LE NEGOCIATAIRE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • LE NEGOCIATAIRE

Contactgegevens LE NEGOCIATAIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE NEGOCIATAIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE NEGOCIATAIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DES ARDENNES 10B; 6780; MESSANCY, België

Telefoon (phone): 63370744 (+32-63370744) 63370744 (+32-63370744)

Fax (fax): +32 (14) 585-18-51 +32 (14) 585-18-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE NEGOCIATAIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE NEGOCIATAIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE NEGOCIATAIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE NEGOCIATAIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE NEGOCIATAIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE NEGOCIATAIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE NEGOCIATAIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE NEGOCIATAIRE
Products information LE NEGOCIATAIRE

BTW identificatienummer (tax): BE01108489990
Ondernemingsnummer: 7423156738
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Types de meubles: Canap茅s-Lits, Ferrures pour Meubles, Si猫ges, Rayonnages, Salles 脿 Manger, Meubles 脿 Monter, Meubles Orientaux, Chambres 脿 Coucher, Matelas, Meubles en Pin, Meubles de Rangement, Matelas Anti-Allergies, Futons, Meubles Anciens, Canap茅s, Tables d?Appoint, Meubles de Style, Meubles TV, Hifi & Radio, Meubles Equip茅s. Services: Ouvert le Week-End, Service d?Installation, Livraison 脿 Domicile, Service de Cr茅ation, Livraison Gratuite.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE NEGOCIATAIRE
(Get full report from official database of BE for LE NEGOCIATAIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE NEGOCIATAIRE
Addition kinds of activities for LE NEGOCIATAIRE

14119908. Zandsteen, afmeting-steengroeven | Sandstone, dimension-quarrying
20230100. Baby formules | Baby formulas
20910100. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
20919902. Kaviaar: verpakt in blikjes, potten, enz. | Caviar: packaged in cans, jars, etc.
34979907. Nikkelfolie | Nickel foil
50820102. Wegenbouw en onderhoudsmachines | Road construction and maintenance machinery
51439900. Zuivelproducten, uitgezonderd gedroogd of ingeblikt, nec | Dairy products, except dried or canned, nec
59630304. Kranten, thuisbezorging, niet door printers of uitgevers | Newspapers, home delivery, not by printers or publishers

Werken bij LE NEGOCIATAIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE NEGOCIATAIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE NEGOCIATAIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE NEGOCIATAIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • (fijne) montagemedewerker - dagwerk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de productie van dampkappen, kookplaten en ovens zijn op zoek naar medewerkers voor fijne montage. Je maakt deel uit van een assmeblageketen waar j eo.a. fijne onderdelen zoals kabeltjes, etc ... monteert en vastzet volgens een plan/tekening.

  • Magazijnmedewerkers - SNELLE OPSTART (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn Je bent bereid om in een vaste vroege of vaste late ploeg te werken: Je werkt altijd in de vaste vroege ploeg (6.00u - 13.48u) OF Je werkt altijd in de vaste late ploeg (14.12u - 22.00u)

  • Productiemedewerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

  • klusjesman elektriciteit scholengemeenschap (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal na verloop van tijd een team van 6 klusjesmannen aansturen. Je zal eveneens mee de nodige herstellingen uitvoeren. Je zal de werkzaamheden opvolgen en terugkoppelen naar de leidinggevende van de technische dienst wat de stand van zaken is en welke verdere acties dienen ondernomen te worden.

  • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt en Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudeliijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Hasselt

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Gedreven telesales (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zeer goede verloning Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • KELNER FLEXIJOB (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    In brasserie La Plaza kan je genieten van een overheerlijk ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreid diner.Wij zorgen voor een hartelijke ontvangst in combinatie met een rustiek en landelijk interieur. Ben jij degene die nog iets wil bijverdienen op donderdag en zaterdag. Kom eens langs om dit te bespreken. Je taak is zorgen voor een vlotte bediening in de zaal (opstellen tafels, klanten bedienen, drankjes klaarmaken achter de bar, afruimen,..). Tot gauw!!!

Zoek naar antwoorden van LE NEGOCIATAIRE in sociale netwerken
Look for responds of LE NEGOCIATAIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE NEGOCIATAIRE. Laat een reactie achter voor LE NEGOCIATAIRE. LE NEGOCIATAIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE NEGOCIATAIRE. Leave a respond for LE NEGOCIATAIRE. LE NEGOCIATAIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE NEGOCIATAIRE op de google maps. Adres en contacten LE NEGOCIATAIRE
Location of LE NEGOCIATAIRE on the google maps. Address and contacts of LE NEGOCIATAIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE NEGOCIATAIRE LE NEGOCIATAIRE: DE BORMAN O. | BRASSERIE LA BINCHOISE | Hespen Laura BVBA | Brabamij NV | Exeter International N.V.

Other related companies as LE NEGOCIATAIRE: DE BORMAN O. | BRASSERIE LA BINCHOISE | Hespen Laura BVBA | Brabamij NV | Exeter International N.V.

LE NEGOCIATAIRE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE NEGOCIATAIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01108489990. Het bedrijf LE NEGOCIATAIRE bevindt zich op het adres: ROUTE DES ARDENNES 10B; 6780; MESSANCY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Types de meubles: Canap茅s-Lits, Ferrures pour Meubles, Si猫ges, Rayonnages, Salles 脿 Manger, Meubles 脿 Monter, Meubles Orientaux, Chambres 脿 Coucher, Matelas, Meubles en Pin, Meubles de Rangement, Matelas Anti-Allergies, Futons, Meubles Anciens, Canap茅s, Tables d?Appoint, Meubles de Style, Meubles TV, Hifi & Radio, Meubles Equip茅s. Services: Ouvert le Week-End, Service d?Installation, Livraison 脿 Domicile, Service de Cr茅ation, Livraison Gratuite..
De hoofdactiviteit van LE NEGOCIATAIRE is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE NEGOCIATAIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE NEGOCIATAIRE, openstaande posities, locatie van LE NEGOCIATAIRE op de kaart.

LE NEGOCIATAIRE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE NEGOCIATAIRE, company assigned to the tax number BE01108489990. The company LE NEGOCIATAIRE is located at the address: ROUTE DES ARDENNES 10B; 6780; MESSANCY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Types de meubles: Canap茅s-Lits, Ferrures pour Meubles, Si猫ges, Rayonnages, Salles 脿 Manger, Meubles 脿 Monter, Meubles Orientaux, Chambres 脿 Coucher, Matelas, Meubles en Pin, Meubles de Rangement, Matelas Anti-Allergies, Futons, Meubles Anciens, Canap茅s, Tables d?Appoint, Meubles de Style, Meubles TV, Hifi & Radio, Meubles Equip茅s. Services: Ouvert le Week-End, Service d?Installation, Livraison 脿 Domicile, Service de Cr茅ation, Livraison Gratuite..
The main activity of LE NEGOCIATAIRE is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LE NEGOCIATAIRE is not available. You also can look at reviews of LE NEGOCIATAIRE, open positions, location of LE NEGOCIATAIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE NEGOCIATAIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE NEGOCIATAIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE NEGOCIATAIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE NEGOCIATAIRE, employees, financial statistics.