WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO

Contactgegevens WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO: address, phone, fax, email, website, opening hours

WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGSTRAAT 81; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16256392 (+32-16256392) 16256392 (+32-16256392)

Fax (fax): +32 (11) 439-11-93 +32 (11) 439-11-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO
Products information WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO

BTW identificatienummer (tax): BE03298889160
Ondernemingsnummer: 9067535400
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO
(Get full report from official database of BE for WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO)

Aanvulling soorten activiteiten voor WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO
Addition kinds of activities for WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO

382201. Airconditioning en koelbeheersing | Air conditioning and refrigeration controls
32920202. Dakbedekking, asbest voelde rol | Roofing, asbestos felt roll
34329902. Gazonspuitpunten en sprinklers | Lawn hose nozzles and sprinklers
34460302. Vlaggen, metaal | Flagpoles, metal
37140209. Kracht transmissie apparatuur, motorvoertuig | Power transmission equipment, motor vehicle
38250214. Instrument shunts | Instrument shunts
39520209. Enamels, china schilderij | Enamels, china painting
73590102. Verhuur van vloeren onderhoud apparatuur | Floor maintenance equipment rental
83220400. Rehabilitatiediensten | Rehabilitation services

Werken bij WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO. Looking for open vacancies in other companies

  • Accountant te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een dossierbeheerder / accountant. Als dossierbeheerder ben jij het hart van de praktische ondersteuning van onze ondernemende klanten. Je draagt binnen een team van andere specialisten (accountant, fiscalist, estate planner, .) de verantwoordelijkheid voor een aantal administratieve en boekhoudkundige dossiers. Zo sta je in voor de verwerking van aankoopfacturen, verkoopfacturen, kas- en bankverrichtingen alsook voor de maand- en jaarafsluiting van je dossiers. Na een inwerkperiode zal je je klanten ook met het nodige advies ondersteunen. Je verwerkt dus niet enkel cijfers, je zoekt ook continu mee naar verbeteringen en optimalisaties en brengt ze vervolgens in de praktijk.

  • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

  • Lasser/schoolverlater regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een erkend en stabiel bedrijf regio Heist-op-den-berg, zijn wij opzoek naar schoolverlaters die willen werken als lassers/monteurs voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je zal instaan voor het lassen en monteren van grote en kleine onderdelen. Werken, lezen en uitvoeren aan de hand van technische plannen vormt voor jou geen enkel probleem Autonoom zal je je taken correct en zorgvuldig uitvoeren Controle van je uitgevoerde werken Inspringen waar nodig is bij je collega's

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp Aarschot V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Poetsvrouw/onthaal (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BO-NESS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om in onze prive sauna en b&b gasten te ontvangen en de units te poetsen Heb jij een goed voorkomen en zorg je dat onze units en kamers er perfect uitzien dan ben jij misschien onze toekomstige medewerkster

Zoek naar antwoorden van WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO in sociale netwerken
Look for responds of WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO in social networks

Lees alle opmerkingen voor WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO. Laat een reactie achter voor WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO. WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO. Leave a respond for WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO. WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO op de google maps. Adres en contacten WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO
Location of WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO on the google maps. Address and contacts of WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO

Andere gerelateerde bedrijven als come WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO: RESTAURANT CLEYN SEELANT | Lefebvre G | Lietart K | ROGIER DUJARDIN | AUTO-MOTORRIJSCHOOL VAN DE VYVER

Other related companies as WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO: RESTAURANT CLEYN SEELANT | Lefebvre G | Lietart K | ROGIER DUJARDIN | AUTO-MOTORRIJSCHOOL VAN DE VYVER

WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298889160. Het bedrijf WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO bevindt zich op het adres: BERGSTRAAT 81; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO, openstaande posities, locatie van WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO op de kaart.

WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO, company assigned to the tax number BE03298889160. The company WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO is located at the address: BERGSTRAAT 81; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO is not available. You also can look at reviews of WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO, open positions, location of WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WSC DE WIELERVRIENDEN KESSEL-LO, employees, financial statistics.