WOBAD BC

Contactgegevens WOBAD BC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WOBAD BC: address, phone, fax, email, website, opening hours

WOBAD BC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 229B; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM, België

Telefoon (phone): 27314504 (+32-27314504) 27314504 (+32-27314504)

Fax (fax): +32 (61) 992-28-27 +32 (61) 992-28-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WOBAD BC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WOBAD BC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WOBAD BC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WOBAD BC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WOBAD BC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WOBAD BC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WOBAD BC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WOBAD BC
Products information WOBAD BC

BTW identificatienummer (tax): BE06147369384
Ondernemingsnummer: 4334350585
Hoofdstad (capital): 891,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types de Clubs: Badminton.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WOBAD BC
(Get full report from official database of BE for WOBAD BC)

Aanvulling soorten activiteiten voor WOBAD BC
Addition kinds of activities for WOBAD BC

7372. Voorverpakte software | Prepackaged software
22610205. Mildew proofing katoenen breedgeweven stoffen | Mildew proofing cotton broadwoven fabrics
75139901. Truck leasing, zonder chauffeurs | Truck leasing, without drivers
82310103. Religieuze bibliotheek | Religious library
86610203. Religieuze instructies | Religious instruction

Werken bij WOBAD BC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WOBAD BC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WOBAD BC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WOBAD BC. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper groeten en fruit (DENTERGEM)

  Regio: DENTERGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groenten- en fruitwinkel in Dentergem zijn we op zoek naar iemand die van dinsdag tem vrijdag wil werken. Je werkt steeds van 8u tot 12u en van 13u30 tot 18u30. Je staat alleen in de winkel dus helpt klanten met hun bestellingen, zorgt dat de winkel in orde is, doet kassawerk, ...

 • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

 • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

 • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Operator (WIEZE)

  Regio: WIEZE

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines  Je voert kwaliteitscontrole uit en stuurt bij waar nodig Je verhelpt kleine technische defecten 

 • Orderpickers/magazijnmedewerkers DUFFEL (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in doe-het-zelfmateriaal in duffel zijn wij op zoek naar ervaren orderpickers. Je staat in voor algemene orderpicking en magazijnbeheer

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OUD-HEVERLEE (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Oud-Heverlee en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Blanden, Haasrode, Vaalbeek, en Loonbeek.

 • poetshulp (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

 • Jobstudenten (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: SBARRO

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Taken bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa). mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten…) het proper houden van je werkpost, helpen bij de afwas en respecteren van hygiëneregels

 • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: Spot Group

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

 • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: IT-Planet

  Type: Zelfstandige activiteit

  Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

Zoek naar antwoorden van WOBAD BC in sociale netwerken
Look for responds of WOBAD BC in social networks

Lees alle opmerkingen voor WOBAD BC. Laat een reactie achter voor WOBAD BC. WOBAD BC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WOBAD BC. Leave a respond for WOBAD BC. WOBAD BC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WOBAD BC op de google maps. Adres en contacten WOBAD BC
Location of WOBAD BC on the google maps. Address and contacts of WOBAD BC

Andere gerelateerde bedrijven als come WOBAD BC WOBAD BC: MERTENS FAEMA NV | Taelemans J.L. S.P.R.L. | De Vos E - makelaar | JAN VAN GENECHTEN | COIFFURE INGE

Other related companies as WOBAD BC: MERTENS FAEMA NV | Taelemans J.L. S.P.R.L. | De Vos E - makelaar | JAN VAN GENECHTEN | COIFFURE INGE

WOBAD BC is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WOBAD BC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06147369384. Het bedrijf WOBAD BC bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 229B; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 891,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Badminton..
De hoofdactiviteit van WOBAD BC is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WOBAD BC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WOBAD BC, openstaande posities, locatie van WOBAD BC op de kaart.

WOBAD BC is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is WOBAD BC, company assigned to the tax number BE06147369384. The company WOBAD BC is located at the address: MECHELSESTEENWEG 229B; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 891,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Badminton..
The main activity of WOBAD BC is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WOBAD BC is not available. You also can look at reviews of WOBAD BC, open positions, location of WOBAD BC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WOBAD BC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WOBAD BC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WOBAD BC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WOBAD BC, employees, financial statistics.