WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES

Particuliere bedrijvenWatervervoer • WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES
Private companiesWater Transportation • WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES

Contactgegevens WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTE RIDDERSSTRAAT 11B6; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32331257 32331257

Fax (fax): +32 (56) 288-93-19 +32 (56) 288-93-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES
Products information WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES

BTW identificatienummer (tax): BE09849212646
Ondernemingsnummer: 7111145019
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 279,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES
(Get full report from official database of BE for WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES
Addition kinds of activities for WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES

267800. Kantoorartikelen | Stationery products
384301. Tandheelkundige apparatuur | Dental equipment
28990115. Plantaardige oliën, gevulkaniseerd of gesulfureerd | Vegetable oils, vulcanized or sulfurized
34420501. Baseboards, metaal | Baseboards, metal
54619902. Brood | Bread
57199902. bezems | Brooms
76999902. Vulpen reparatie winkel | Fountain pen repair shop

Werken bij WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES. Looking for open vacancies in other companies

 • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

 • Medewerker facturatie (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de job als Medewerker facturatie krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder een praktisch overzicht: Facturen inboeken en aanmaken Betalingen en klanten opvolgen Gedurende 3 à 4 maanden meewerken op het onthaal: eerste lijnen nemen en doorverbinden orders ingeven bezoekers verwelkomen enz.

 • MAGAZIJNIER TUINBOUWSECTOR DAGWERK (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een distributeur van plantenvoeding zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier / heftruckchauffeur. Jouw takenpakket: Lossen en laden van vrachtwagens met heftruck Manipulatie losse meststoffen met wiellader en verreiker Vullen van bigbags met afzakmachine Algemene magazijnwerking : o.m. opvolging voorraden en onderhoud magazijn, materieel, buitenterreinen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Leopoldsburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • KTN werft aan: student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor het bedrijf General Services Antwerp / Katoen Natie, dat gelegen is in de Waaslandhaven, zijn wij dringend op zoek naar studenten. Je zal tewerkgesteld worden in een magazijn waar je diverse functies zal uitoefenen. Voornamelijk gaat dit over het klaarmaken van bestellingen, het laden en lossen vrachtwagens, orderpicking, ...

 • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

  Type: Studentenjob

  Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

 • bakkersgast ( weekend , flexijob , jobstudent ) (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: SEGERS

  Type: Studentenjob

  Bakkerij Maarten en Dorien te Oud-Turnhout Zoekt een bakkergast die kan werken 1 weekend zaterdag 1 weekend zondag , 1 weekend thuis . Jobstudenten + 18 of Fleximedewerker.

 • Jobstudent (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

 • Industriële bewakingsagent Limburg (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Securitas

  Type: Vaste Job

  Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

 • Logopedist(e) (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: DECAT SOFIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een zelfstandig logopedist voor onze groepspraktijk. Je werkt met kinderen en volwassenen met spraak-, stem-, articulatie-, leer-, en taalstoornissen. Je staat in voor de testing van de zorgbehoevende cliënten, het opstellen van een behandelingsplan en het uitvoeren van de behandeling. Dit zowel in de praktijk, op school als op huisbezoek.

Zoek naar antwoorden van WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES in sociale netwerken
Look for responds of WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES. Laat een reactie achter voor WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES. WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES. Leave a respond for WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES. WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES op de google maps. Adres en contacten WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES
Location of WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES on the google maps. Address and contacts of WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES

Andere gerelateerde bedrijven als come WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES: FE. LEFبVRE | LAGAE RECYCLING | GEMMATA | SALON ART OF STYLE | Brico - Construction

Other related companies as WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES: FE. LEFبVRE | LAGAE RECYCLING | GEMMATA | SALON ART OF STYLE | Brico - Construction

WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09849212646. Het bedrijf WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES bevindt zich op het adres: KORTE RIDDERSSTRAAT 11B6; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 279,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES, openstaande posities, locatie van WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES op de kaart.

WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES, company assigned to the tax number BE09849212646. The company WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES is located at the address: KORTE RIDDERSSTRAAT 11B6; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 279,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES is not available. You also can look at reviews of WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES, open positions, location of WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WSC DE NEUZEN ST.ANDRIES, employees, financial statistics.