WOLVERTEM BC

Contactgegevens WOLVERTEM BC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WOLVERTEM BC: address, phone, fax, email, website, opening hours

WOLVERTEM BC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIESSTRAAT 81; 1861; MEISE, België

Telefoon (phone): 22692610 (+32-22692610) 22692610 (+32-22692610)

Fax (fax): +32 (68) 568-68-68 +32 (68) 568-68-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WOLVERTEM BC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WOLVERTEM BC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WOLVERTEM BC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WOLVERTEM BC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WOLVERTEM BC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WOLVERTEM BC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WOLVERTEM BC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WOLVERTEM BC
Products information WOLVERTEM BC

BTW identificatienummer (tax): BE05236602783
Ondernemingsnummer: 2628173828
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 672,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types de Clubs: Badminton.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WOLVERTEM BC
(Get full report from official database of BE for WOLVERTEM BC)

Aanvulling soorten activiteiten voor WOLVERTEM BC
Addition kinds of activities for WOLVERTEM BC

072201. Cash korrels, machine oogstdiensten | Cash grains, machine harvesting services
792205. Theatrale huurdiensten | Theatrical rental services
805200. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
38250238. Transducers voor volt, amperes, watt, vars, frequentie, etc. | Transducers for volts, amperes, watts, vars, frequency, etc.
50230305. Vensterafdekkende onderdelen en accessoires | Window covering parts and accessories

Werken bij WOLVERTEM BC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WOLVERTEM BC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WOLVERTEM BC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WOLVERTEM BC. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnmedewerker met heftruckattest (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een distributiecentrum regio Brugge zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers (M/V). - Lossen en sorteren van paletten - Opkuis/op orde houden van algemeen magazijn

 • INPAKKER 2 PLOEGEN (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent als inpakker verantwoordelijk voor de verpakking van de geproduceerde plastic artikelen. Je bent verantwoordelijk voor de visuele controles. Je zorgt bovendien voor orde en netheid op de werkvloer.

 • logistiek medewerker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt betrokken bij het volledige proces van een bestelling: van orderpicken tot inpakken.  Je werkt heel klantgericht, zowel zelfstandig als in een team. 

 • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: t-interim Geel

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

 • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LOTUS CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

 • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

  Type: Vaste Job

  Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

 • Logistiek Bediende Export (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  Voor een mooi bedrijf in Merelbeke zoekt Konvert Office Gent een Logistiek Bediende Export. Jouw takenpakket: 50% administratieve support: - Opvragen van prijzen bij transportbedrijven. - Opvragen van stalen bij leveranciers (vetten, smaakstoffen, kleurstoffen,etc.) - Klanten contacteren voor orderbevestiging. - Labels voor verpakkingen sturen naar de desbetreffende fabriek. - Instructies geven aan de exportdiensten per fabriek om de exportdocumenten voor te bereiden. - Documenten opmaken (proformas, verkoopcontracten, facturen, oorsprong- en analysescertificaten, etc.). - Verzamelen van de exportdocumenten en ze doorsturen naar de bankinstelling of de klant. 50% logistieke afwikkeling: - Opmaken van de maandelijkse planning voor alle klanten en de planning doorgeven aan de respectievelijke fabrieken. - Samenwerken met transportbedrijven om het product te transporteren van de fabriek (Singapore, Maleisië, Indonesië, Spanje, België, Frankrijk) naar de klant in het land van bestemming (Algerije, Senegal, Kameroen, Kazakhstan, etc.). - Instructies geven aan transportbedrijven voor transport- en douanedocumenten. - Effectieve opvolging van transport tot moment van levering en afhaling.

 • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • freelance social media coordinator & marketeer (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: TROPIFLORA

  Type: Zelfstandige activiteit

  opvolging social media * facebook * instagram opmaken van wedstrijden en verkoopacties meewerken aan nieuwe concepten en commerciele vertaling ervan inhoud website beheren schriftelijk, visuele en audiovisuele communicatie uitwerken logistieke uitvoering van communicatie, acties plannen kwaliteit van verspreide informatie controleren sociale media-toepassingen inzetten in professionele processen

 • Logopedist (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, drie orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Voor de uitbreiding en verrijking van onze praktijk zijn we op zoek naar een logopedist. Functieomschrijving: - Diagnostiek bij kinderen en jongeren met diverse problematieken: Leesproblemen, spelling, articulatie, rekenenproblemen,... - Zelfstandig begeleiden van de kinderen, jongeren en eventueel hun ouders met een brede waaier aan hulpvragen. - Contacten verzorgen met doorverwijzers. - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand.

 • Laborant m/v (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: YES! TALENTS AALST

  Type: Werfreserve

  Yes!Talents Aalst is op zoek een laborant m/v voor onze klant regio Aalst.

Zoek naar antwoorden van WOLVERTEM BC in sociale netwerken
Look for responds of WOLVERTEM BC in social networks

Lees alle opmerkingen voor WOLVERTEM BC. Laat een reactie achter voor WOLVERTEM BC. WOLVERTEM BC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WOLVERTEM BC. Leave a respond for WOLVERTEM BC. WOLVERTEM BC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WOLVERTEM BC op de google maps. Adres en contacten WOLVERTEM BC
Location of WOLVERTEM BC on the google maps. Address and contacts of WOLVERTEM BC

Andere gerelateerde bedrijven als come WOLVERTEM BC WOLVERTEM BC: MYLLE BART | COIFFURE LINE | VRIJE BASISSCHOOL | OFFIMAC | LE MAGHREB

Other related companies as WOLVERTEM BC: MYLLE BART | COIFFURE LINE | VRIJE BASISSCHOOL | OFFIMAC | LE MAGHREB

WOLVERTEM BC is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WOLVERTEM BC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05236602783. Het bedrijf WOLVERTEM BC bevindt zich op het adres: DRIESSTRAAT 81; 1861; MEISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 672,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Badminton..
De hoofdactiviteit van WOLVERTEM BC is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WOLVERTEM BC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WOLVERTEM BC, openstaande posities, locatie van WOLVERTEM BC op de kaart.

WOLVERTEM BC is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is WOLVERTEM BC, company assigned to the tax number BE05236602783. The company WOLVERTEM BC is located at the address: DRIESSTRAAT 81; 1861; MEISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 672,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Badminton..
The main activity of WOLVERTEM BC is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WOLVERTEM BC is not available. You also can look at reviews of WOLVERTEM BC, open positions, location of WOLVERTEM BC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WOLVERTEM BC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WOLVERTEM BC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WOLVERTEM BC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WOLVERTEM BC, employees, financial statistics.