WOLU T.C.

Contactgegevens WOLU T.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WOLU T.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

WOLU T.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV. CHARLES THIELEMANS 83; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27631046 (+32-27631046) 27631046 (+32-27631046)

Fax (fax): +32 (12) 727-76-52 +32 (12) 727-76-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WOLU T.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WOLU T.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WOLU T.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WOLU T.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WOLU T.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WOLU T.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WOLU T.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WOLU T.C.
Products information WOLU T.C.

BTW identificatienummer (tax): BE08218841552
Ondernemingsnummer: 3318664550
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WOLU T.C.
(Get full report from official database of BE for WOLU T.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor WOLU T.C.
Addition kinds of activities for WOLU T.C.

5994. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
234102. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's undergarments
30810100. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
32559903. Gieterij vuurvaste materialen, klei | Foundry refractories, clay
32720319. Drempels, pre-terrazzo | Thresholds, precast terrazzo
38120111. Vluchtrecorders | Flight recorders

Werken bij WOLU T.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WOLU T.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WOLU T.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WOLU T.C.. Looking for open vacancies in other companies

 • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

 • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

  Regio: KOEKELBERG

  Bedrijf: ADECCO ASSE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

 • Tubing / Instrumentfitter M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Heb je interesse in een job waarin je verantwoordelijkheid draagt voor het op maat maken, inmeten en monteren van leidingen tot 3/4", en dit in een industriële omgeving? Haal je voldoening uit taken zoals o.a. : -Samenstellen en plaatsen van instrumenten met hun toebehoren. -Plaatsen en aansluiten van procesleidingen. -Aanleggen van luchtleidingen in verschillende materialen zoals RVS, CU, PVC en Galva -Demonteren van instrumenten -Maken van steunen voor allerlei toestellen. -Plaatsen van kabelbanen

 • CHAUFFEUR CE - DAGRITTEN (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als chauffeur CE sta je in voor dagritten voor hoofdzakelijk nationaal transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een elektrische transpallet.

 • Student chauffeur B Herfstvakantie (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf actief in de voeding, zijn we op zoek naar een student met een rijbewijs B die deze vakantie wil werken als chauffeur. Je staat in voor het rondbrengen van stalen en leveren van bestellingen. Je rijdt met de wagen van de firma. Je zal meestal werken in de late ploeg, starten om 13u00.

 • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, goed draaiende supermarkt met 2 vestigingen gelegen in de regio van Genk en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die zich in het weekend en/of op woensdagnamiddag kunnen vrijmaken. Hogeschool studenten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Studenten die ook een woordje Italiaans spreken hebben een extra troef gezien heelwat klanten van de winkels oudere mensen zijn uit de Italiaanse gemeenschap. De werkuren zijn bespreekbaar in overleg met onze klant! Kom zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

 • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DEKRA BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

 • Ingenieur (elektromechanica) NL/UK (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Experis Belgium

  Type: Vaste Job

  Onze klant, gevestigd in Waals-Brabant, is gespecialiseerd in de verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. Description - Voorbereiding van de technische aanbiedingen en bestellingen volgens de specificaties van de klant ; - Technisch toezicht en commerciële aanbiedingen ; - Werken in een team samen met de Sales Engineer ; - Coördinatie, verwerking en opvolging van de orders geplaatst in onze fabrieken. Keywords : Inside sales engineer, commerciële, hydraulica, resultaatgericht, teamplayer, pumps, pompen

 • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Intelect

  Type: Vaste Job

  Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

 • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

  Type: Vaste Job

  Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

 • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

 • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

Zoek naar antwoorden van WOLU T.C. in sociale netwerken
Look for responds of WOLU T.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor WOLU T.C.. Laat een reactie achter voor WOLU T.C.. WOLU T.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WOLU T.C.. Leave a respond for WOLU T.C.. WOLU T.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WOLU T.C. op de google maps. Adres en contacten WOLU T.C.
Location of WOLU T.C. on the google maps. Address and contacts of WOLU T.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come WOLU T.C. WOLU T.C.: FLCOGEN SA | Goosse-Simonet | REVISIEBEDRIJF KLINT | M.D. SYSTEMS | Klein Fabrice

Other related companies as WOLU T.C.: FLCOGEN SA | Goosse-Simonet | REVISIEBEDRIJF KLINT | M.D. SYSTEMS | Klein Fabrice

WOLU T.C. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WOLU T.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08218841552. Het bedrijf WOLU T.C. bevindt zich op het adres: AV. CHARLES THIELEMANS 83; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 516,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van WOLU T.C. is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WOLU T.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WOLU T.C., openstaande posities, locatie van WOLU T.C. op de kaart.

WOLU T.C. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is WOLU T.C., company assigned to the tax number BE08218841552. The company WOLU T.C. is located at the address: AV. CHARLES THIELEMANS 83; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 516,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of WOLU T.C. is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WOLU T.C. is not available. You also can look at reviews of WOLU T.C., open positions, location of WOLU T.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WOLU T.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WOLU T.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WOLU T.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WOLU T.C., employees, financial statistics.