeven aan leidinggevende.) Daarnaast werk je mee in het magazijn als magazijnier met bediening reachtruck. Hun nieuw magazijn heeft rekstapelingen in de hoogte. Je helpt ook mee in het produceren: het bereiden van vleesprocuten en versnijden van procudcten. Dit die je samen met de zaakvoerder (hij werkt ook zelf mee) Dit is een afwisselende job in dapgloeg, je kent er alle collega's. Ook de leidinggevende werken mee met jullie. De drukste periode is november en december, tegen kerst is het al kalmer dus je moet geen overuren doen in de feestperiode.

 • Electronicus (m/v) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit Zeebrugge is op zoek naar een elektronicus. Deze persoon wordt ingeschakeld om op boten problemen omtrent zenders en ontvangers van radio en televisie op te lossen.

 • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

 • Huishoudhulpen regio Brecht en Sint-Job (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Sint-Job: voornamelijk poetsen en strijken, maar ook boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

 • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

 • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Studentenjob

  Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

 • Jobstudenten zorg voor weekendwerk (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: VROONSTALLE

  Type: Studentenjob

  Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

 • Jobstudent (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • On site teamleader (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

 • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

 • Transportmanager (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: REVADA

  Type: Vaste Job

  TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

Zoek naar antwoorden van WSC MALEIZEN - OVERIJSE in sociale netwerken
Look for responds of WSC MALEIZEN - OVERIJSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WSC MALEIZEN - OVERIJSE. Laat een reactie achter voor WSC MALEIZEN - OVERIJSE. WSC MALEIZEN - OVERIJSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WSC MALEIZEN - OVERIJSE. Leave a respond for WSC MALEIZEN - OVERIJSE. WSC MALEIZEN - OVERIJSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WSC MALEIZEN - OVERIJSE op de google maps. Adres en contacten WSC MALEIZEN - OVERIJSE
Location of WSC MALEIZEN - OVERIJSE on the google maps. Address and contacts of WSC MALEIZEN - OVERIJSE

Andere gerelateerde bedrijven als come WSC MALEIZEN - OVERIJSE WSC MALEIZEN - OVERIJSE: Henry de Frahan A | COIFFURE DANIELLE | GDG/Mediastrategies | LE NEGOCIATAIRE | HERDI

Other related companies as WSC MALEIZEN - OVERIJSE: Henry de Frahan A | COIFFURE DANIELLE | GDG/Mediastrategies | LE NEGOCIATAIRE | HERDI

WSC MALEIZEN - OVERIJSE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WSC MALEIZEN - OVERIJSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05297302246. Het bedrijf WSC MALEIZEN - OVERIJSE bevindt zich op het adres: KANNUNIKSTEEN 34; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 182,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WSC MALEIZEN - OVERIJSE is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WSC MALEIZEN - OVERIJSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WSC MALEIZEN - OVERIJSE, openstaande posities, locatie van WSC MALEIZEN - OVERIJSE op de kaart.

WSC MALEIZEN - OVERIJSE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is WSC MALEIZEN - OVERIJSE, company assigned to the tax number BE05297302246. The company WSC MALEIZEN - OVERIJSE is located at the address: KANNUNIKSTEEN 34; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 182,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WSC MALEIZEN - OVERIJSE is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WSC MALEIZEN - OVERIJSE is not available. You also can look at reviews of WSC MALEIZEN - OVERIJSE, open positions, location of WSC MALEIZEN - OVERIJSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WSC MALEIZEN - OVERIJSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WSC MALEIZEN - OVERIJSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WSC MALEIZEN - OVERIJSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WSC MALEIZEN - OVERIJSE, employees, financial statistics.