WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.

Contactgegevens WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.: address, phone, fax, email, website, opening hours

WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ASTRIDLAAN 138; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50377179 (+32-50377179) 50377179 (+32-50377179)

Fax (fax): +32 (16) 296-79-38 +32 (16) 296-79-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.
Products information WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.

BTW identificatienummer (tax): BE01734436035
Ondernemingsnummer: 8557769775
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 674,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.
(Get full report from official database of BE for WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.)

Aanvulling soorten activiteiten voor WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.
Addition kinds of activities for WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.

20230204. Geconcentreerde wei | Concentrated whey
20829903. Dranken, mout | Liquors, malt
26210803. Greaseproof verpakkingspapier | Greaseproof wrapping paper
26750208. Tabellen en tijdkaarten, doodgesneden: aangekocht papier | Tabulating and time cards, die-cut: purchased paperboard
27540400. Wrapper en zegel drukwerk, gravure | Wrapper and seal printing, gravure
32920101. Dekens, asbest, nec | Blankets, asbestos, nec
36770100. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
37280108. Flaps, vliegtuigvleugel | Flaps, aircraft wing

Werken bij WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

 • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • MAGAZIJNIER VOOR DAGWERK - OPTIE VAST (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterke firma  in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen, de ontvangst van de goederen.

 • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

 • Carrossier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,dringend! (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: Comforthome

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

 • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Deeltijds (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Tony Schoukens

  Type: Werfreserve

  Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

Zoek naar antwoorden van WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT. in sociale netwerken
Look for responds of WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT. in social networks

Lees alle opmerkingen voor WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.. Laat een reactie achter voor WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.. WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.. Leave a respond for WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.. WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT. op de google maps. Adres en contacten WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.
Location of WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT. on the google maps. Address and contacts of WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.

Andere gerelateerde bedrijven als come WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT. WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.: DELHAIZE | DE CUYPER | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | VID?O PLUS | FE. GOBELEC

Other related companies as WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT.: DELHAIZE | DE CUYPER | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | VID?O PLUS | FE. GOBELEC

WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01734436035. Het bedrijf WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT. bevindt zich op het adres: ASTRIDLAAN 138; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 674,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT., openstaande posities, locatie van WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT. op de kaart.

WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT., company assigned to the tax number BE01734436035. The company WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT. is located at the address: ASTRIDLAAN 138; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 674,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT. is not available. You also can look at reviews of WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT., open positions, location of WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WJSV BRUGSCHE GLOBETROTT., employees, financial statistics.