GةRANCE BOIS D'AVROY

Contactgegevens GةRANCE BOIS D'AVROY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GةRANCE BOIS D'AVROY: address, phone, fax, email, website, opening hours

GةRANCE BOIS D'AVROY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JULIEN D'ANDRIMONT 23; 4000; LIبGE, België

Telefoon (phone): 42523390 (+32-42523390) 42523390 (+32-42523390)

Fax (fax): +32 (82) 653-46-15 +32 (82) 653-46-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GةRANCE BOIS D'AVROY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GةRANCE BOIS D'AVROY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GةRANCE BOIS D'AVROY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GةRANCE BOIS D'AVROY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GةRANCE BOIS D'AVROY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GةRANCE BOIS D'AVROY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GةRANCE BOIS D'AVROY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GةRANCE BOIS D'AVROY
Products information GةRANCE BOIS D'AVROY

BTW identificatienummer (tax): BE09276000976
Ondernemingsnummer: 6802703857
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in GةRANCE BOIS D'AVROY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GةRANCE BOIS D'AVROY
(Get full report from official database of BE for GةRANCE BOIS D'AVROY)

Aanvulling soorten activiteiten voor GةRANCE BOIS D'AVROY
Addition kinds of activities for GةRANCE BOIS D'AVROY

251100. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
09130103. Oester bedden | Oyster beds
30890213. Picknickpotten, kunststoffen | Picnic jugs, plastics
38250223. Radioset analysatoren, elektrisch | Radio set analyzers, electrical
60110000. Federale reserve banken | Federal reserve banks
75320203. Truck schilderij en lettering | Truck painting and lettering

Werken bij GةRANCE BOIS D'AVROY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GةRANCE BOIS D'AVROY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GةRANCE BOIS D'AVROY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GةRANCE BOIS D'AVROY. Looking for open vacancies in other companies

 • Uitvoerend Administratief Bediende (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een advocatenkantoor gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een uitvoerend administratief medewerker (m/v) voor een tijdelijke opdracht. Je takenpakket: - Kopieerwerk - Klasseerwerk - Postbehandeling - Telefoon op piekmomenten - Klanten ontvangen op een professionele manier

 • Polyvalent medewerker verse vis (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Vis naar jouw ideale functie ! Wij bieden jou een gevarieerd takenpakket waarbij je instaat voor het beheer van grondstoffen, je allerlei bewerkingen uitvoert op de verschillende vissoorten en tegelijkertijd leert werken met hoogtechnologische machines.

 • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

 • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

  Regio: BEVEREN-ROESELARE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en vooral strijken

 • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

 • Jobstudent (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Helpdeskmedewerker NACHT 4 x per week (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office Roeselare is voor een klant gelegen in de regio Roeselare op zoek naar een bediende Helpdesk in de nacht. Je zal instaan voor de telehelpdesk, waarbij je telefonisch in contact staat met de verschillende parkings. Hierbij zal je problemen van klanten op een rustige manier snel en efficiënt moeten behandelen.

 • Lijn operator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Konvert Interim Herentals

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in Herentals die tewerkgesteld zijn in de voeding zijn wij op zoek naar een lijn operator afvul- en etiketteerinstallaties. Jij zal instaan voor het afvullen van de sauzen en etiketteren volgens productieplanning, ondersteunen van de proces operator en uitvoeren wekelijkse reiniging . Ben jij een flexibel, stressbestendig en communicatieve teamplayer? Contacteer ons dan zo snel mogelijk! [email protected] 014/860804

 • Zelfstandige logopediste (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: LOGOPEDIE LISA DAENEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logopediste om mijn snelgroeiende praktijk te versterken. Je komt terecht in een moderne, dynamische praktijk. Binnen de praktijk sta je in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met taal-, stem-, articulatie- en leerstoornissen, alsook myofunctionele en neurogene stoornissen. Indien je een bepaalde specialisatie hebt of wil ontwikkelen, kan er in overleg besproken worden welke stoornissen bij jou terecht kunnen. Wat bied ik aan? - Een leuk en nieuw ingericht lokaal met het nodige therapiemateriaal en een printer - Administratieve ondersteuning en begeleiding - Een deeltijdse rooster: dinsdag, donderdag, zaterdag en eventueel zondag - Een gezellige werksfeer - Ruimte voor eigen inbreng - Vermelding op de website van de praktijk Zowel pasafgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Wil je meer weten over de praktijk, neem dan zeker eens kijkje op mijn site: www.logopedielisadaenen.be.

 • HR-freelancers (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ORBID

  Type: Zelfstandige activiteit

  110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

Zoek naar antwoorden van GةRANCE BOIS D'AVROY in sociale netwerken
Look for responds of GةRANCE BOIS D'AVROY in social networks

Lees alle opmerkingen voor GةRANCE BOIS D'AVROY. Laat een reactie achter voor GةRANCE BOIS D'AVROY. GةRANCE BOIS D'AVROY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GةRANCE BOIS D'AVROY. Leave a respond for GةRANCE BOIS D'AVROY. GةRANCE BOIS D'AVROY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GةRANCE BOIS D'AVROY op de google maps. Adres en contacten GةRANCE BOIS D'AVROY
Location of GةRANCE BOIS D'AVROY on the google maps. Address and contacts of GةRANCE BOIS D'AVROY

Andere gerelateerde bedrijven als come GةRANCE BOIS D'AVROY GةRANCE BOIS D'AVROY: Lippens Bouw BVBA | FIETSEN VANMARCKE | Drukkerij Deman NV | ANDRE STERKENS | Hoekske ('t)

Other related companies as GةRANCE BOIS D'AVROY: Lippens Bouw BVBA | FIETSEN VANMARCKE | Drukkerij Deman NV | ANDRE STERKENS | Hoekske ('t)

GةRANCE BOIS D'AVROY is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GةRANCE BOIS D'AVROY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09276000976. Het bedrijf GةRANCE BOIS D'AVROY bevindt zich op het adres: RUE JULIEN D'ANDRIMONT 23; 4000; LIبGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 457,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GةRANCE BOIS D'AVROY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GةRANCE BOIS D'AVROY is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GةRANCE BOIS D'AVROY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GةRANCE BOIS D'AVROY, openstaande posities, locatie van GةRANCE BOIS D'AVROY op de kaart.

GةRANCE BOIS D'AVROY is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GةRANCE BOIS D'AVROY, company assigned to the tax number BE09276000976. The company GةRANCE BOIS D'AVROY is located at the address: RUE JULIEN D'ANDRIMONT 23; 4000; LIبGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 457,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GةRANCE BOIS D'AVROY were not found.
The main activity of GةRANCE BOIS D'AVROY is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GةRANCE BOIS D'AVROY is not available. You also can look at reviews of GةRANCE BOIS D'AVROY, open positions, location of GةRANCE BOIS D'AVROY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GةRANCE BOIS D'AVROY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GةRANCE BOIS D'AVROY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GةRANCE BOIS D'AVROY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GةRANCE BOIS D'AVROY, employees, financial statistics.